''Nazar'' yeni ev arkadaşım....

Çimler kış diye salındı biraz evet zamanı geldi ama evet Sakıp bey ile benim bu detayları nereden gördünüz yahu pes : )

Dileyen istediği zaman gelip Nazar'ı sevebilir : )

kendını bu kadar gizemlı tutmasaydın senı cok fazla merak etmezdık.
neyse cok bellı olmasada senıde görmüs oldum:kedi:
Sakıp Sabancıya da Allahdan rahmet dıleyeyım bıkez daha:Saruboceq:

bıgün yolum oralara düserse rahatsız ederım.gamyoncuiremsu
gercekden cok tatlı bu nazarın
keske hıc büyümeyıp bebek kalsalar.

Ah bende istiyorum ama nerde, esim istemiyor kedi de istemez, bi tavsan almistik onu da oglum eziyet etmesn diye komsuma vermistim cok uzulmustum, ama bu kopek cok tatli yaaaaaaaaaaaaa

kazen abi nazarina masallah nazar degmesin cok sirin cok güzel malesef apartman dairesinde yasamak elimizi kolumuzu bagliyor bizde baskalarinin minnoslariyla hasret gideriyoz
bu arada fotograflari konusturmussun resmen muhtesem cekimler
sana özene özene fotografciliga saricam nerdeyse

ıyı kız zaza banada ders verırsın -tatlicadiarzu-
benım cektıgım fotoların ya bası eksık cıkıyo yada ayakları :roflol:

hadı bız cıftlıgımıze gıdek arkedesım:1hug:
bag bahce ıslerı beklıyo. daha 2000 ıspanak ekıcem
zatı kazende konuyu dagıtmakdan benı zorunlu tatıle cıkarcak sımdıfisfisfis

konuyu bende dağıttım : )

Güle güle büyüt bebeğini..Çok sevimli Koleksiyonun da çok şıkmış. Allah gerçeklerini nasip etsin inşallah...:Saruboceq:

ben de böyle bir ev arkadaşıyla yaşamak istiyorum mafoldumben

Kazen, evin de arabaların da çok güzel..
Ama nazar daha güzel..Sanırım gözleri siyah ve o kadar masum bakıyor ki..
Maşallah Nazar'a

yaaa çok güzeeeelll .. böyle tatlı şeyleri gördükçe kendmi Elmyra gibi hissediyorum :))

Hergün gözle görülür şekilde büyüyor....

Öyle böyle değil yarın yeni fotolar ekliyeyim : )

Kazen köşe bucak kendini saklarken vitrinde ki fotodan saklayamamışın evet benimde gözümden kaçmadı :)
Bu arada nazar çoook güzel çok sevimli

Golden Retriever

Kökeni: İngiltere'deki altın tüylü köpeklerin Bloodhound ile çiftleştirilmesiyle geliştirilmiştir.

Tanımı: Yükseklikleri; erkeklerde 58-61 cm, dişilerde 55-57 cm.'dir. 0rtalama ağırlıkları erkeklerde 29-34 kg, dişllerde ise 27-32 kg'dır. Tüyleri parlak ve dalgalı olmalıdır. İkinci tüy tabakası su geçirmezdir. Renklerleri altın ve krem renginin bütün tonlarıdır.

Kişiliği: Hareketli, uysal, iyi huylu, duygulu, sevimli bir köpekitir.

Özelliği: Sağlam ve güçlü bir köpektir. Koku alma duygusu çok gelişmiştir. İyi huylu olduğu için insana eşlik eden köpek olarak da değerlidir ve aile hayatına uyum sağlar. Çocuklara hatta bebeklere karşı cok sabırlı ve naziktir.

Gereksinimi: Herkesin dostu olan Golden Retriever'lar adanmış ve uyumlu bir aile dostu olarak bilinirler. Aynı zamanda sportif bir köpek olan bu cins, geniş alanlarda koşacağı bir güne her zaman ihtiyaç duyacaktır. Aktif karakterini ve güçlü fiziğini gözardı etmek problem yaratabilir ve hergün fiziksel ve zihinsel eksersize ihtiyaç duyar. Fazlasıyla heyecanlı ve hareketli olan Golden Retriever'ların merakları eğitimlerini biraz zorlaştırabilse de sahibini memnun etmeye ve öğrenmeye fazlasıyla yatkındırlar. Özellikle kap-gel türü oyunlardan zevk alırlar ve ağızlarında birşey taşımaktan çok hoşlanırlar. Golden Retriever'lar hergün eksersiz yapmaya ve insanlarla birlikte olmaya ihtiyaç duyarlar. Golden'ın zihni ve vücudu için zorlu uyum (söz dinleme) dersleri, aktif oyunlar ve kap-gel seansları her gün yapabileceğiniz iyi birer eksersiz çeşidi olabilir. Her ne kadar dışarda yaşabilecekse de çok sosyal bir köpek olması nedeniyle ailesinin yanında yaşamaktan daha memnun olacaktır. Tüyleri parlaklığını yitirmez ancak haftada birkaç defa fırçalanması gerekir.

benim kizim prenses pisim kiskanc olmasa bende boyle bi kopis alcamm ama asiri kiskancc

(nazar)ismide ne güzel yakışmış.böyle bir güzelliğe,maşallah.sağlıkla büyüsün inşallah.
bu arada araba koleksiyonunada bayıldım.gerçekden de zevkli birisisiniz Kazen Bey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…