E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
bende nazara inananlardanım bize de kim gelse arkasından kendim de kızımın da yüzünü tuvalet suyuyla yıkıyorum bu bana her zaman iyi gelmiştir şimdi bebeğime de yapıyorum tuvalete ters oturup çeşmeyi açıp elimle kendi yüzümü üç kere ıslatıyorum sonra sağ elimi tekrar ıslatıp gidip bebeğimin yüzüne üç kere sürüp pislikten pisliğe gitsin diyorum deneyin derim
canım annem hocaya sormuştu adetliyken içinden dua okuyabilirsin lohusalıktada sonuçta biz rahatsızız pis değiliz..dualar tabi önemli zaten babamız hep okuyo kızıma ayetel kürsi felak nas surelerini okuyo ama bu başka bişey hurafe de değil annem yıllarca bize yapmış ben kendimden biliyorum yıldızım çok düşüktür bir ortama girdiğimde eğer kötü bakışlar altında kaldıysay hemen rahatsızlanırım başımı kaldıramam yataktan hemen tuvalete gider ters oturup yüzümü yıkarım 3defa ve sonra nasıl üzerimdeki ağırlığın gittiğini hissederim bebeğime de denedim onda da faydası oldu. ben şuan dua okuyamıyorum çünkü bizim daha kanamamız devam ediyo abdestli sayılmıyoruz dua okumamız sakıncalı o yüzden sadece eşim okuyo
ya ben çekiniyorum üstüne altın,ayetel kursı vs.. takmaya!arkadaşlar bende çok inanırım nazara bol bol okuyun. felak,nas,ayetel kürsi çok faydası var. birde annem dogduktan sonra eve geldigimizde bir bezin içine çörek otunu koyup iyice sarıp sonra üstündende streç folyo ile tekrar sardı çatal igne ile bebegime taktı nazardan korurmuş hatta bir hikaye anlattı nazarla ilgili bende sizinle paylaşayım. deve kervanı geçiyormuş ve adamın biri demişki ben şimdi bu develerin hepsini deviririm bakışlarımla demiş ve gerçekten bütün develer devrilmiş sadece bir deveye birşey olmamış.ne oldu bu deveye birşey olmadı demiş adamda o zaman o devenin üzerinde karacaot(çörekotu)yüklüdür demiş bakmışlarki öyleymiş gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?