E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
merhaba arkadaşlar..
benim bebişim 4100 gr ağırlığında ve 55 cm doğdu
sarılık da olmadı çok şükür :Saruboceq:
bugün 17 günlük ve dün akşam saatlerine kadar hiçbir sıkıntısı yoktu..
güzelce emiyor, saatlice uyuyup uyanıyordu..
ancak bayramda gelen ziyaretçilerden birisi; 2 saat oturduktan sonra '' bebek hala uyanmadı, maşaAllah maşaAllah benim kız hiç uyumazdı, devamlı ağlardı '' gibi abuk kıyaslamalar yaptı..ben çok sinirlendim..çünkü söyleyiş tarzı çok çirkindi..
bu kişi de eşimin tarafından..tabii eşim de saf saf hemen, zaten hep böyle, çok uslu falan gibi sözler söyledi.. kötükedihüso Çok üzgünüm çoook
üzerinden bir gün geçmedi, bebişim ememiyor doğru düzgün..acıkıp uyanıyor, memeyi veriyorum, daha yeni emmeye başlamışken halsiz düşüp uyumaya başlıyor :çok üzgünüm:
bu sabah dr.a götürdüm 4400 gr. ve 57 cm. olmuş..dr gayet iyi gidiyor dedi..
ancak bu hasta halsiz hali beni çok üzüyor..
soğuk algınlığı olmuş..evdeki çocuk nasıl oldu da soğuk aldı anlayabilmiş değilim..
soğuk algınlığı, kulakta enfeksiyona neden olmuş...çok hafif derecedeymiş ama..
ben çok üzülüyorum bebişim dün akşamdan beri devamlı uyuyor baygın gibi..antibiyotiğe başladık inşAllah geçer en kısa sürede..
siz bebişlerin herşeyini herkese sakın söylemeyin..
Allah bebişlerimizi kötü gözlerden korusun..
onu öyle hasta görmek çok ama çok kötü bir duyguymuş..
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum.. :teselli:
sağlıklı mutlu huzurlu günler diliyorum..
benim bebişim 4100 gr ağırlığında ve 55 cm doğdu

sarılık da olmadı çok şükür :Saruboceq:
bugün 17 günlük ve dün akşam saatlerine kadar hiçbir sıkıntısı yoktu..
güzelce emiyor, saatlice uyuyup uyanıyordu..
ancak bayramda gelen ziyaretçilerden birisi; 2 saat oturduktan sonra '' bebek hala uyanmadı, maşaAllah maşaAllah benim kız hiç uyumazdı, devamlı ağlardı '' gibi abuk kıyaslamalar yaptı..ben çok sinirlendim..çünkü söyleyiş tarzı çok çirkindi..
bu kişi de eşimin tarafından..tabii eşim de saf saf hemen, zaten hep böyle, çok uslu falan gibi sözler söyledi.. kötükedihüso Çok üzgünüm çoook
üzerinden bir gün geçmedi, bebişim ememiyor doğru düzgün..acıkıp uyanıyor, memeyi veriyorum, daha yeni emmeye başlamışken halsiz düşüp uyumaya başlıyor :çok üzgünüm:
bu sabah dr.a götürdüm 4400 gr. ve 57 cm. olmuş..dr gayet iyi gidiyor dedi..
ancak bu hasta halsiz hali beni çok üzüyor..
soğuk algınlığı olmuş..evdeki çocuk nasıl oldu da soğuk aldı anlayabilmiş değilim..
soğuk algınlığı, kulakta enfeksiyona neden olmuş...çok hafif derecedeymiş ama..
ben çok üzülüyorum bebişim dün akşamdan beri devamlı uyuyor baygın gibi..antibiyotiğe başladık inşAllah geçer en kısa sürede..
siz bebişlerin herşeyini herkese sakın söylemeyin..
Allah bebişlerimizi kötü gözlerden korusun..

onu öyle hasta görmek çok ama çok kötü bir duyguymuş..
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum.. :teselli:
sağlıklı mutlu huzurlu günler diliyorum..