- Konu Sahibi maviboncuk87
-
Hanimlar buda dertten sayinmaz ama bilginize ihtiyacim var.
Gecenlerde esimin arkadaslarini eve davet ettik (15 kisilerdi toplam).
Ovunmek gibi olmasin, 6 cesit ikram yaptim ve herkez cok begendi ve bu kadar ikrami bir cocukla nasil becerdin diye laf ettiler.
Neyse, onlar gittiginden berli evde birseyler kiriliyor.
Gecenlerde kahve makinem yere dusup param parca oldu, sonra iki bardak kirildi.
Bu sabah ise oglumla kahvalti yapiyoduk salonda 3 tabak durduk yere asagi dusup kirildi.
Sizce nazar mi bu? Eger nazarsa ne yapmam lazim. Lutfen bilgi verin.
Onlarin hanimlari biz misafirlige gidince onumuze lokum ve cikolata koyuyorda abla.
Bende gostermek istedim, bizde misafir boyle agirlanir diye.
Bide belki utanirlar diye.
Yok yemek icin degil lokum yemeye gidiyoruz
Ayip asil onlarin yaptiklari cayi yaninda lokum mu olur. Colugun yok cocugun yapamamis desem. Bir kekdemi yapamiyosun.
Onlarin hanimlari biz misafirlige gidince onumuze lokum ve cikolata koyuyorda abla.
Bende gostermek istedim, bizde misafir boyle agirlanir diye.
Bide belki utanirlar diye.
Aman ne marifetdeğmesin sana.
İnsan misafirliğe yemek içmek için mi gider? İki kelam sohbettir gönül almadır işin özü. İkram da ağız tatlandırır sadece, karnını doyurmak isteyen de lokantaya gider misafirliğe değil.
Bence utanması gereken kişi onlar değil, kim olduğunu belki biraz düşünürsen bulursun.
Yok yemek icin degil lokum yemeye gidiyoruz
Ayip asil onlarin yaptiklari cayi yaninda lokum mu olur. Colugun yok cocugun yapamamis desem. Bir kekdemi yapamiyosun.
Aynen
Belki durumu yoktu milletin
Belki son anda misafirliğe gidildi, evde o vardı
Belki başka işi vardı evde değildi yapamadı bişey
Ne olmuş bi lokum koymuşlarsa
Komşu teyzeler mahallede yayar böyle şeyleri konu sahibi de gelmiş kk da yayıyo, teknolojik dedikodu bu olsa gerek
Eli boş gitmeyip 2 kilo kuru pasta alsaydınız çayın yanına madem derler adama, lokumu beğenmiyosan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?