Naz'ın Diyet Günlüğü

Ne güzel demişsin, asıl önemli olan istikrar. İnatçı olduktan sonra oluyor bazı şeyler...

Sevgili günlüğüm,
farkındayım biraz ihmal ediyorum seni, ama söyleyeceklerimi duyunca çok seveceksin

Şimdi işim var ilk fırsatta yazıcam :)

Ayyy, neymiş, neymiş?
Merak ettim.

Sevgili günlük,
2005 yılında uyguladığım ve çok güzel bir sonuca vardığım yöntemi uygulamaya karar verdim :) o zaman 3 ayda 10 kilo vermiştim ve herkes şaşkınlıktan ne diyeceğini şaşırmıştı, Ben çok değişmiştim, yüz ifadem bakışım bile değişmişti, sanki naz gitmiş yerine çıtı pıtı güzel mi güzel başka bi naz gelmişti :)
şimdi doktorum da karbonhidrattan uzak dur demişken tam sırası :) 6 ay uygulayacak ve 20 kilo vereceğim, sonrası zaten alışkanlık :)
Ben inanıyorum o zaman mucize gördüğüm bu diyet yine sihirli deyneğiyle hayatımı değiştirecek, daha mutlu, daha hafif, daha sağlıklı bir ben getirecek :)
İlk gün bitti bile,
gerisi çorap söküğü gibi gelecek :)

karbonhidrat diyeti hani şu forumda olan diyet mi cnm yoksa sen farklı bişeyler mi yapıyorsun?
bu arada bende bu sabah 68.9 çıktım :) ve startı verdim,umarım bu sefer olur çok sıkıldım artık

karbonhidrat diyeti hani şu forumda olan diyet mi cnm yoksa sen farklı bişeyler mi yapıyorsun?
bu arada bende bu sabah 68.9 çıktım :) ve startı verdim,umarım bu sefer olur çok sıkıldım artık

Evet canım şu forumda olan diyetten bahsediyorum, aşırıya kaçmadan uygulandığında çok sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
Bencede olacak devamını getireceksin Ben buna inanıyorum, birlikte kurtulacağız yüklerimizden :)

Günlükçüm, dün günü 81 puanla kapadım :) bugun en fazla 70 puan yapacağım. bugün şimdiye kadar 46 oldu, 25 puan filan kaldı, ama yeter :)

o puan sistemini ezberlemek gerek ya bana açıkçası zor geldi

o puan sistemini ezberlemek gerek ya bana açıkçası zor geldi

Canım benim zor diye bir şey yoktur, amacın sağlıklı ve formda olmaksa eğer :)

Nelere alışmıyor ki insan zamanla :)

Hiç zor değil tatlım, bak şimdi, protein ağırlıklı bir diyet bu. Hamur işi ve şekerden tatlıdan uzak duruyorsun zaten, yumurta ve et balık tavuk haşlaması ızgarası sıfır puan, peynir zeytin salam vs 1 puan, ben bunları istediğim kadar tüketiyorum, bunlar ilk aklıma gelenler.

Sen sor ben sana anlatırım canım :)
Alışsan çok kolay aslında, bir iki hafta bakarsın puanlara sık sık, sonra alışırsın.

öncelikle diyetinde başarılar.bende senin yaptığına benzer birşey uyguluyorum ve yararını hissedebiliyorum kendimde.hamur ve şeker gittimi zaten gerisi kolay olucak inşallah.

öncelikle diyetinde başarılar.bende senin yaptığına benzer birşey uyguluyorum ve yararını hissedebiliyorum kendimde.hamur ve şeker gittimi zaten gerisi kolay olucak inşallah.

Teşekkürler canım,
gerçekten kolay ve tok tutan bir diyet, hamur ve şeker de alırsın istersen ama çok puan onlar, aç kalırsın sonra

Hamur işi ve şekerin iştah açması da cabası...

çikolata sevdalısı biri olarak kesinlikle katılıyorum.tatlı yedikçe tuzlu canım çeker tuzlu yedikçe tekrar tatlı.neyseki değiştiriyorum kendimi

AMAN NAZAR DEĞMESİN BİZİM GİBİ ALIŞKANLIKLARINI DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞANLARA

1. Hafta 2-3 kilo
6. Hafta 5-7 kilo
12. Hafta 10-14 kilo gitmiş oluyor.

Denedim tecrübeyle sabittir :)

:) klasik dukan amca gibi ama tam manasında değil gibi biraz da karatay eklenmiş ve glisemik indeksi koymuşsun olmuş sana karbonhidrat diyeti
allahım resmen uzman olduk he :):)

ooo maşallaahh o zaman :) iyi vermişin :)

Evet çok güzeldi :) hatta bi süre sonra 6 kilo daha verdim ve bunu 2 yıl muhafaza ettim. Sonra ne mi oldu? Düğünümden sonra bir yükseldim pir yükseldim, doğuma gittim 93 kiloyla. Zirveye ulaştım yani :/

İstesem yine o kiloları veririm, ama şu sıralar hep bırakma vazgeçme eğilimindeyim.
Birgün coşkulu, birgün umutsuz...

Keşke hiç acıkmasak, sigarayı bırakanlar gibi yeme içmeyi bıraksak, hiç canımız istemese, aklımıza gelmese
Ne çok şey istiyorum demi ,?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…