''Nazar'' yeni ev arkadaşım....

kazen ne kadar tatlı nazar,maaşallah.cesurumun küçüklüğünü hatırladım birden.
araba koleksiyonunuzda çok güzel

Maşallah pek de şirinmiş yeni ev arkadaşınız..

Aman nazar değmesin, tasması da çok şık gerçekten...

Koca kız olmuş maşallah..

ay benim boncuğumun tıpkısıııı ay bu kadar benzerlik olmaza ama sonu benzemesin benim boncuğumu
gecen yıl öldüüü:çok üzgünüm:
çok güzelmiş nazar allah yardımıcıs olsun güle güle besleyin hayvan sevmeyen insan sevemezzz kazenvereliniortak

çok tatlı maşaallah. ben de bir evcil hayvan sahiplenmek istiyorum ama şartlarımın daha iyi olması gerektiğini düşünüyorum o zamana kadar bekleyeceğim. çok büyük sorumluluk çünkü.
hep beraber nice senelere....

nazar şahane ama 2 resim aradındaki 80 fark enterasan...:hulya:

Hoş geldi Nazar.. a.s.

Arabaların fotolarını koyma sebebi, Nazar büyümeden önceki son sağlam hallerini hatırlatacak bir anı yaratmak mı acaba? yerimseniben

Mesajları okumadım, adı nedeniyle dişi olduğunu düşünüyorum..

Size aşık, size sadık, gözünü üzerinizden ayırmayacak ve dünyasının odağına sadece sizi koyacak olan bir dişiyle hayat keyifli geçecektir..

Tıpkı benim PeriPrensimle hayatımın geçtiği gibi..

Hepsine uzun, sağlıklı ve keyifli bir ömür temenni ediyorum..

çok şeker maşallah bende bir köpek delisi olarak resimden çekip sevesim geldi bir ankaydirigubbakcemile3

allahim bu ne güzellik opuyorumnanaktan

sirin sey seniiii opuyorumnanaktan

bu arada hirkanda güzelmis kazensengözlerimebaksanab

Ay boncuk boncuk bakıyor tipsiz sırnaşık şey Maşallah

"Nazara"iniza bayildim..benim de 6,5 yasinda bir kopegim var ,dostluklari ne kadar ozel ,degil mi?

amanın yastık gıbı masallah zeytın gözlü sıpa
kazen Allah aşkına kızımı sana yollayım oynasın nazarınla bıkac gün.yanında bende oynıcam tabı.ısıne gelırse.
delı oldu kendıne bı at almadık deyı.olmaz dedım kedı, köpek,tavsan...hepsını saydı sırayla
ayol zatı daıredeyım kenıdmız zor sıgıyoz.
barı nazarla oynayalım hevesımız gecsın.

neyse ben kolleksıyonuna degılde dıkkatımı ceken 2 seyı dıcem.
1 çimlerin biçimi gelmiş.
2 tv ünitesındekı resım sakıp sabancıyla(allah rahmet eylesın cok sempatık bulurdum) senmısın?

cevap lütfen

Çimler kış diye salındı biraz evet zamanı geldi ama evet Sakıp bey ile benim bu detayları nereden gördünüz yahu pes : )

Dileyen istediği zaman gelip Nazar'ı sevebilir : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…