ya bazen aklıma gelen bisey oluyor saçma sapan aradan vakit geçiyor ve gerçek oluyor ama bu şık olmadı bir kaç kezDaha önce buna benzer seyler yasadiniz mi?
merak etmeyin kimseyle paylasmiyorumBu tarz hislerinizi başkalarına anlatmayın minnacik bir tavsiye :)
sizi tanisam belki bi fikrim olurduKonuyu dağıtmak istemiyorum ama ben ne zaman evlenicem kız bu konu içine ne doğuruyor?
Bazen olabiliyorYa bu ve konu sahibinin yaşadığı çok uç örnekler. Kendi bebeğin olsa tamam his diycem ama bir başkasının bebeğine direkt engelli olarak nasıl düşünülür? Ben algılayamadım.
Yani kötü anlamda söylemedim kendim bazı şeyleri tecrübeyle sabitledim o yüzden :)merak etmeyin kimseyle paylasmiyorum
Bazen benimde başıma gelirYa bu ve konu sahibinin yaşadığı çok uç örnekler. Kendi bebeğin olsa tamam his diycem ama bir başkasının bebeğine direkt engelli olarak nasıl düşünülür? Ben algılayamadım.
canim benmm. sen cok iyi niyetlisin. demekki icine dogmus onun icin bol bol dua etBi yakın akrabamin 3 aylık kızı bi kaç gün önce rahatsızlandı ve beyin ameliyatı oldu çocuk olum riski ni atlattı fakat ağır hasar kalacak güzel gösterişli Bi çocuk değildi annesini babasını çok severim ama o çocuk anasının karnına düştüğünden beri hep aklıma gözümün önüne engelli olarak geliyordu doğdu şükür dedim iyi ama Bi kaç gündür deliriyorum benim yüzümden mi oldu düşüncem yüzünden mi kendimi suçlu hissediyorum kahroldum resmen nolur Bi şeyler deyin kötü kalpli değilim kimseyi kırmam kırıcı olmayın nazirim değecek Bi şeyde yok
İşin bilimsel açıklaması hepimizin paralel verenlerde başka hayatlar yaşıyor olması ve yaşadığımız anları daha önceden yaşamış olmamız gibi bir şeyler
Çok anlamıyorum fizik derslerinden hep çakardım ama bunun gibi bir şey
Bizse altıncı hissin kuvvetli olması kalp gözünün açık olması gibi adlandırmışız durumu
Biraz araştırma yapmıştım konuyla ilgili
Doğru mesela deprem öncesi köpeklerin çıldırması gibiBen de nörobilimci olarak yorumumu yapayım, memelilerde tam burnun üst kısmında koku almayla alakalı bir kısım var ve bu insanlarda en küçülmüş duruma gelmiş durumda evrim ile. Mesela fare ve köpeklerinki çok daha güçlü, bilirsiniz. Dolayısıyla biz çevreden kimyasal veri toplama olayını uzun yıllar önce bırakmışız ama bazılarımızda hala etkin çalışabiliyor zaman zaman :)
Ben de nörobilimci olarak yorumumu yapayım, memelilerde tam burnun üst kısmında koku almayla alakalı bir kısım var ve bu insanlarda en küçülmüş duruma gelmiş durumda evrim ile. Mesela fare ve köpeklerinki çok daha güçlü, bilirsiniz. Dolayısıyla biz çevreden kimyasal veri toplama olayını uzun yıllar önce bırakmışız ama bazılarımızda hala etkin çalışabiliyor zaman zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?