nazar mı degdirdim

Sen 6. hissinle hissetmişsindir nazarla ne ilgisi var?
Siz dua edin iyileşmesi sağlığına kavuşması için.. Tamamıyla iyileşir inşallah..

Sizin böyle birşeye neden olmaya gücünüz var mı ya da bir başkasının.
Sizin yüzünüzden çocuk biryerden düşmüş olsa mesela vicdan azabınızı anlarım ama olacakları ya da olmayacakları yönetme şansımız Yok sonuçta, Rabbim şifa versin inş.

Başak burcunda içgüdü cok fazla esimde basak beni korkutuyor ay tobe tobe kalbiniz cok temiz ama canim yaaaaa

Niyetinize bagli. eger durup dururken his olarak icinize dogduysa sizin vicdan yapmaniza gerek yok tabiki. ama hamile oldugu icin kiskanclik yapip fesatliktan engelli olmasini icnizden gecirdiyseniz kotu kalplisiniz demektir. İns. boyle degildir. Yinede dilimizden kalbimizden gecen her seye dikkat etmemiz lazim.

Hahah olma mi sizi yorumlarinizdan tanir severim, zamanini bilmem ama saglam bir evlilik yapacaginizdan suphem yok umarim istediginiz zamanda istediginizden daha guzel bir evliliginiz olur.

Yaşadığınız şeye parapsikolojide prekognisyon deniyor. Yani bir olayı önceden görme/hissetme.
Benim böyle konulara ilgim yok, o yüzden pek bilgi sahibi değilim. Ama yaşadığınız şey bu şekilde tanımlanıyor, bu ve benzer durumlar üzerine deneyler yapılıyor.
Parapsikoloji birçok çevrede bilim dalı olarak görülmezken bünyesinde bu alanı bulunduran üniversiteler de var.

Ne olursa olsun, sonuçta siz çocuğun kötülüğünü istemiş değilsiniz. Kendinizi kötü hissedeceğiniz bir durum yok. Geçmiş olsun.

Duru görü sizdeki zaten kendinizi engelleyemezzsiniz o görüntüleri gormemek için

6ci hissi kuvvetli olanlar, yani rüyalari cikanlar, aklina gelen seyler gercek olanlar, icine doganlar bunu kimseyle paylasmamali...
Öyle olmuyor ki bazen....o esnada zaten durum ilan edildi,herkes bunu biliyor sandigin oluyor ...sanki birinden duymussun da kimden oldugunu hatirlamiyormussun gibi hissedebiliyorsun

Nasıl bi aklınız var ki aklınıza öyle şeyler gelebiliyor? Cidden insanlar çok kötü her gün biseye daha şaşırıyorum yuh yani rabbim biraz vicdan merhamet ve allah korkusu versin

Bebek için dua edin yapacak bişey yok siz kötü düşünmemişsiniz zaten.Ama suçluluk hissedipte yakınlarına veya bi başkasına söylemeyin. Burda bile size kötü kalpli diyen olduğuna göre çocuk için acı çeken insanlar sizi suçlayabilir.

Nazarada kötü enerjiye de inanırım
Evet bu hislerinizle bu düşüncelerinizle kötü enerjinizi göndermişsiniz ancak sizin yüzünüzden olan bişey değil sakat kalması
Olumlu düşünmeye calısın belki tersine döner

Nasıl bi aklınız var ki aklınıza öyle şeyler gelebiliyor? Cidden insanlar çok kötü her gün biseye daha şaşırıyorum yuh yani rabbim biraz vicdan merhamet ve allah korkusu versin
Size de okuduğunu anlayabilme yetisi versin öncelikle

Kadin oturup sunlarin cocugu sakat kalsin hadta olsun diye dusunmemis
Icine dogmus hissetmis
Yani bunu gercekten anlayamiyor musun merak ediyorum
Hic mi kotu birsey olacagini hissetmediniz hayatinizda
Bunun vicdan merhamet allah korkusuyla ne ilgisi var
Emin olun o kisi sizden daha merhametli ve temiz kalplidir
Bazi insanlarin kalp gozu aciktir malum olur
Az insafli yorum yapin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…