''Nazar'' yeni ev arkadaşım....

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.511
En iyi cevaplar
2
69.634
1.623
102
15 Ekim 2009 Doğumlu bugün ilk aşılarını yaptırdım...

Kendisi yeni ev arkadaşım... İsmi Nazar

Canım benim boncuk gözlüm :)) Uzun ömürlü ve çok sağlıklı olur inşallah .Sevimli dostlarımızla yaşamak , çok büyük fedakarlık ve özveri ister. Bilen arkadaşlar bilir benim 9 yaşında minik bir pekinezim var.5yıldır arka ayakları felçli .Çiş ve kakasını tutamıyor.Ben altını bezliyorum .Büyük bir sevgiyle yavruma bakıyorum .O evin üçüncü çocuğu :) Çünkü iyi günde kötü günde dedik :) Kazen bey , diliyorum sevimli dostunuzun kaderi çok güzel olur .Mutlu ve sağlıklı günler diliyorum.

Çok tatlı maşallah , cinsi nedir golden'a benzettim ama ?

çok harika bir golden... maşallah. gerçekten çok güzel.

iyi günlerde sağlıkla büyütün.

benimde dişi goldenim var. bunlar sevgi arsızı çok akıllı zeki ama şımarık obur köpüşler:)

Çok güzel ya üzerine oturasım,azını gözünü çekiştiresim geldi

Biraz değişik sevgim vardır da

Maaşallah kuzu gibi yavru çok güzel. Hele tasması harika : ) boncuklu moncuklu...
Yeni ev sakininize bayıldım Kazen abi. Hep istemişimdir böyle harika bir varlığa sahip olmak:gitme:
Bu arada arabalarınız da yakıyor:)) Sıra sıra dizmişsiniz... Satılığa çıkarsa haber verin talibi olurum : )

Tasmasındakiler nazar boncuğu ismide nazar : )

Yemekteyizi izliyorduk reklam arasında ! hay bin lanet reklama demişti... kendi sözleri...

Kedisi,köpeği olanlar çok şanslı .Nazar'da çok güzel , çok tatlı...
Karnı acıktı herhalde Yemekteyiz'i izlediğine göre...kaydirigubbakcemile3

Arabalar dedinizde kolleksiyonumdan bir bölüm ;

neden nazar gözleri çok güzel
aynı koyu yeşil zeytin gibi çok güzel bakıyor
zeytinde çok yakışırmış
bu arada tv üniteniz çok şık güle güle kullanın

çok şeker yahuu..ismi de yakışmış,nazar a nazar,kaç yazar delikafadulden

bunlar gerçektende gerçek ve sadık dostlardır...
karşılıksız ve menfaatsiz sevenlerdir...
çok seviyorum onları ..
dostluğunuz daim olsun kazen ...

Kazen abi muhteşem bunlar... O kırmızı arabaların yanında ki krem rengi harika:gitme: sanırım Chevrolet... Fazla anlamıyorum ama gerçekten hepsi çok klasik çok hoş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…