Bunu biz bilemeyiz.
Kadından hoşlanmıyorsunuz, yanında daralıyorsunuz, geriliyorsunuz eliniz ayağınıza dolaşıyor belki de..
Fal ne alaka onu çözemedim. Nazar ve falı bağdaşırmak yersiz
Teşekkür ederim kadınla karşılaşmadan önce hep dua okumaya çalışıyorum zaten bir de nas Felak okuyayım.Kadınla karsı karsıye gelince icinden nas felak oku kadina dogru ufle caktirmadan. Bi abladan duymustum bi dene bakalim.
Hahaha taktik süper iyiymiş çok teşekkür ederim ..Kadının yanında her isim ters .Kadinin yuzune bakarak icinden oku. O dana bisry anlatirken mesela. Tabi dufaklatini kimildatma :) sonrada 'üüfffffff burası vok sicak sanki ya' de :)
Nasıl başka türlü ?yahu salak gibi oluyorum işte o yüzden yanlış taktım resmen ince ucunu pc ye taktım şaka gibi . O varken huzursuzluk var içimde hep beynim düşünemiyor sankiBence kalbine aldigin icin oyle oluyor. Kotu enerji var tabi ama yani sarj cihazini yanlis taktirmaz genelde baska turlu belli eder kendini
Falı bilmem, inanmam, inancıma da ters..Bilmiyorum belki de dediginiz gibi de olabilir . Fal i söylememin nedeni kadında kötü enerji sezioyrum bakışları bile çok farklı inanin bana normal insan bakışı gelmiyor gözleri çok kötü bakıyor gibi geliyor . Böyle fal bakarken bazılarında negatif enerjiden dolayi esneme olurmus ondan söyledim . Nazara baglamadimm
Kıskanmaya gerek yok nazar için .begeni bile yetiyor . Zaten kendisi dedi beni cok begendigini . Kuran da yazDigi için ben inanıyorum nazar diye bir şey var . Sevmiyorum onu evet ama sırf bu yüzden yanında bu kadar rahatsız olduğum için .Neyini kıskanacak ki anzar değecek?
Ondan güzel misin akıllı mısın mesleğin mi güzel?
Ben nazara inanmam.
Bence nazar falan değil.
Sadece sen sevmiyorsun. Kötü elektrik alıyorsun
Fala bende inanmam sadece ona bakılırken hem bakan kişi hem ben hem de diğer kadın çok rahatsız olduk esneye esneye bir hal olduk. O yüzden söyledim . Ben kendisiyle bir araya gelmeme çalışıyorum zaten evine çağırdı beni evli kendisi gitmedim. Nisanlim in halasina gittiğimde o da vardı orda oyle karşılaşma oldu .Falı bilmem, inanmam, inancıma da ters..
Ama nazar diye bişey var elbette.. Olabilir neden olmasın.
Kenafir gözlü derler ya bazılarına, o hesap. Kadın kem gözlüdür belki de..
Siz okuyun yanına gitmeden.. Ve çok muhattap olmayın, samimiyete gerek yok bu kadar olumsuz etkileniyorken
Bilmiyorum belki de dediginiz gibi de olabilir . Fal i söylememin nedeni kadında kötü enerji sezioyrum bakışları bile çok farklı inanin bana normal insan bakışı gelmiyor gözleri çok kötü bakıyor gibi geliyor . Böyle fal bakarken bazılarında negatif enerjiden dolayi esneme olurmus ondan söyledim . Nazara baglamadimm
Tamam o zaman inanıyorsan, eminim bunun bir açıklaması da vardır. Yani duası vardır ne biliyim. Öyle şeyler işte.Kıskanmaya gerek yok nazar için .begeni bile yetiyor . Zaten kendisi dedi beni cok begendigini . Kuran da yazDigi için ben inanıyorum nazar diye bir şey var . Sevmiyorum onu evet ama sırf bu yüzden yanında bu kadar rahatsız olduğum için .
Kadinin bakışları genel olarak cok farkli . Fotoğraflarına baktığımda da aynı bakışı görüyorum sadece bana bakarken değil ama arada beni incelediğini farkediyorum.Şurda öyle bir anlatmışsınızki ben bile korktum.:) Sadece size mi öyle bakıyor? Ya da size mi öyle geliyor yoksa başkaları da kadının böyle biraz ürkütücü olduğunu düşünüyor mu?
Kadinin bakışları genel olarak cok farkli . Fotoğraflarına baktığımda da aynı bakışı görüyorum sadece bana bakarken değil ama arada beni incelediğini farkediyorum.
Nisanlim.biliyor sevmediğimi.Halasina gidince onun olacağını bilmiyordum o evli . Evine de çağırmış ti gitmedim bir de gitmedim diye nisanlim a şikayet etmiş değişik biri herseyiyleTamam o zaman inanıyorsan, eminim bunun bir açıklaması da vardır. Yani duası vardır ne biliyim. Öyle şeyler işte.
Koskoca Tanrı bunu dermansız bırakacak değil ya.
Heh güzelcene dualarını oku, bundan korun.
Kadının olduğu ortamlara da gitme.
Nişanlına da söyle. Ben gitmek istemiyorum de.
Zaten nişanlı kuzeni nedir ya?
Ben kocamın kuzenini belki senede 1 kere görüyorumdur.
Gerek de yok o kadar samimiyete.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?