Nazara mı geldim anlamadım?

tam olarak neyınız var anlayamadım
doktora gıtmıssınız ya doktor ne dedı alerjı mı dedı ne dedı ?

Ben de ilk başta yüzüm de sivilceler çıktığında buna bağlamışım ama şuan bambaşka şeyler çıkmaya başladı tüm vücudumda doktorlarda gitmediğim bölüm kalmadı 😥 birde tam düzeliyor derken yenisinin eklenmesi çok garip geliyor. Nazara falan inanmazdım önceden ama artık bir bu kalıyor 😔
Teşhisleriniz neler?

Ben de ilk başta yüzüm de sivilceler çıktığında buna bağlamışım ama şuan bambaşka şeyler çıkmaya başladı tüm vücudumda doktorlarda gitmediğim bölüm kalmadı 😥 birde tam düzeliyor derken yenisinin eklenmesi çok garip geliyor. Nazara falan inanmazdım önceden ama artık bir bu kalıyor 😔
Karaciğerinizden kaynaklanan bir durum olabilir.Ben de aşırı stres altında kaldığım zaman vücudumda bir takım yaralar çıkıyor.İçten gelen bir sorun ise hapla hallolur sadece,bunun için tekrar bir doktora görünün derim.

Cok yağlı beslendiyseniz olabilir. Ben bi cips yesem iki gün sonra sivilce pırtlar o derece.

2021 senesine damgasını vuran değişik bir uyuz salgını da var. Diğer yıllardakilerden farklı semptomlar gösterdiğini okumuştum bir makalede belki olabilir.
*Hormonlar
*Deterjan
*Stres
*2021 yeni tip uyuz
Bunlardan biri olabilir geçmiş olsun çok.,🧡

Kızlar merhaba, bana evlendiğimden beri birşey oldu. Önceden vücudumda beğendiğim tek şey cildimdi. Pürüzsüz pırıl pırıldı. Evlendiğimden beri sivilce dahi çıkmayan yüzümde, vücudumda garip garip şeyler çıkıyor. Birini çözmeden başka birşey çıkıyor. Tuhaf sivilceler ama böyle normal değil, tuhaf şişlikler, alerji ler, yaralar, bereler. Kevgir gibi oldum. Nazara mı geldik anlamadım yemin ederim porselen gibi cildim gitti elek gibi birşey oldu. Sadece yüzüm de değil tüm vücudum bu şekilde üstelik. Ne yapıcam var mı bildiğiniz birşey nazar değiyorsa nasıl engelliycem, deydiyse nasıl düzelticem. Bu arada sayısız kez cildiyeye, alerji testlerine gittim. Tam biri bitti derken diğeri başlıyor böyle birşey görmedim ben.
Nazardır nazar
instagram dan oradan buradan foto paylaşmayın, bunlar çok etkiliyor insanı gerçekten
banyo yaparken son 1 tas suya elma sirkesi koyun onun dökün çıkın , durulanmayın (üzerinizdeki negatif enerjiyi alır, egzamaya filan de iyi geliyor)
nas, inşirah, felak bunları okuyun

Hormonlar etkilidir muhtemelen.

Baktırdım diyorsanız stresten olabilir.

Stresten olan yara bere kaşıntıya akapunktır çözüm.

Aslında nazar olan konulara asla inanmıyorum ama siz doktora falan da gitmişsiniz.
Bazı insanların yıldızı çok düşük oluyor misal ben.
Sırtımda tam 3 tane göz gibi sivilce çıkmış :KK70: Bana nazar değmemiştir eminim ama stresten olduğunu düşünüyorum.
Evlilik kaç yıl geçerse geçsin stresli bir şey.
Bence boşanalım :KK70:

26-30 lu yaşlara geçince vücut değişiyor. kendimde gözlemledim. sivilcelerim azdı ergenlikte dahi yoktu tek bir tane çıkmazdı. dr da 30 lu yaşlar yaklaştıkça olur dedi. birde stres yorgunluk yoğunlukta etki eder.

Kızlar merhaba, bana evlendiğimden beri birşey oldu. Önceden vücudumda beğendiğim tek şey cildimdi. Pürüzsüz pırıl pırıldı. Evlendiğimden beri sivilce dahi çıkmayan yüzümde, vücudumda garip garip şeyler çıkıyor. Birini çözmeden başka birşey çıkıyor. Tuhaf sivilceler ama böyle normal değil, tuhaf şişlikler, alerji ler, yaralar, bereler. Kevgir gibi oldum. Nazara mı geldik anlamadım yemin ederim porselen gibi cildim gitti elek gibi birşey oldu. Sadece yüzüm de değil tüm vücudum bu şekilde üstelik. Ne yapıcam var mı bildiğiniz birşey nazar değiyorsa nasıl engelliycem, deydiyse nasıl düzelticem. Bu arada sayısız kez cildiyeye, alerji testlerine gittim. Tam biri bitti derken diğeri başlıyor böyle birşey görmedim ben.
Nazarsa Nas-Felak surelerini okuyun. Hormanal ise gül suyu ile cildinizi silin.

Bende aynı haldeyim evlendiğimden beri düzelemedim, nazara geldiğimi düşünüyorum...

Alerjenin eşin olmasın😈
Beslenme alışkanlığı değişiyor, kilo alıyor insanlar evlenince. sırtta falan demişsiniz, beslenme şeklinizden karaciğer yağlanmış, Yorulmuş olabilir.

Troiddede böyle sorunlar olabilir
Belkide abur cuburu çok kaçırıyorsunuzdur
Yeni evli çiftler genellikle tıkınırlar 😁
Deterjan yazmış biri oda oldukça mantıklı
Annenizin evinde ne yiyorsanız o düzeni oturtmaya çalışın

Back
X