E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
en önemlisi içten dua etmek allahın koruduğuna kul hiç birşey yapamaz....
düşünsenize nazardan insan kalmazdı....
benim de oğlum ayını önünde kilolu inanın içim o kadar rahat ki allahıma güveniyorum başka hiçbirşeye değil sewgilerle...huzurlu yarınlara
bende nazara inananlardanım bize de kim gelse arkasından kendim de kızımın da yüzünü tuvalet suyuyla yıkıyorum bu bana her zaman iyi gelmiştir şimdi bebeğime de yapıyorum tuvalete ters oturup çeşmeyi açıp elimle kendi yüzümü üç kere ıslatıyorum sonra sağ elimi tekrar ıslatıp gidip bebeğimin yüzüne üç kere sürüp pislikten pisliğe gitsin diyorum deneyin derim
41tane çörekotuna tek tek hepsine ayetelkürsü okuyun ve üfleyin bi parca bezin içine koyup bebeğinizin iç çamasırına takın gercekten koruyo ben yaptım hep takıyorum kızıma.Allahım hepsini nazarlardan korusun.:ecrin_bebek:
canım geçmiş olsun.Bende nazara inanırım.üzerine bir göz boncuğu as.Yatağının başucuna mutlaka kuran koy.Her akşam yatarkende nazar dualarını oku ve üzerine doğru üfle.Ben her okuduğumda gözlerimden yaşlar gelir.Sevince anne - babanın bile nazarı değiyor.
bende nazara inananlardanım bize de kim gelse arkasından kendim de kızımın da yüzünü tuvalet suyuyla yıkıyorum bu bana her zaman iyi gelmiştir şimdi bebeğime de yapıyorum tuvalete ters oturup çeşmeyi açıp elimle kendi yüzümü üç kere ıslatıyorum sonra sağ elimi tekrar ıslatıp gidip bebeğimin yüzüne üç kere sürüp pislikten pisliğe gitsin diyorum deneyin derim
nazardan korkarsanız daha çok değer korkmayn nazar bakış demek zaten siz de nazarının deyeceğini düşündüğünüz kişiye bakın böylece onun nazarını bertaraf etmiş olursunuz nazar boncuğu asın ve benim bebeğime nazar deymez deyin zaten kötü düşünceli insanların nazarı deymez en çok anne babanın değer süt veriyorsanız sizinki de deymez geriye sadece baba kalıyor babasının nazarı deymiştir ben pek inanmam ama annem böyle der
ben hayatta nazara inanmayan bir insandım taki oğluma nazar değene kadar..oğlumun gözlerine kimi görsek ay ne güzel gözleri diye diye nazar değdi.oğlumun tek gözünde göztembelliği oluştu...artık nazara şiddetle inanıyorum.nazar boncuğu değil ama dua etmekle karşı koyabiliriz diye düşünüyorum...ve annem senin de dediğin gibi çörek otunu okuyup bezle dikti nazarlık yaptık onu takıyoruz üstüne,inşallah faydası olur...allah nazarlardan saklasın..nazarı hep hurafe diye bilirdim değilmiş meğer..eğer hurafe olsaydı kuranda sözü geçmezdi...nazara karşı en etkili nas ve felak sureleriymiş bilginize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?