Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ikincibgebeligjmde kan testi alir alma herkeze yaymistim kimyasal gebelik oldu sonrasinda o uzuntu ile insanlara birde laf anlatmak ole zorduki dusuk sonrasi kaldigim gebelikte anneme bike soylemedim 2 bucuj ay tercuhim soylememenizden yana qma ben hic nazar olarak dusunmedimBen de hamileyim arkadaslar :) saklamayi dusunuyordum fakat cevremde bi kac arkadasima ve ailemden bi iki kisiye soyledimm sonra da pisman oldum soyledigime. Nazar degersekaybedersem diye.... siz hemen soylediniz mi. Icimi kormu kapladi. Daha yeni ogrendim ben de 1 ayligim.
Testi yaptığım gün herkes biliyorudu :) doğumuma bir gün kaldı :)Ben de hamileyim arkadaslar :) saklamayi dusunuyordum fakat cevremde bi kac arkadasima ve ailemden bi iki kisiye soyledimm sonra da pisman oldum soyledigime. Nazar degersekaybedersem diye.... siz hemen soylediniz mi. Icimi kormu kapladi. Daha yeni ogrendim ben de 1 ayligim.
Allahimm insalah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin :) hepimize de insallah :) cok az kalmis :))Testi yaptığım gün herkes biliyorudu :) doğumuma bir gün kaldı :)
Haha canım maşallah oncelikle :) yaa ben ilk hamileligimde herkese yaydik heyecandan sonra düşük yaptım nazardandir demiyorum ama sonra bilmeyen insanlar sorunca nasıl gidiyor hamilelik vs diye ben dusuk yaptim demesi çok aciydiBen de hamileyim arkadaslar :) saklamayi dusunuyordum fakat cevremde bi kac arkadasima ve ailemden bi iki kisiye soyledimm sonra da pisman oldum soyledigime. Nazar degersekaybedersem diye.... siz hemen soylediniz mi. Icimi kormu kapladi. Daha yeni ogrendim ben de 1 ayligim.