- 23 Ağustos 2012
- 51.887
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.732
- 898
sizi tanisam belki bi fikrim olurdu
Bi yakın akrabamin 3 aylık kızı bi kaç gün önce rahatsızlandı ve beyin ameliyatı oldu çocuk olum riski ni atlattı fakat ağır hasar kalacak güzel gösterişli Bi çocuk değildi annesini babasını çok severim ama o çocuk anasının karnına düştüğünden beri hep aklıma gözümün önüne engelli olarak geliyordu doğdu şükür dedim iyi ama Bi kaç gündür deliriyorum benim yüzümden mi oldu düşüncem yüzünden mi kendimi suçlu hissediyorum kahroldum resmen nolur Bi şeyler deyin kötü kalpli değilim kimseyi kırmam kırıcı olmayın nazirim değecek Bi şeyde yok
Çalışmasın ya birisini özlemekten korkuyorum. Olur mu böyle bir şey. Aşırı derecede görme isteği hasret çekme gibi. Kısa süre sonra o kişi hayatını kaybediyor. Bu zamana kadar başıma dört defa geldi. En son yazın hayatımda hiç görmediğim gruplardan tanıdığım bir kız. Ondan bana gelmiş bir kitap vardı, kitaplıkta elim ona gitti aldım elime ne tuhaf dedim hiç görmediğin birinin gözlerinin gezdiği kitaba seninde gözlerin değiyor. Belki aynı hisleri paylaşıyorsun, acaba okurken neler hissetti diye düşündüm. "Ya X seni de nasıl özledim, çok sık konuşamıyoruz artık," yazdım. Kitap hakkında falan konuştuk. En son dedim ki, şu zaman İstanbul'a geleceğim görüşelim muhakkak, böyle görsem seni içime soksam falan. O dönem memlekete gideceğim dedi. Ben de o dönem İstanbul'a gittim sonra memlekete gittim. Bir gün aşırı keyifsizim içim içime sığmıyor, yüreğim boğum boğum. Ertesi gün ölüm haberini aldım. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Allah rahmet eylesin hala öldüğünü kabul edemiyorum.
Yok kız, böyle anında içine bir şeyler doğacak mı diye yokladımTopiğe bunc kişi benim de hislerim böyle kuvvetli öyle kuvvetli diye yazmış, yok mu bu kardeşinize sıcağı sıcağına bir şeyler diyecek
Aga naptın ya:)))Bir de bir insanı çok özlüyorsam ama içten gelen bir özlem aşırı derecede görme isteği, o insan ölüyor.
Öyle olmuyor ki bazen....o esnada zaten durum ilan edildi,herkes bunu biliyor sandigin oluyor ...sanki birinden duymussun da kimden oldugunu hatirlamiyormussun gibi hissedebiliyorsun6ci hissi kuvvetli olanlar, yani rüyalari cikanlar, aklina gelen seyler gercek olanlar, icine doganlar bunu kimseyle paylasmamali...
Bebek için dua edin yapacak bişey yok siz kötü düşünmemişsiniz zaten.Ama suçluluk hissedipte yakınlarına veya bi başkasına söylemeyin. Burda bile size kötü kalpli diyen olduğuna göre çocuk için acı çeken insanlar sizi suçlayabilir.Bi yakın akrabamin 3 aylık kızı bi kaç gün önce rahatsızlandı ve beyin ameliyatı oldu çocuk olum riski ni atlattı fakat ağır hasar kalacak güzel gösterişli Bi çocuk değildi annesini babasını çok severim ama o çocuk anasının karnına düştüğünden beri hep aklıma gözümün önüne engelli olarak geliyordu doğdu şükür dedim iyi ama Bi kaç gündür deliriyorum benim yüzümden mi oldu düşüncem yüzünden mi kendimi suçlu hissediyorum kahroldum resmen nolur Bi şeyler deyin kötü kalpli değilim kimseyi kırmam kırıcı olmayın nazirim değecek Bi şeyde yok
Size de okuduğunu anlayabilme yetisi versin öncelikleNasıl bi aklınız var ki aklınıza öyle şeyler gelebiliyor? Cidden insanlar çok kötü her gün biseye daha şaşırıyorum yuh yani rabbim biraz vicdan merhamet ve allah korkusu versin
Olumlu düşünmeye çalışın çocuklar siz konusu olunca akan sular duruyor tesadüf diye düşünüyorumÖncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin. Sanmıyorum tesadüf olmuştur öyle olması ama neden hep gözünüzün önüne öyle geliyordu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?