nazar mi degdi bize??

HanimeliHH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
243
0
46
Almanya
..........................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
ev hanımlığı iyi gelmemiş,bir an önce işe başla

kizimi birakip calismak istemiyorum.. o daha cok Kücük ve bana ihtiyaci var ..

o zaman kızınla birlikte yapacağın uğraşlar bul ya da biz evhanımları gibi gün gezmeleri yap,deşarj olursun

çalısan birinin ew hayatına alısması zor olur ,bogulur,sıkılır ve depresyona girer,calısırken kendi paranı kazanıyorsun insana bi güven geliyor haklı olarak işteyken kendini fazla dinleyemiyorsun ama ewde bol bol vaktın oluyor kendini dinlemeye buda depresyona sebep oluyor,kocan biraz anlayıssız sanırım...söyle düsün; her gecen gün işe baslama süreni yaklastırıyor..birgün daha bitti işe baslamam yakın diye düsün...kendini ewe kapatma dısarı cık mümkün oldukca,kafanı dagıt canım

Eşinin tavrı hoş değil.Ev hanımı oldun diye bütün gün evi kırklayacak değilsin ki...İşine dönmen senin için iyi olur,evde kalmayı seven biri değilsin sanırım.Çocuğunu bakacak anne -yakın varsa da gözün arkada kalmaz.

o zaman kızınla birlikte yapacağın uğraşlar bul ya da biz evhanımları gibi gün gezmeleri yap,deşarj olursun

cevap verdigin icin tesekkür ederim egem..

zaten düsün düsün sorun bende diyerek kafayi yemek üzereyim..

maalesef gün yapabilecegim tanidiklarim yok kardeslerim ülkenin bi ucundalar annem babamda yok..

anlayacagin sapsiz Armut oluyorum..

Son düzenleme:
eşinin öyle demeside hata birgün kalsın evde bakalım hem çocuk hem ev işi hem yemek hepsini yapabilecekmi acaba .bence canını sıkma madem şimdilik çalışmak istemiyorsun kafanı takma eşin öyle bir şey dersede zeytinyağı gibi üste çık.kendinide herşeyi tam yapmak için yıpratma.ama çalışan birinin evde kalmasıda zor bence evde olmak ev işleri çocuk senide bunaltmış olabilir

aslında senin arkadaşa ihtiyacın var..konuşup gülüşeceğin birileri olmalı çevrende.böylece eşini takmazsın fazla

yakın olsaydık ilgilenirdim seninle

önceden calistigim yerin sefi beni cok seviyor bende onu ama is cok stresli ve ordaki kizlar beni türk oldugum icin cekemiyorlar..

baska biseyler yapmak istiyorum.. mesela Pasta filan islerinde iyiyim diyorum esime gecen arastirirken bizim sehirden bi ev hanimi evde cok sahane pastalar yapiyormus helal oldugu icin tutmus simdi isi götürüyor.. esime dedim ne dersin böyle bisey bende denesem.. sen beceremezsin demezmi ben yerle bir tabi..

çalışmak da zor ya,keyfine bak...çalışmaktan ziyade insnalarla uğraşmak zor..uzaktan davulun sesi sana hoş geliyor belki de..ben bir süre evde olduğumda çalışmayı,bir süre çalılştığımda da evde olmayı özlerdim...ama çalışmak yıpratıcı kadına..

boşver dinleme eşini.yapmak istiyorsan yap ve onu utandır

ya bende titiz bi insanim inanin hergün tuvalet banyo siliyorum hic gelip giden olmadigi halde hergün toz alip süpürürüm ve Laminat silerim.. gecen migrenim tuttu ve bi is yapamadim esimde böyle tepki verince anlatamam o duyguyu ya..malesef bakacak kimsem yok kaynanam sagolsun cok iyi ama kaynim halen onlarla yasiyo ve kuzumun yaninda sigara icmekten cekinmiyo... ben kiziyom diyede extra mi daha fazla iciyo hanzo bilmiyom..

boşver dinleme eşini.yapmak istiyorsan yap ve onu utandır

su aralar Allah günahimi affetsin ama yasamaktan bezdim..esim cocuktan sonra sanki sogudu hep tv önünde uyuyakaliyo..bende kizima sarilip yatiyom..

böyle degildik bi tesadüf eseri tanistik film gibi ne oldu bize anlayamiyorum..

su aralar Allah günahimi affetsin ama yasamaktan bezdim..esim cocuktan sonra sanki sogudu hep tv önünde uyuyakaliyo..bende kizima sarilip yatiyom..

böyle degildik bi tesadüf eseri tanistik film gibi ne oldu bize anlayamiyorum..

geçecek inşallah.ikiniz de lohusa depresyonuna girmişsiniz

ama yataklarınızı hiç ayırma.eşin yatağa gelmiyorsasen onun yanına git,yat

Eşiniz bunları söylerken size ev işlerinde , bebek bakımında yardımcı oluyor mu?

Olmuyorsa bunları size söylemeye hakkı yok!

Siz de ''hadi rollleri degişelim, bu gün işe gitme evde çocukla kal,
ben işe gitmiş gibi olayım, senin işten geldiğin saatte eve geleyim, ama bu arada her şeyi sen yapacaksın '' diyin.

Deneyin işe yarayacaktır.

Kabul etmez ama en azından bunu duyması bile kendisine çekidüzen vermesine yarar...

o konuda sorun yok eve gelir gelmez kuzumu ona veriyorum sen bak ben yemegi hazirlayayim diyerekten..

yemekten sonra biraz bakar sonra yine ben yatiririm..

önceden o rolleri cok degistik baya bi süre issiz kalmisti.. pekbisey yapmazdi evde bi keresinde kizmistim madem aksama Kadar evdesin insan bulasik makinesini bari bosaltir diye..

sonra is aramaya basladi..

o konuda sorun yok eve gelir gelmez kuzumu ona veriyorum sen bak ben yemegi hazirlayayim diyerekten..

yemekten sonra biraz bakar sonra yine ben yatiririm..

önceden o rolleri cok degistik baya bi süre issiz kalmisti.. pekbisey yapmazdi evde bi keresinde kizmistim madem aksama Kadar evdesin insan bulasik makinesini bari bosaltir diye..

sonra is aramaya basladi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…