- Konu Sahibi deepinside86
-
sana nazar değirebilecek birisini gördüğünde peygamberin(sav) yapılmasını öğrettiği bir dua vardı..şu an hatırlayamıyorum ama araştır istersen
nazar boncuğu tak
cnm benim ahh ahh onu denedim işe yaramıyor maalesef
Ben de bunu merak ediyorum, dua okumanın yanı sıra yanımızda dua falan taşımak etkili olur mu acaba? Bazı insanlar gerçekte kötü bakıyorlar, art niyetle hani.. İnsanın içine işliyor resmen bakışları, rahmetli babaannem de derdi bize hep bizim yıldızımız alçaktır kızım, dikkat edin diye:44:
boncuğun amacı dikkati oraya çekmek zaten kem göz varsa ilk kötü enerjiyi ona bakarak hafifletsin diyegüzel bir nazar boncuklu kolye takabilirsin yada bileklik .....kötü bişey bende de var bu durum tırnakların ne güzel derler tak diye kırılır hemen bitanesi ...hatta çevremdekilere söyledim lütfen şuyun güzel demeyin dile getirmeyin diye daha çok örnek var başıma gelen ..........herkes saçlarıma bayılırdı gür ve uzun diye doğal su dalgası vardı ......şimdi dümdüz oldu saçlarım ve eskisi gibi değil arkadaşın dediği duaya bak bakalım bende bir araştırayım
cnm inanarak dua okuyoruz ve rahatladığımızı hissediyoruz.inanarak yine yanımızda dua taşıyabiliriz.. nazardan yada herhangi kötülükten korunmak için..
bende 3 nas ,1 felak okurum hep.. yada anneme kayınvalideme okutuyorum kendim için ama ne okuduklarını bilmiyorum
internetten bi araştır istersen,bununla ilgili şeyler bulursun. bir işini halledeceğin zamanda kimseyle paylaşma cnm..
dediğin gibi bazı insanların gözü kalıyor üstünde; tüm negatif elektriği üstüne geçiyor,olan sana oluyor..insan kafasını kaldıramıyor ,bilirim
Ben de bunu merak ediyorum, dua okumanın yanı sıra yanımızda dua falan taşımak etkili olur mu acaba? Bazı insanlar gerçekte kötü bakıyorlar, art niyetle hani.. İnsanın içine işliyor resmen bakışları, rahmetli babaannem de derdi bize hep bizim yıldızımız alçaktır kızım, dikkat edin diye:44:
Nazardan korur yani değil mi canım? Ben cevşen aldım boynumda taşımayı düşünüyordum da tuvalete falan girerken unutursan çıkarmayı çok günah olur dediler
Nazardan korur yani değil mi canım? Ben cevşen aldım boynumda taşımayı düşünüyordum da tuvalete falan girerken unutursan çıkarmayı çok günah olur dediler
tabiki korur cnm.. dualar genelde ; cevşen yada muskalarda naylonumsu poşete sarılı olur,korunaklı olsun diye.. her yerde korunaklı olsun rahat taşınsın diyedir ama yinede mümkünse tabiki üstünden çıkartarak tedbir almak dahada iyi olur
mesela evde takmam, dışarı çıkarken takarım, dışarıda da wcye girerken çıkarıveririm aslında çok mantıklı, dua olarak hangilerini yazmamız gerekir fikri olan var mı pekii
Bence nas felak ihlas bi de ayetel kürsi etkili olur, ama zaten hazır satılan kılıf geçirilmiş dualar da var ben onlardan aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?