- Konu Sahibi minel axsxk
-
iki türlü nazar vardır arkadaşlar biri her nekadar iyi gözle bakılsada imrenerek yani karşı tarafı olumsuz etkileyen nazar diğeride kem gözle bakılıp insanı hasta eden hatta allah korusun ölüme götüren nazar rabbim her ikisindende sakınsın....
benimde yıldızıım düşük olduğundan malesef nazardan çok etkilenen biriyim hemen başım ağrırır üzerime ağırlık çöker elimde bardak veya tabaklar çok kez ikiye ayrılmıştır durduk yere:1shok:ve eğer o gün bana nazar deydiyse işlerim ters gider sinir harbi ve üzüntü yaşarım bir kaç aydır cevşen taşıyorum üzerimde baya faydasını gördüm nas felak ayatel kürsi ve nazar dualarınıda yazdırıp üzerinizde taşıyabilirsiniz allahın izni ile sizi korurlar yada böyle bişey hissettiğinizde hemen okutun kendiniziki daha kötü olmayın...tabii okunurken sizin ve okuyanın halii büyük ihtimalle böyle olurmirmirmirmirkaydirigubbakcemile3
Gercekten okuduklarima inanamiyorum, hala bu devirde nazara, büyüye vs. seylere inananlara saskinlikla bakiyorum.
Nazar ne demekki? Bana birisi bunu anlatsin.
Bence kötü giden bir olaydan, bana nazar degdi diyip kendisini avutmak bazi insanlara iyi geliyordur.
Baska aciklamasi olamaz. Art niyet aranmamali, baska türlü bu düsünceler insanin psikoljisini derinden bozar.
canım yıldızım düşük dedin ya ben bunlardan pek anlamıyorum bi açıklasan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?