nazardan dolayı olacak işlerim bile olmuyor, çok bunaldım :(

deepinside86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
435
1
46
38
İstanbul
sevgili arkadaşlarım,

babam ben çok küçükken öldü ama ben kendim çalıştım, üniversitemi btirdim ingilizcemi öğrendim, allahıma binlerce şükür gece gündüz çalışıp altın bileziğimi koluma taktım,

diğer yandan (nlur yanlış anlamayın ) gösterişli biriyim, boyum uzun, endamlıyım, eskiden çok güzelsin ama kilolusun filan derlerdi troid yetmezliğine rağmen kilo da verdim

gel gelelim çevremdeki insanlar ayyy şu boya bak, ay çok güzelsin bakan bir daha bakıyor diyorlar, ohh okulunu da bitirdin ben daha 3. sınıftayım nası bitirdin, afern sana gibilerinden konuşuyorlar.

ne bilim evin tüm işini yapıyorum , evin tüm yemek, temizlik görevi bende,okudum, dikkat çekiciym, iyi niyetliyim ve gözler hep üzerimde

yolda yürürken bile aa kıza bak ne güzel gibilerinden birbirlerini dürtüyorlar ama ben de kendimi hep hasta hissediyorum, yolda yürürken pat diye düşüyorum elbisem üzerime yırtılıyor,vs,, vs,,

iyi niyetli gibi gözüküyorlar ama kıskanıyorlar biliyorum, ne bilim 2 yıldır iş arıyorum tam işe giricem sorun çıkıyor, oldu olucak derken zaman akıp gidiyor, erkek arkadaşı anlamında taliplerim çıkıyor tabiri caizse bayılıyorlar ama tak diye hiç sebepsiz yere olacak işim bitiyor özellikle bir arkaaşım var hadi yine iyisin en yakışıklısı sana hayran, ay çocuk paralı da gibilerinden konuşuyor, tak, olucak işim bitiyor,

çok inançlı bir insanım, elimden eldiğince kuran okuyorum ama nazar için nas, ihlas, felakı oku dediler, okuyorum esniyorum ama bir gün sonra yine nazar değiyor yine okuyorum yine esniyorum , ne bilim nazar boncuğuna inanmıyorum işe yarayacağına,

şimdi sevgili arkaaşlarım umarım beni kendini beğenmiş gibi algılamazsınız, sadece anlatmak istediğim gözler üzerimde her işim de yarım kalıyor, tamamlanamıyor, nazardan kurtulmak istiyorum, üzerimde ayet mi taşımalıyım, ne yapmalıyım, bilgisi olan arkadaşların bana yardımcı olmalarını dilerim, herşey gönlünüzce olsun inşallah

sana nazar değirebilecek birisini gördüğünde peygamberin(sav) yapılmasını öğrettiği bir dua vardı..şu an hatırlayamıyorum ama araştır istersen

cnm benim ahh ahh onu denedim işe yaramıyor maalesef

boncuğun amacı dikkati oraya çekmek zaten kem göz varsa ilk kötü enerjiyi ona bakarak hafifletsin diyegüzel bir nazar boncuklu kolye takabilirsin yada bileklik .....kötü bişey bende de var bu durum tırnakların ne güzel derler tak diye kırılır hemen bitanesi ...hatta çevremdekilere söyledim lütfen şuyun güzel demeyin dile getirmeyin diye daha çok örnek var başıma gelen ..........herkes saçlarıma bayılırdı gür ve uzun diye doğal su dalgası vardı ......şimdi dümdüz oldu saçlarım ve eskisi gibi değil arkadaşın dediği duaya bak bakalım bende bir araştırayım

bende 3 nas ,1 felak okurum hep.. yada anneme kayınvalideme okutuyorum kendim için ama ne okuduklarını bilmiyorum
internetten bi araştır istersen,bununla ilgili şeyler bulursun. bir işini halledeceğin zamanda kimseyle paylaşma cnm..
dediğin gibi bazı insanların gözü kalıyor üstünde; tüm negatif elektriği üstüne geçiyor,olan sana oluyor..insan kafasını kaldıramıyor ,bilirim

Ben de bunu merak ediyorum, dua okumanın yanı sıra yanımızda dua falan taşımak etkili olur mu acaba? Bazı insanlar gerçekte kötü bakıyorlar, art niyetle hani.. İnsanın içine işliyor resmen bakışları, rahmetli babaannem de derdi bize hep bizim yıldızımız alçaktır kızım, dikkat edin diye:44:

Son düzenleme:

cnm inanarak dua okuyoruz ve rahatladığımızı hissediyoruz.inanarak yine yanımızda dua taşıyabiliriz.. nazardan yada herhangi kötülükten korunmak için..

aa tamam arkadaşım ben bi ara denemiştim nazar boncuğu takmayı ama sürekli takıcam artık , seni o kadar iyi anlıyorum ki, şu gözlere bak badem gibi diyorlar, ertesi gün gözümde arpacık çıkıyor, eğitimlisin güzelsin diye diye işsiz ve evde kalmış biri olucam gibi geliyor sayelerinde dua müminin en büyük silahıdır dua edelim, rabbim hepimizi kem gözlerden sakınsın inşallah ..

cnm inanarak dua okuyoruz ve rahatladığımızı hissediyoruz.inanarak yine yanımızda dua taşıyabiliriz.. nazardan yada herhangi kötülükten korunmak için..

Nazardan korur yani değil mi canım? Ben cevşen aldım boynumda taşımayı düşünüyordum da tuvalete falan girerken unutursan çıkarmayı çok günah olur dediler

cnm bi de benim ezberim çok kötü ezberleyemiyorum bu duaları, ezbere bilsem hemen okuyuvericem nazar edebilecek bir gözle karşılaştığımda olucak işlerimi kimseye söylemiyorum ama sana minik bir örnek anlatım mesela facebooktan 25 tane fotomu beğendi beğendiğim çocuk, hemen tak arkadaşım aradı oo çocuk bütün fotolarını beğenilmiş dedi tak çocuk aramayı kesti çok üzüldüm, anlatmasan bile takp eden bikaç arkım var oo çocuk bayıldı sana nası bakıyordu hayran hayran diyolar sonra çocuğun ilgisi kesiliyor

o tip insanları ne yapıp edip uzaklaştırmak istiyorum ama inatla yapışıyorlar nazarlarını da üzerime bırakıyorlar

di mi ya, ne gerek var bu kadar hain olmaya, babasız büyümüş bir insanım, ananemle kalıyorum sırf yalnız kalmasın diye her yük üzerimde, ya insan bi dua eder allah bu kıza yardım etsin diye , ama yokkk, kıza bak bu devirde var mı böylesi diye diye işsiz kaldım, taliplerim de çıkıp çıkıp yok oluyorlar sebepsiz yere, hep hasta oluyorum, düşüyorum, iş bulamıyorum, üzülüyorum

Nazardan korur yani değil mi canım? Ben cevşen aldım boynumda taşımayı düşünüyordum da tuvalete falan girerken unutursan çıkarmayı çok günah olur dediler

evet ben de üzerimde taşımak istiyorum ama ne bilim wc ye girereken her seferinde zaman çıkarmak imkansız, diğer türlü de günah olur diye korkuyorum

tabiki korur cnm.. dualar genelde ; cevşen yada muskalarda naylonumsu poşete sarılı olur,korunaklı olsun diye.. her yerde korunaklı olsun rahat taşınsın diyedir ama yinede mümkünse tabiki üstünden çıkartarak tedbir almak dahada iyi olur

mesela evde takmam, dışarı çıkarken takarım, dışarıda da wcye girerken çıkarıveririm aslında çok mantıklı, dua olarak hangilerini yazmamız gerekir fikri olan var mı pekii

mesela evde takmam, dışarı çıkarken takarım, dışarıda da wcye girerken çıkarıveririm aslında çok mantıklı, dua olarak hangilerini yazmamız gerekir fikri olan var mı pekii

Bence nas felak ihlas bi de ayetel kürsi etkili olur, ama zaten hazır satılan kılıf geçirilmiş dualar da var ben onlardan aldım

bugün komşumuz dedi ki önce güzelce yıkan sonra bir kovaya idrarını koy üzerine de su ekle başından aşağı dökün dedi, çok kötü oldum çok pis bir olay acaba hurafe midir bir fikri olan var mı

Son düzenleme:
evet kararımı verdim hurafedir :) bu arada Peygamber efendimiz nazar için okuduğu duayı öğrenddim

( Allahümme barik fihi ve la tedarruhü )
"Allâh'im, bunu mübârek eyle. Ona zarar dokunmasina izin verme."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…