Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlilik bir örnektiEvlilik sıradan değildir belki?? Hoş ben özellikle yazın parka gittiğimde kafadan 3-4 gelin, damat görüyorum foto çektirmek için gelen belki de sıradandır, evlenmek o kadar büyük başarı değildir belki bilemedim. Konu sahibinin cevresi için öyledir belki sadece örnekten yola çıkarak konuşuyorum tabii. Bir de konu sahibinin bu örneği verebilmesi için baya bir nişandan vs dönmesi lazım.bana o da yok gibi geldi. Dipsiz bir kuyu sanki bu konu
çevrem güzel şeyler paylaşınca bende öyle durunca her türlü mutsuz oluyorumevet biraz takinti yapiyorsunuz, millet carsaf carsaf foto, video paylasiyor, biraz rahat olun, iciniz rahat degilse kimseye bi sey anlatmayin...
Cok benzer seyler yasamisiz.Hayatimiz altust oldu.Evimiz elimizden gitti üc kurus birikimimiz corona kriziyle eridi gitti.Zamaninda residansta yasarken etrafimizda herkes can.Simdi ise şükür halimize o kadar luks yasamasakta ortahalli bir hayatimiz var ama çil yavrusu gibi dagildi cevremiz bos.Kendi agizlariyla kiskandiklarini soyleyen yakinlarim vardi.Canim dedigim kardeslerimden bile darbe yedik.Nazar mi kotu enerjimi bilemem ama birseyler oldugu aşikar.Kimseyle birsey paylasmamak lazimmis simdi kapali yasiyorum gözleri kalmasinNazara yaşayarak deneyimlendirenlerdenim.
..bir dönem çok lüx bir hayat yaşıyorduk eşimin işleri ve kazancı çok iyidi..ve inanırmısıız eşim biryerlere gidecek olsak kimseye ödetmezdi hesabı..Abisinin durumu iyi değildi ona yapılan yardımın haddi hesabı yoktu..arkadaşlarımız vardı bizimle aynı çevreden durumları çokta iyi değildi..Gittiğimiz mekanlara onlarıda götürürdük...Tabi eşim öderdi..Bende alışverişe gitsem o arkadaşımla beğendiği kıyafeti hemen alır hediye ederdim
Bana özenirdi hep etiketine bakmadan alıyorsun ya ne güzel benimde böyle zamanlarım olacakmı eşim için, her istediğini hemen alıyor kuyumcu vitrininde gördüğün bileziği bile hiç sorgulamadan hemen girip aldı..hayatımda eşin kadar karısına lüx hediye alanı görmedim falan derdi...halbuki aldığı bir bilezik bir kolye abartılacak bişey değil..Ama bize çok imrenirdi..
eşim o dönem sosyal medyada oldukça aktifti her gitttiğmiz yeri paylaşırdı.Ben kesinlikle paylaşmam hiç hazetmem...o kadar uyarmama rağmen (nazardan korktuğum için)bir süre böyle devam etti..çünkü orta halli bir çevremiz var..
Altına yapılan yorumlar
Hayat size güzel
Yazın yazlığa kışın kışlığa nerden bu değirmenin suyu
Gömü falanmı buldunuz
Piyangomu vurdu
5 yıldızdan aşağısı yakışmaz zaten(otel için)
Yeni oyuncağın bumu(araba değiştirdiği için)
Halbuki bunlar normal şeylerdi bize göre.inanın abartılı hiçbir durum yoktu..mesela tatil yılda 2 kez tatil yapmamız göze batıyordu resmen..
Bir süre böyle devam etti
Birden işler kesildi
Çok şükür yokluğa düşmedik ama eski lüx yaşam ister istemez sona ermiş bulundu..
Tekrar toplamamamız zaman aldı
Tabi sıkıntıya düşünce yani muslukları kesilince abisi dahil herkes etrafımızdan çil yavrusu gibi dağıldı ..o bahsettiğim arkadaşlarımızda..bizde bu durumu çokta önemsemedik hatta sevindik de diyebilirim.meğer iyi giden şeylerin sırrı kimseyle paylaşmamakmış
Artık sosyal medyada paylaşımlarda bulunmuyor eşim ben zaten sevmiyorum..
Kimseye hiçbirşeyden bahsetmiyoruz
Dışarıdan onlar gibi yaşadıpımız izlenimi veriyoruz..
Böylece nazardan kendimizi koruduğumuzu düşünüyorum ..Oldukça açık görüşlü biri olmama rağmen çok inançlı biriyim 5 vakit namazımı kılar sürekli dua ve tesbihatla günümü geçirim..
Aynı zamanda bikiniyle denize girer eşim alkol aldığında sorun yapmam...gece klübüdür eğlencedir çok severim..
Ama nazar ve duanın gücüne fazlasıyla inanalardanım.
Sizede tavsiyem yaşadığınız güzel durumları kimseyle paylaşmayın..Dua edin bol bol..Allah nazardan korusun herkesi
Ee yaşadığınız şeyi örnek vermeniz gerekmiyor mu dert ettiğinize göre? Madem yaşadığınız bir şeyi örnek verin öyle yorum yapalımevlilik bir örnekti
Saçmalamayın niye banlanacak o dini konu dediğiniz böyle bişey degilNazara inanıyorsanız duaya da inanıyorsunuzdur. Felak nas okuyun, milletin gözüne sokmadan yaşayın mutluluğunuzu. Bi de dini konu diye banlanabilirsiniz.
Çok haklısınız..insanın ailesi bile uzaklaşıyor böyle dönemlerde..inanın ailemden de eşimin ailesinden de soğudum.Durumumuz iyi olduğunda etrafımızdalar ufak bir krizde kaçacak delik arıyorlar,buluyorlarda..ama kemdi ihtiyaçları olduğunda ilk çaldıkları kapı biziz.Bıktım hepsinden...Ruhen uzaklaştımda ..umurumda bile değillerCok benzer seyler yasamisiz.Hayatimiz altust oldu.Evimiz elimizden gitti üc kurus birikimimiz corona kriziyle eridi gitti.Zamaninda residansta yasarken etrafimizda herkes can.Simdi ise şükür halimize o kadar luks yasamasakta ortahalli bir hayatimiz var ama çil yavrusu gibi dagildi cevremiz bos.Kendi agizlariyla kiskandiklarini soyleyen yakinlarim vardi.Canim dedigim kardeslerimden bile darbe yedik.Nazar mi kotu enerjimi bilemem ama birseyler oldugu aşikar.Kimseyle birsey paylasmamak lazimmis simdi kapali yasiyorum gözleri kalmasin
Sağ taraftaki dayıda pek meşhur oldu![]()
Böyle bir kolye alabilirsiniz.![]()
Tanımıyorum kendisini.Sağ taraftaki dayıda pek meşhur oldu
Parasıyla döverdi hepimiziTanımıyorum kendisini.
Şahika Koçarslanlı karakteri vardı Avrupa Yakası'nda, o takıyordu bir bölümde.Gerçi onun nazar değecek çok şeyi vardı. Bir kere zengindi.
![]()
Ben seviyordum ya, lahmacunları katlayıp katlayıp nasıl yerdi.Parasıyla döverdi hepimiziAvrupa yakasında onu izledikten sonra bikac gün psikolojisi bozuk gezerdik
![]()
Kötü düşünmeyin kötü olmasın . NaZar mı bilmiyorum ama öyle bir şey var. Mesela eşim 4 kez polislik sınavlarına girdi. Birinde herkes biliyordu . Hem mülakatı hem sınavı hem sporu süperdi. Arkadaşları devrem ooo polisim felan diyordu. Mahallede çevrede duymayan yoktu. Sonra sonuçlar açıklandı ki o kadar yüksek puanlar almasına rağmen sıralamada elendi . Sonra son kez başvuruyorum dedi ve sadece ikimiz biliyorduk anne babası bile mülakat günü öğrendiler kardeşi bile bilmiyordu . Sonra sonuçlar açıklandı kazanmıştı herkes şok oldu kardeşi ben üvey miyim bana niye demediniz dedi. Bazen hayırlı şeyler çok konuşulunca önüne taş konuluyor maalesefben bir şey olacağı zaman birine söylemeye korkuyorum mesela evlilik konusu söz konusu olduğunda daha gerçekleşmeden söylemeye biriyle paylaşmaya aşırı korkuyorum. veya iyi bir şey olduğunda paylaşmaya korkuyorum. sizce takıntı mi yapıyorum lütfen yardım edin
Möhtöşöm bir noktaya deginmissin bende hep onu düşünüyorumBen seviyordum ya, lahmacunları katlayıp katlayıp nasıl yerdi.
Bir bölümde de Çağla Şikel'in karakterini püskürtmüştü. Arada açıp izliyorum valla içim soğuyor.
Valla konuya da gelirsek hayatım o kadar stabil ki neyine nazar değecek diye düşünüyorum. Hem nazar değecek olsa bana mı değer? Gider Acun'u falan bulur bence. Süper zengin olan o, ben değilim.
Valla sefayı kim sürüyorsa ona değsin. Benim mütevazı hayatımda nazar değecek bir şey yok. Dolap'tan etiketli ürün kovalıyorum. Buna da bir zahmet değmesin.Möhtöşöm bir noktaya deginmissin bende hep onu düşünüyorum
Niye hunharca eğlenen Şeyma Subaşına
Bol estetikli Cok güzel olan Hilal altinbilek'e
Onu aldım bunu yedim şunu içtim diyen insta fenomenlerine değil de bize nazar değsin
Ben kötü niyetle yazmadım ve üslubum da kötü değil dikkat ederseniz. Benzer bir konuda banlandık hepimiz daha önce. Uyarmak amaçlı yazmıştım. Saçmalamayın filan demek de sizin üslubunuzu yansıtır.Saçmalamayın niye banlanacak o dini konu dediğiniz böyle bişey degil
Şüpheci biri misiniz normalde?ben bir şey olacağı zaman birine söylemeye korkuyorum mesela evlilik konusu söz konusu olduğunda daha gerçekleşmeden söylemeye biriyle paylaşmaya aşırı korkuyorum. veya iyi bir şey olduğunda paylaşmaya korkuyorum. sizce takıntı mi yapıyorum lütfen yardım edin