Nazar dediinde,sizin zerinizdeki etkisi nasl olur?

yeni gelin olmamdan mı kaynaklanıyor bilmioyorum ama özellikle evime kalabalık misafir geldiği zaman başımda şiddetli bir ağrı oluşuyo ve ben ağrı kesici alsamda fayda vermiyor.uyuyamıyorum.eşime hemen nazar dualarını okutuyorum esneye esneye.. uyuyakalıyorum=)

bende çok şiddetli bi başağrısı başlıyo elim kolum kalkmıyo ve yine çene kemiklerimi kütletecek derecede esneme

benimde ayağım takılır düşerim ama anlıorum nazar deydiğini yolda yürürken fln gözümün içine biri dikkatli baktığında hemen ayağım takılıo düz yolda sendeliorum

genelde çok hoş oldugumu hissedersem ki bu nadir olur ayağım takılır yada kirpğim gözüme falan kaçar kolyem kopar =) vb arkadsım nazar değince sürekli esniyor bnce uykusu olduğundan oluyor ama o aksini idda ediyor=)=)

gözlerimin altı morarır,rengim sararır,halsizlik çöker.hemen anneme nazar duası okuturum rahatlarım süprizzzzz

beni alt üst ediyor,evimin huzurundan sağlığıma kadar herşeyime etki ediyor,
yıldızı düşükmü deniyor bilmiyorum ama,çok etkileniyorum,ardı ardına hastalık sıkıntı oluyor.
halsizlik gibi bir durum,anlatılması zor,inanmayanlar içinde yapacak bişey yok.yalnızca ben bu dertten felaket şekilde muzdaribim onu biliyorum...

kızz niye öyle diyorsun nadir olurmuş hadi hadi sengözlerimebaksanab

benim başım ağrır sürekli esnerim çok kötu olurum ayakta duracak halim kalmaz ALLAH ım bizi kem gözlerden korusun inşallah

Çıldırmış qibi esnerimmm .laelaelaelaelae

Genelde takıldıgımız mekanlarda aşkımla çok beğeniliyoruzz.Mekana gırer gırmez esneyeme başlarım .Oturur oturmazda uyumayaa =)) Acayip uykum qeliyooo esne esne biyere kadar aaaa =):asigim:

Ben de çok fena esnerim üzerime çok kötü ağırlık çöker başım ağrır...:bbo:
Bir kere yine hissettim nazara geldiğimi 10 aylık bebeği var komşumuzun onunla oynuyorum. Çocuğun hiçbir şeyi yokken bana bakıp bakıp bir başladı esnemeye ağzını kpatamıyor, şok olduk. Üzerimdeki nazar çocuğu da etkiledi herhalde. Çocuğu eve götürünce geçmiş esnemesikaydirigubbakcemile3
Kötü şey bu nazar yav...:1ninca:

Bas agrisi, esneme, yorgunluk ve gözlerde sulanma.
Nazar degdigine dair belirtilerim bunlar.
Babamin nefesi cok keskindir, okuyunca hemen gecer.

başım ağrır genel olarak, kesin sakarlıklarım tutar, üst üste üst üste başıma bir şeyler gelir.
kendi kendime de nazar deydiririm, atıyorum ne kadar güzel bacaklarım var derim, ertesi gün küt düşerim bacağım kırılır, o derece..
korkuyorum nazardan o yüzden..

Bana nazar degmez, cünkü neyim varsa herkesde var, öyle uzaydan gelmis degisik bir insan degilim.
Onun icin beni nazar edecek birseyim olmadigi icin cok rahatim, hicbir yerim kirilmaz, esnememde hastada olmam.
Cok rahatim Allah`a sükürler olsun.
Yinede bir nazar boncugu ekliyeyim kendime simdi bu yorumumdan sonra kötü kalpli insanlar beni nazar edebilirler.
Nazar etme ne olur, calis seninde olur.

kötü kalpli kişinin KK da işi ne yasakkelime

ben inanırım ama aklıma getirmem pek şu baktı nazar olcam falan diye. bu akşam yemek hazırlarken salata kasem düştü nasıl oldu anlamadım minicik parçalara bölündü demek bundanmış kaydirigubbakcemile3

Bana da çok nazar değer
Özellikle gözlerimi çok beğenirler :kedi:
Şiddetli göz ağrısı üstümde bir ağırlık annem dua okursa geçer sonra annemle esneye esneye bi hal oluruzzzz:umursamaz:

ben kndmi hiç beğenmem.ama küçüklüğümden buyana bayramlardan ve kalabalık ortamlardan çok korkar oldum.ne zmn kalabalığa girsem mutlaka hasta olurum.bembeyaz kesilirim,tırnaklarım morarır. hiç hareketsiz yatar kalırım öyle. bikaç kişiye okuturuz.ancak ozmn geçer.bide yani anında etki yapıyo.inanmamak mümkün değil.

Gercekten okuduklarima inanamiyorum, hala bu devirde nazara, büyüye vs. seylere inananlara saskinlikla bakiyorum.
Nazar ne demekki? Bana birisi bunu anlatsin.
Bence kötü giden bir olaydan, bana nazar degdi diyip kendisini avutmak bazi insanlara iyi geliyordur.
Baska aciklamasi olamaz. Art niyet aranmamali, baska türlü bu düsünceler insanin psikoljisini derinden bozar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…