Naz'ın Diyet Günlüğü

İstesem yine o kiloları veririm, ama şu sıralar hep bırakma vazgeçme eğilimindeyim.
Birgün coşkulu, birgün umutsuz...

bırakmak yok,hazır başlamışken neden vazgeçiceksinki.
kilo verdiğimizde giyiceğimiz giysileri düşünelim,insanların aaaa nasıl zayıfladın demesini düşünelim.

bırakmak yok,hazır başlamışken neden vazgeçiceksinki.
kilo verdiğimizde giyiceğimiz giysileri düşünelim,insanların aaaa nasıl zayıfladın demesini düşünelim.

İnşallah nodum ya,
Karbonhidrat diyetini de eledim, kalori hesaplamayı da denedim ve de eledim.
Emzirirken diyet filan yapamıcam galiba, kendimi hazır hissetmiyorum. Offf...

Sadece kahvaltıdaki 1-2 dilim ekmek dışında hiç ekmek hamur işi ve tatlı şeker yemesem o da fayda bana ama, bu boğazı kime bırakıcan? Off ki ne of, bu kadar iradesiz olduğuma inanamıyorum!!!

hımm emziriyosan bence ağır şeyler deneme.akşam yemeklerini erkene çek ve hafiflet.
bebeğine öpücükler.benimki sıpa oldu artık.

aralıkta 3 olucak inş.Allah bağışlasınhepimizinkini

Amin canım, maşallah seninki büyümüş, ben geceleri kaç kere kalktığımı bilmiyorum bası geceler :/ gece atıştırmalarına da başladık, çok yanlış görüyordum halbuki emziriyorum ya acıkıyorum.

ben hala geceleri bin defa kalkıyorum.büyüsede rahatlasak diyoruz ama olmuyo.canları sağolsun.geceleri form bisküvileri var onlardan atıştır,tatlı gibi oluyo tadı.

- Akşam 8-9 dan sonra meyve bitki çayı ya da su.
- Sabah 1-2 dilim ekmek dışında gün içinde ekmek yemiyorum.
- Hamur işi, tatlı yemiyorum.
- Az yağlı ve az tuzlu ( mümkünse tuzsuz) yemeye gayret ediyorum.
- Kola fanta gibi asitli içeceklerle hazır meyve sularını içmiyorum. Fakat soda, kahve olabilir.
-Gece de çok acıkırsam, form bisküvi yiyorum.

bebek emziriyosan dikkatli ol canım sütün azalmasın iyi yapmışsın yumuşak diet yap
bebişi öp benim için
bu arada ilgisi yok ama sorcam kusura bakma nasıl hamile kaldın hemenmi kaldın ben uğraşıorum iki yıldır tık yok
bende o yüzden zayıflamaya karar verdim

Öperim canım :)
Yok biz hemen çocuk düşünmedik canım, sonra oldu, Anlatırım özelden.

kesinlikle böylesi daha iyi,bebişin ve senin için

selam nazcım.nerelerdesin yazmıyosun bi kaç gündür.nasıl gidiyo dikkatli beslenme,bebeğin iyidir inş.

nazcım nerelerdesin yoksa zayıflayıp muhteşem bi dönüş mü yapıcan bize
iyisindir umarım canım

Sevgili günlüğüm,
farkındayım biraz ihmal ediyorum seni, ama söyleyeceklerimi duyunca çok seveceksin

Şimdi işim var ilk fırsatta yazıcam :)

ben daha 1 kilo bile veremedim çünkü diyeti bıraktım anneanem vefat ettiği için memlekete gitmek zorunda kaldım ama neyseki şuan kandi annemlerdeyim ve devam etcem

selam nazcım.nerelerdesin yazmıyosun bi kaç gündür.nasıl gidiyo dikkatli beslenme,bebeğin iyidir inş.

nazcım nerelerdesin yoksa zayıflayıp muhteşem bi dönüş mü yapıcan bize
iyisindir umarım canım

ben daha 1 kilo bile veremedim çünkü diyeti bıraktım anneanem vefat ettiği için memlekete gitmek zorunda kaldım ama neyseki şuan kandi annemlerdeyim ve devam etcem

Başın sağolsun tatlım mekanı cennet olsun.

İyiyim arkadaşlar, bebeğim de iyi çok şükür, bu aralar yazamıyorum ama daha önce denemediğim yeni yöntemler buldum zayıflamak için. Bunlar beni yediklerime dikkat etmek için de teşvik ediyor.

Şimdi yorgun ve uykusuzum, sporumu yapıp yatıcam, daha sonra size yazarım,
İyi bakın kendinize, öpüldünüz :)

yeni yöntemlermi
hemen paylaş
onun adı nedir
eti eti etiiiiiiiiiiiiiii

tamam daha sık yaz merak ettim

naz bi topik açtın bende gönlümü vermiştim ama senden haber yok unutuldukmu

Yok canım ya, yazamadım. Oğlum diş çıkarıyor huysuzluğu üzerinde bütün gün onla uğraşıyorum işlerimi o uyurken yapabiliyorum ancak. Gece de çok sık uyanıyor haliyle bana vakit kalmıyor. Akşam olduğunda pilim bitmiş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…