- Konu Sahibi HanimeliHH
-
ev hanımlığı iyi gelmemiş,bir an önce işe başla
sence sorun bu mudur??
evet bunalmışsın evde olmaktan.yoğun çalışan insanlar evde bocalıyor,bunalıyor bana göre
kizimi birakip calismak istemiyorum.. o daha cok Kücük ve bana ihtiyaci var ..
o zaman kızınla birlikte yapacağın uğraşlar bul ya da biz evhanımları gibi gün gezmeleri yap,deşarj olursun
cevap verdigin icin tesekkür ederim egem..
bu Kadar kisi girip bakiyor ama ic ferahlatici bilmiyorum türkcesini ama Yapici mesaj yazacak biri yok..
zaten düsün düsün sorun bende diyerek kafayi yemek üzereyim..
maalesef gün yapabilecegim tanidiklarim yok kardeslerim ülkenin bi ucundalar annem babamda yok..
anlayacagin sapsiz Armut oluyorum..
çalısan birinin ew hayatına alısması zor olur ,bogulur,sıkılır ve depresyona girer,calısırken kendi paranı kazanıyorsun insana bi güven geliyor haklı olarak işteyken kendini fazla dinleyemiyorsun ama ewde bol bol vaktın oluyor kendini dinlemeye buda depresyona sebep oluyor,kocan biraz anlayıssız sanırım...söyle düsün; her gecen gün işe baslama süreni yaklastırıyor..birgün daha bitti işe baslamam yakın diye düsün...kendini ewe kapatma dısarı cık mümkün oldukca,kafanı dagıt canım
önceden calistigim yerin sefi beni cok seviyor bende onu ama is cok stresli ve ordaki kizlar beni türk oldugum icin cekemiyorlar..
baska biseyler yapmak istiyorum.. mesela Pasta filan islerinde iyiyim diyorum esime gecen arastirirken bizim sehirden bi ev hanimi evde cok sahane pastalar yapiyormus helal oldugu icin tutmus simdi isi götürüyor.. esime dedim ne dersin böyle bisey bende denesem.. sen beceremezsin demezmi ben yerle bir tabi..
Eşinin tavrı hoş değil.Ev hanımı oldun diye bütün gün evi kırklayacak değilsin ki...İşine dönmen senin için iyi olur,evde kalmayı seven biri değilsin sanırım.Çocuğunu bakacak anne -yakın varsa da gözün arkada kalmaz.
boşver dinleme eşini.yapmak istiyorsan yap ve onu utandır
su aralar Allah günahimi affetsin ama yasamaktan bezdim..esim cocuktan sonra sanki sogudu hep tv önünde uyuyakaliyo..bende kizima sarilip yatiyom..
böyle degildik bi tesadüf eseri tanistik film gibi ne oldu bize anlayamiyorum..
Eşiniz bunları söylerken size ev işlerinde , bebek bakımında yardımcı oluyor mu?
Olmuyorsa bunları size söylemeye hakkı yok!
Siz de ''hadi rollleri degişelim, bu gün işe gitme evde çocukla kal,
ben işe gitmiş gibi olayım, senin işten geldiğin saatte eve geleyim, ama bu arada her şeyi sen yapacaksın '' diyin.
Deneyin işe yarayacaktır.
Kabul etmez ama en azından bunu duyması bile kendisine çekidüzen vermesine yarar...
Eşiniz bunları söylerken size ev işlerinde , bebek bakımında yardımcı oluyor mu?
Olmuyorsa bunları size söylemeye hakkı yok!
Siz de ''hadi rollleri degişelim, bu gün işe gitme evde çocukla kal,
ben işe gitmiş gibi olayım, senin işten geldiğin saatte eve geleyim, ama bu arada her şeyi sen yapacaksın '' diyin.
Deneyin işe yarayacaktır.
Kabul etmez ama en azından bunu duyması bile kendisine çekidüzen vermesine yarar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?