Hep o kadının yanında böyle oluyorum ama . Ne yalan söyliyim onu daha görür görmez ondan elektrik alamadım benim bazı insanlara hemen kanım kaynar bazılarına notr olurum ilk bakışta ama ondan daha görür görmez negatif enerji aldım ki kendisi karakteriyle bence çekiyor negatifligi üzerine . Asla insanlara karşı önyargılı olmam dış gorunuse göre ama onu tanıyın ca da ona isinamadim ve yanında olduğum ilk zamandan beri hep o yakinimdayken çok huzursuz um ilk defa birisine karşı böyleyim . Hani sadce sevmediğim için diyemem . Sevmediğim başka insanlar da olmusturNazar vardır ben de inanıyorum.. sizinki belki nazar da
Olabilir belkide kadının negatif enerjisi de cok yogun olduğu için etkilenmis olabilirsiniz yada hissettiklerinizi bir nedene bağlamak için kadının bakışlarinin sebep olduğunu da düşünüyor olabilirsiniz.
Ben inanmam pek öyle kolye lere felan ama bir bakayım teşekkür ederim . Ben söz etmem zaten ama o hemen sormaya başlar özellikle nisanlim la ilgili hep soru sorar .Kötü enerji veya nazar,ikisi de aynı kapıya çıkıyor zaten.Bazı insanlarla böyle etkileşim olabilir.Mümkün olduğu kadar görüşme,görüşürsen kendinden fazla sözetme,onu konuştur daha iyi.Aslında ayna kolyeler var,enerjiyi yansıtıyor.Ben ayna kolyeleri çok anlamlı buluyorum.
O da olabilir bende bilmiyorum .Tamamen psikolojik geldi bana
Yok neden korkayim kadın in benj izlediğini farkediyorum gizli gizli fotolarımi çekerken yakalamistim .e öyle insandan herkes negatif elektrik alır zaten hatta tırsar bayağı.. Nişanlınıza söyleyin görüşmeyin pek samimi olmayın. Nazarı değmekten çok bence korkmuşsunuz siz ve bu yüzden de tedirginlikten eliniz ayağınıza dolanmış bence. :)
Teşekkür ederim bol bol okuyayım en iyisiNazar da olabilir kadının enerjisi de sana ağır geliyor olsbilir. Benim de var öyle bi seçilmiş kişimayetel kursi nas felak oku kendine kadını görmeden. Uyukladığımı bilirim ben
Onla karsilasmadan okumaya çalışıyorum .Olabilir. Nazar deveyi kazana, insani mezara sokar derler.. Dualar var bunlar icin indirilen. Inanmayanlar icin klavuz olabilir..
Yok neden korkayim kadın in benj izlediğini farkediyorum gizli gizli fotolarımi çekerken yakalamistim .
He he nazarSelam kızlar aklıma takılan bir konu var nisanlim in kuzeni ile ne zaman bir araya gelsem salak gibi oluyorum ben ben olmuyorum sanki . Böyle içim daralıyor huzursuz oluyorum beynim calismiyor inanin . Ne yapıyorum ne diyorum bilmiyorum sanki . Geçenlerde nisanlim in halasindaydik . Kuzeniyle bilgisayardan bir şey bakıyorduk sonra o kalktı bana da dedi ki telefonumu takabilir misin şarja diye seslendi. Telefonun usb siyle telefon masa nin üzerindeydi ve ben ne yaptım usb nin ince yerini bilgisayara taktım diğer yerini de telefona takmaya çalıştım takamadim bıraktım ki yani bilmeyen insan değilim babam bana teknoloji canavarı derkendi Telefonumu hep takarım bilgisayara . Yani bu sadece bir örnek . Gerçekten bakışları bile farklı geliyor o kadının bana . Çok kötü elektrik alıyorum. Bana seni çok beğeniyorum falan da demişti acaba nazar mi kızlar bu gerçekten rahatsız olmaya başladım . Birde üstüne kahve ictik arkadaşı buna fal baktı ben esne esne bi hal oldum oda da başka kadın vardı o da rahatsız oldu . Bir araya gelmek istemiyorum onunla . Sizle paylaşmak istedim nazar mi sizce ?
Tamam işte korkmak için gayet yeterli bir neden. Bir kadın beni izleyip gizli gizli fotoğraflarımı çekse ben korkardım şahsen. Üstelik 'evli ve nişanlının kuzeni'. Enteresan doğrusu. Uzak dur bence kadından.
Fotoğraf olayından önce de durum böyleydi ki . Sordum tabi kaynanasına gösterecekmis . Bende ne alaka sonucta onla akraba olmucam dedim bahsetmiş benden de merak etmiş. Bende en azından soyleyebilrsin x abla gizli çekmek yerine dedim .uzak durmaya çalışıyorum mümkün olduğunca. Nisanlim a gelince kadına bayılıyor .
Sormadın mı neden fotoğrafımı çekiyorsun diye?
Fotoğraf olayından önce de durum böyleydi . Sordum beni kaynanasına gösterecekmis bende ne alaka dedim sonuçta onla olmayacağım akraba bahsetmiş benden kaynanası da merak etmiş bende en azından gizli çekeceğine soyleseydin x abla demiştim . Inanmadim tabi ama sonra da kaynanam bizi cok benzetti deyiverdi . Gorsen alakamiz yok . Nisanlim a gelince kadıni çok seviyor .Tamam işte korkmak için gayet yeterli bir neden. Bir kadın beni izleyip gizli gizli fotoğraflarımı çekse ben korkardım şahsen. Üstelik 'evli ve nişanlının kuzeni'. Enteresan doğrusu. Uzak dur bence kadından.
Sormadın mı neden fotoğrafımı çekiyorsun diye?
Sizin ki de kötü bir durum. Allah yardımcınız olsunBenim kv ve tayfasi nin nazari degiyor diye dusunuyorum inanamazsınız anlatsam detaylari..kem gözlü.Mesela tatile gidecegiz diyelim duydugu anda cocugum zıvanadan cikiyor agliyor..ya da hasta oluyor..huzurumuz kaciyor..denk gelmiştir diye dusunebilirsiniz ama onun haberi olmadan gittiğimizde bi sorun olmuyor..Eşim bile farketti kv o kadar kiskanc ki acayip negatif enerjisi var o da yavrumu etkiliyor sanirim dua okuyorum
Evet okurken esniyorum ve gözlerim yasariyorNiyetini yap ve felak nas oku. Esnemeye basladinmi bilki nazar vardir.
Böyle insanlardan uzak durmak en iyisi.
Nazar vardir ve haktir unutma. Deveyi kazana insani mezara koyar diye bosuna dememisler.
Sorma ne yapacağımi bilemiyorum bir gun denedik..bir yere gidecektik hazirlandik o arada esim annesini aradi laf arasinda yok biz gelemeyiz .. ya gidiyoruz dedi tel kapandı.Cocuk cildirmis gibi aglama zirlama huysuzluk şoka girdik okudum bol bol otele varana kadar burnumuzdan geldi o gun devam etti huysuzlugu.Sizin ki de kötü bir durum. Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?