Nazar

rdlpstck

Baş.:69.7 güncel:67.9 Hedef:60
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
3.558
793
373
gündüz bi yakınımız geldi oturduk ettik falan.gidince bi baş ağrısı aldı beni halsizlik falan bütün enerjim gitti insanlarla tartıştım.önce saçımı yıkadım başım ağrıdı dedim ama sonradan düşünmeye başladım nazar mı değiyo diye.çünkü daha önce de aynısı olmuştu.ne yapmam lazım?

Benim de çok olur
Kayınvalidem 'yıldızın düşük' der anlamını çok bilmesem de kalabalıktan ya da bazen aileler arasında bile bi esneme bi halsizlik alır
Eşim, annem, kayınvalidem dönüşümlü olarak okurlar beni :1:
Sonra gözlerimden iyice yaş gelir esnerken okuyan kişiye de geçer, ağırlık onlara gider ben kurtulurum :8:

Bazen düğün dernekte daha kötü oluyorum
Daha kalabalık diye mi bilmiyorum
Bi kere kendimi kaybettim, zaten beyazım iyice kireç gibi oldu yüzüm
Uyandığımda başımda okuyorlardı yine ve ablamın evindeydik , ben hiç birşey hatırlamıyordum :53:

Nazara bende inanirim hatta banada cok olur ornegin gecen sene bir komsumuz bana sen hic hasta olmuyorsun heralde hep seni ayakta goruyorum dedi bende yok dedim insaniz niye olmayalim hasta olunca mikrofonla duyurmam gerek heralde:-) :-) neyse kadin evden gidince bana bir halsizlik coktu atesim yok karin agrisi,kusma sadece bir halsizlik kafami kaldiramiyorum bir tek annem kadinin nazarinin degdigini soyledi.Yine ayni kadin bizim eve geldi masada bir bardak vardi biraz suslu bir bardakti kadin. Ay bardak ne kadar guzelmis dedi 5 dk sonra masada duran bardak aniden ortadan catladi tuzla buz oldu resmen.Nazara karsi en guzel dualar ayetel kursi,fatiha ve felak nas derler.

gündüz bi yakınımız geldi oturduk ettik falan.gidince bi baş ağrısı aldı beni halsizlik falan bütün enerjim gitti insanlarla tartıştım.önce saçımı yıkadım başım ağrıdı dedim ama sonradan düşünmeye başladım nazar mı değiyo diye.çünkü daha önce de aynısı olmuştu.ne yapmam lazım?

kimseye bişe sormana gerek yok canım abdestiini al nazar duanı oku günlül ayetel kürsnide oku yeter

Nas felak oku :)

bize de oluyor, eve biri geliyor, daha gitmeden mutfakta çaaat bi tabak patlıyor durduğu yerde :D

bence sabahtan Felak Nas surelerini okuyun.. bazı insanların nazarı gerçekten değiyor. ben şunu farkettim insanın kendinede nazarı değiyo:26: herşeyde olduğu gibi bundada en güzel ilaç dua..

Ben pek inanmam nazara. Ancak zaman zaman kendimi durduk yere kötü hissettiğim olmuştur.

Abdest aldıktan sonra, Felak Nas surelerini oku canım, bir de Ayetel Kursi okursan bir şey kalmaz :)

Bana da çok olur, ve nazar duası okunmadan da geçmez o baş ağrısını ben bilirim. Bilimsel bir gerçek zaten nazar. Ama nazar duası nasıl işe yarıyor o konuda bir fikrim yok. :26:

Olabiiyor öyle şeyler,nazar ya da kötü enerji diye adlandırıyorlar. Nazar boncuğu ve nazar duası senin psikoljik olarak rahatlamana yardımcı olacaktır canım. Hatta al benden sana bir boncuk :37: :nazar:

Gözdeki fotoreseptörlerin kasılması sonucu açığa çıkan negatif ve pozitif göz akım dalga ışınımına nazar denir. Nazar'ın üç türlü ışınım etkisi vardır.Bu konu radyoloji ilmiyle bağdaştırılarak laboratuvarlarda ispatlanmıştır.Alfa(sarsıcı) Beta(kırıcı,yıkıcı) ve Gama (yakıcı) ışınları olarak,genel itibariyle halk arasında daha çok Alfa (sarsıcı)ışın etkileri daha yoğun olarak oluşmaktadır.
Nazar değen insanda bilimsel olarak beynin orta bölümü olan(Mezensefelon) kısmında nöronlar(sinirler) harekete geçerek;göz küresini büyütür ve esneme başlar.İnsana nazar değdiği bilimsel olarak fizyolojik açıdan esneme ve göz küresinin büyümesinden anlaşılır.

INTERNATIONAL ACADEMY OF SPECIAL METAPHYSICS.METAPHYS0CS AND PARAPSYCHOLOGY ED0CATION AND THERAPY CENTER. - INTERNAT0ONAL SPEC0AL METAPHYS0CS ACADEMY adresinden alıntıdır.

Nazar kesinlikle var ve bence bu gözün gönderdiği dalgalarla ilgili. Allah kötü nazarlardan korusun. Çok Hadis'i Şerif gördüm ben nazarla ilgili. Örneğin birinde "nazar deveyi tencereye, insanı mezara sokar" diyordu... Ayetel Kürsi ve Felak-Nas okumaya gayret et canım..özellikle son ikisinin mealinde göreceksin, cin ve insanların şerrinden Allaha sığınırım gibi ayetler var.

Nazar deyince alakasızda..Dün bir arkadaşım geldi bana..Ay üstümde nazar var sanırım başım ağrıyor vs dedi..
Bende dua oku geçer dedim..Yok ya işyerinde sürekli çok güzelsin diyorlar ondan oluyor dedi...Ne bu yaaa dedim içimden..Çok sinir oldum çok..
Canım lafım sana değil.Böle kendini öven kişilere sinir olyorum nazar konusu üstünden..
Sende felak ve nas surelerini oku canım..Bişiciğin kalmaz.

Nazar deyince alakasızda..Dün bir arkadaşım geldi bana..Ay üstümde nazar var sanırım başım ağrıyor vs dedi..
Bende dua oku geçer dedim..Yok ya işyerinde sürekli çok güzelsin diyorlar ondan oluyor dedi...Ne bu yaaa dedim içimden..Çok sinir oldum çok..
Canım lafım sana değil.Böle kendini öven kişilere sinir olyorum nazar konusu üstünden..
Sende felak ve nas surelerini oku canım..Bişiciğin kalmaz.

yok yanlış anlamadım benimde öyle bi arkadaşım vardı ondan biliyorum :)
teşekkürler geçti çok şükür
ama göz olduğunu düşününce önlem almakta fayda var:nazar:

Back
X