nazım çerkeş

Hala memnunmusunuz? Kendisi tamponsuz operasyon yapıyor dye duydum doğru mu? Ben de tamponsuz operasyon peşindeyim. Lazerle burun estetiğini araştırıyorum ama tam içime sinecek kadar veri elde edemedim. Teşekkürlerimle,

bende istiyoruum ya of fiyatlar niye bukadar yüksek arkadaşım olcak bir kaç haftaya bi prof'a 3000-4000 arası demiş bakalım onunkisi güzel olursa bende ona gidicem bu doktorlar sırf medyatik diye bukadar pahalı bence arkadaşımın burnu içime sinerse sizede haber veririm kızlar paranızı atmayın çöpe=)

arkadaşlar nazım çerkeş e ameliyat olanlar özelden bana msj atabilir miii fotolarınızı görmem lazım maille yada faceden iletişime geçelim olur mu ve acil yardım lütfen..

Ben 7 ay önce Nazım Çerkeş' e ameliyat oldum. Çok memnunum.

ya canım bende olmayı düşünüyorum hatta konuştuk fiyat mevzusunu falan ameliyat tarihi alıcam gibi gözüküyor memnunum demişsin çok sevindim senden ayrıntılı bilgi almak isterim bana yardımcı olursan sevinirim

canım arkadaşın hangi doktora yaptıracak, bende o fiyat civarlarında doktor arayışındayım, ve malesef içime sineni bulamıyorum (

Mrb,ben yurtdisinda yaziyorum.burun estetigi dusunuyorum.dr nazim cerkes gorusmeyi dusunuyorum.iyi yorumlar ve kotu yorumlar okudum.nazim beye amilsyst olanlar turcubelerin psylada bilirmi ve resimlerini.tesekurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…