Sevgili günlük...
Kafam çok karışık, kilo vermeye dair birsürü bilgi yöntem var aklımda ama hangisini uygulasam başarılı olamıyorum. Çünkü birinde sabit kalıp istikrar sağlayamıyorum. Ben sanırım inanmıyorum
Sevgili günlüğüm,
farkındayım biraz ihmal ediyorum seni, ama söyleyeceklerimi duyunca çok seveceksin
Şimdi işim var ilk fırsatta yazıcam :)
Sevgili günlük,
2005 yılında uyguladığım ve çok güzel bir sonuca vardığım yöntemi uygulamaya karar verdim :) o zaman 3 ayda 10 kilo vermiştim ve herkes şaşkınlıktan ne diyeceğini şaşırmıştı, Ben çok değişmiştim, yüz ifadem bakışım bile değişmişti, sanki naz gitmiş yerine çıtı pıtı güzel mi güzel başka bi naz gelmişti :)
şimdi doktorum da karbonhidrattan uzak dur demişken tam sırası :) 6 ay uygulayacak ve 20 kilo vereceğim, sonrası zaten alışkanlık :)
Ben inanıyorum o zaman mucize gördüğüm bu diyet yine sihirli deyneğiyle hayatımı değiştirecek, daha mutlu, daha hafif, daha sağlıklı bir ben getirecek :)
İlk gün bitti bile,
gerisi çorap söküğü gibi gelecek :)
karbonhidrat diyeti hani şu forumda olan diyet mi cnm yoksa sen farklı bişeyler mi yapıyorsun?
bu arada bende bu sabah 68.9 çıktım :) ve startı verdim,umarım bu sefer olur çok sıkıldım artık
Evet canım şu forumda olan diyetten bahsediyorum, aşırıya kaçmadan uygulandığında çok sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
Bencede olacak devamını getireceksin Ben buna inanıyorum, birlikte kurtulacağız yüklerimizden :)
o puan sistemini ezberlemek gerek yabana açıkçası zor geldi
öncelikle diyetinde başarılar.bende senin yaptığına benzer birşey uyguluyorum ve yararını hissedebiliyorum kendimde.hamur ve şeker gittimi zaten gerisi kolay olucak inşallah.
Hamur işi ve şekerin iştah açması da cabası...
Canım benim zor diye bir şey yoktur, amacın sağlıklı ve formda olmaksa eğer :)
Nelere alışmıyor ki insan zamanla :)
Hiç zor değil tatlım, bak şimdi, protein ağırlıklı bir diyet bu. Hamur işi ve şekerden tatlıdan uzak duruyorsun zaten, yumurta ve et balık tavuk haşlaması ızgarası sıfır puan, peynir zeytin salam vs 1 puan, ben bunları istediğim kadar tüketiyorum, bunlar ilk aklıma gelenler.
Sen sor ben sana anlatırım canım :)
Alışsan çok kolay aslında, bir iki hafta bakarsın puanlara sık sık, sonra alışırsın.
1. Hafta 2-3 kilo
6. Hafta 5-7 kilo
12. Hafta 10-14 kilo gitmiş oluyor.
Denedim tecrübeyle sabittir :)
Ben de 10 kilo verdim
İlk bir ayda 6 kilo vermiştim.
ooo maşallaahh o zaman :) iyi vermişin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?