kabul etmem mi :) hoşgeldin sayfama. Kilon kaç ki, merak ettim şimdi :)
tatile giderkn 67.8 dimdöndüğümde 68.3 şimdi 69.5 olmuşum oof ooff
Moral bozmak yok :) halledicezz :) sen verirsin 2-3 kilo, bana moral olur; Ben veririm, sana moral olur :) böyle böyle gider kilocuklar :)
Bu arada akşam yemeğini hafif atlattık :) ben öyle yediğim içtiğim şeyleri yazmayı sevmiyorum, hem sıkıcı geliyor bana, hem insanların canı çekebilir :)
ben sabah 1 buçuk tane yumurta yedim az yağda 1 dilim kepek ekmeği yedim az bişey süzme peynir ve zeytin yedim 12 gibi yediğim için öğlen acıkmadım amaaaa saat 6 da dürüm yedim ama lavaştan bişey olmaz dimi???? yarım saat öncede 1 armut ve 1 elma yedim ha bide 3 ü bi arada içtim ben biraz abarttım heralde şu andada açım ama yemiycem bişey
tamam ama yazmadanda olmuyor ya çünkü ben bugün yediklerimi yazdımki uyarı alayım
Sabah Canan Karatay dedi ki:
-Meyve suları sıvı şekerdir, içmeyin.
- Çok kiloluysanız 20 dakika yürüyün, bu bile etkilidir, ama muntazam olsun, ne olursa olsun ihmal etmeyin. Uzun yol giden uzun yaşar.
Sevgili günlük...
Kafam çok karışık, kilo vermeye dair birsürü bilgi yöntem var aklımda ama hangisini uygulasam başarılı olamıyorum. Çünkü birinde sabit kalıp istikrar sağlayamıyorum. Ben sanırım inanmıyorum
selam canım ben kalori takibiyle yapıorum diyetimi
kalori sepeti de bi site gün içersinde yediğim besinleri yazıorum hesaplıyor
1000 kalori geçmiorum
hatta hep 1000 in altında kalıorum ve aç değilim
sabah aç karna 1 bardak oda sıcaklığında su
1 dilim kızarmış ekmek
yarım domates 1 salata
ince dilim beyaz peynir
yeşilçay
öğlen ne yemek varsa tek porisyon tek çeşit yiyorum
hatta çoğu zaman yoğurt tek yetebilior
öğlen ve akşam ekmek yok
hamur işi yok tatlı yok
şeker yok
bitek hayatımda tuz kaldı 3 beyazdan onuda azaltıcam
günde 2 defa da limonlu form çayı
bu arada göürmcemin diyetisyeni demiş ki kaçamak yaptığında hemen arkasından form çayı içersen eritir demiş
bide yürüyüşe başlıcam inş
slm canım. bende aynı dertten müzdaribim. hatta fazlası bile var. ama inanmamak olayı başlamadan bitirir. yoksa bugun başla yarın bitir oluyor. birbirimize destek olarak herşeyin üstesinden gelicezdiyet listesi çok var evet. ama hepsi birbirinin aynı gibi. bizler gün içinde yaptığımız kaçamakları yanlışları aslında çok iyi biliyoruz :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?