Nazar olabilir mi bu ?

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
Selam kızlar aklıma takılan bir konu var nisanlim in kuzeni ile ne zaman bir araya gelsem salak gibi oluyorum ben ben olmuyorum sanki . Böyle içim daralıyor huzursuz oluyorum beynim calismiyor inanin . Ne yapıyorum ne diyorum bilmiyorum sanki . Geçenlerde nisanlim in halasindaydik . Kuzeniyle bilgisayardan bir şey bakıyorduk sonra o kalktı bana da dedi ki telefonumu takabilir misin şarja diye seslendi. Telefonun usb siyle telefon masa nin üzerindeydi ve ben ne yaptım usb nin ince yerini bilgisayara taktım diğer yerini de telefona takmaya çalıştım takamadim bıraktım ki yani bilmeyen insan değilim babam bana teknoloji canavarı der kendi Telefonumu hep takarım bilgisayara . Yani bu sadece bir örnek . Gerçekten bakışları bile farklı geliyor o kadının bana . Çok kötü elektrik alıyorum. Bana seni çok beğeniyorum falan da demişti acaba nazar mi kızlar bu gerçekten rahatsız olmaya başladım . Birde üstüne kahve ictik arkadaşı buna fal baktı ben esne esne bi hal oldum oda da başka kadın vardı o da rahatsız oldu . Bir araya gelmek istemiyorum onunla . Sizle paylaşmak istedim nazar mi sizce ?

Bunu biz bilemeyiz.
Kadından hoşlanmıyorsunuz, yanında daralıyorsunuz, geriliyorsunuz eliniz ayağınıza dolaşıyor belki de..

Fal ne alaka onu çözemedim. Nazar ve falı bağdaşırmak yersiz

Kadınla karsı karsıye gelince icinden nas felak oku kadina dogru ufle caktirmadan. Bi abladan duymustum bi dene bakalim.

Bunu biz bilemeyiz.
Kadından hoşlanmıyorsunuz, yanında daralıyorsunuz, geriliyorsunuz eliniz ayağınıza dolaşıyor belki de..

Fal ne alaka onu çözemedim. Nazar ve falı bağdaşırmak yersiz

Bilmiyorum belki de dediginiz gibi de olabilir . Fal i söylememin nedeni kadında kötü enerji sezioyrum bakışları bile çok farklı inanin bana normal insan bakışı gelmiyor gözleri çok kötü bakıyor gibi geliyor . Böyle fal bakarken bazılarında negatif enerjiden dolayi esneme olurmus ondan söyledim . Nazara baglamadimm

Kadinin yuzune bakarak icinden oku. O dana bisry anlatirken mesela. Tabi dufaklatini kimildatma :) sonrada 'üüfffffff burası vok sicak sanki ya' de :)

Bende kendim için dua okutturmuştum bi teyzeye bikaç sene önce sürekli esnedi okurken sonra da nazar göz çok üzerinde demişti yani esnemesini ona bağlamıştı

Kadinin yuzune bakarak icinden oku. O dana bisry anlatirken mesela. Tabi dufaklatini kimildatma :) sonrada 'üüfffffff burası vok sicak sanki ya' de :)
Hahaha taktik süper iyiymiş çok teşekkür ederim ..Kadının yanında her isim ters .

Bence kalbine aldigin icin oyle oluyor. Kotu enerji var tabi ama yani sarj cihazini yanlis taktirmaz genelde baska turlu belli eder kendini

Neyini kıskanacak ki anzar değecek?
Ondan güzel misin akıllı mısın mesleğin mi güzel?

Ben nazara inanmam.
Bence nazar falan değil.

Sadece sen sevmiyorsun. Kötü elektrik alıyorsun

Bence kalbine aldigin icin oyle oluyor. Kotu enerji var tabi ama yani sarj cihazini yanlis taktirmaz genelde baska turlu belli eder kendini
Nasıl başka türlü ?yahu salak gibi oluyorum işte o yüzden yanlış taktım resmen ince ucunu pc ye taktım şaka gibi . O varken huzursuzluk var içimde hep beynim düşünemiyor sanki

Falı bilmem, inanmam, inancıma da ters..

Ama nazar diye bişey var elbette.. Olabilir neden olmasın.
Kenafir gözlü derler ya bazılarına, o hesap. Kadın kem gözlüdür belki de..
Siz okuyun yanına gitmeden.. Ve çok muhattap olmayın, samimiyete gerek yok bu kadar olumsuz etkileniyorken

Neyini kıskanacak ki anzar değecek?
Ondan güzel misin akıllı mısın mesleğin mi güzel?

Ben nazara inanmam.
Bence nazar falan değil.

Sadece sen sevmiyorsun. Kötü elektrik alıyorsun
Kıskanmaya gerek yok nazar için .begeni bile yetiyor . Zaten kendisi dedi beni cok begendigini . Kuran da yazDigi için ben inanıyorum nazar diye bir şey var . Sevmiyorum onu evet ama sırf bu yüzden yanında bu kadar rahatsız olduğum için .

Fala bende inanmam sadece ona bakılırken hem bakan kişi hem ben hem de diğer kadın çok rahatsız olduk esneye esneye bir hal olduk. O yüzden söyledim . Ben kendisiyle bir araya gelmeme çalışıyorum zaten evine çağırdı beni evli kendisi gitmedim. Nisanlim in halasina gittiğimde o da vardı orda oyle karşılaşma oldu .

Şurda öyle bir anlatmışsınızki ben bile korktum. :) Sadece size mi öyle bakıyor? Ya da size mi öyle geliyor yoksa başkaları da kadının böyle biraz ürkütücü olduğunu düşünüyor mu?

Tamam o zaman inanıyorsan, eminim bunun bir açıklaması da vardır. Yani duası vardır ne biliyim. Öyle şeyler işte.
Koskoca Tanrı bunu dermansız bırakacak değil ya.
Heh güzelcene dualarını oku, bundan korun.

Kadının olduğu ortamlara da gitme.
Nişanlına da söyle. Ben gitmek istemiyorum de.
Zaten nişanlı kuzeni nedir ya?
Ben kocamın kuzenini belki senede 1 kere görüyorumdur.
Gerek de yok o kadar samimiyete.

Şurda öyle bir anlatmışsınızki ben bile korktum. :) Sadece size mi öyle bakıyor? Ya da size mi öyle geliyor yoksa başkaları da kadının böyle biraz ürkütücü olduğunu düşünüyor mu?
Kadinin bakışları genel olarak cok farkli . Fotoğraflarına baktığımda da aynı bakışı görüyorum sadece bana bakarken değil ama arada beni incelediğini farkediyorum.

Nazar vardır ben de inanıyorum.. sizinki belki nazar da
Olabilir belkide kadının negatif enerjisi de cok yogun olduğu için etkilenmis olabilirsiniz yada hissettiklerinizi bir nedene bağlamak için kadının bakışlarinin sebep olduğunu da düşünüyor olabilirsiniz.

Kadinin bakışları genel olarak cok farkli . Fotoğraflarına baktığımda da aynı bakışı görüyorum sadece bana bakarken değil ama arada beni incelediğini farkediyorum.

e öyle insandan herkes negatif elektrik alır zaten hatta tırsar bayağı.. Nişanlınıza söyleyin görüşmeyin pek samimi olmayın. Nazarı değmekten çok bence korkmuşsunuz siz ve bu yüzden de tedirginlikten eliniz ayağınıza dolanmış bence. :)

Nisanlim.biliyor sevmediğimi.Halasina gidince onun olacağını bilmiyordum o evli . Evine de çağırmış ti gitmedim bir de gitmedim diye nisanlim a şikayet etmiş değişik biri herseyiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…