Nazlanmiyorum.

Ya iyi olduğum halde kötüyüm diyorum etrafında donduruyorum diyenleri gördükçe kendime diyorum mal misin sen niye tüm yuku ustleniyorsun diye
Belkide ilgi beni bunalttığı için hiç gerek duymuyorum
Üst raftan bişey alacağım aman bey hamileyim şunu ver demektense uzanıp almak bana daha az yorucu geliyor
Kim istiyorsa kullansın hamileliğini ben eleştirmiyorum ama ben kullanmak istemiyorum
Hiç enayi olduğumuda düşünmüyorum
İhtiyacım varsa birşeye bu konuda yardım istiyorum
Ki bu dönem çok ihtiyacım oluyor
Hamileyiz hasta değiliz

Ay öküz işte . Ben bunu yaşasam kesin kinlenirim başka şeyden kavga çıkarırım

Nazlanma karakterin yoksa nazlanamiyosun benimde yok malesef.
Arkadasim elini kesti bicakla diye 2 saat boyunca ailesini etrafinda pervane etti aglayarak. 😂 ben üsenirim 😂

Hamileligimin basından bu yana ufak tefek bulaşık yerleştirme çamaşır asma , supurge tutma dışında hiçbir konuda eşime naz yapmadım . Asermedim. Bir kere bile onu gece uyandirip hadi kalk bana şunu bul bile demedim . Gunduz canim bir sey isteyince atladim arabama gittim aldim geldim . Gebeligimi, çocuğumu ona karşı kullanmadım . Ama hal böyle olunca karşı tarafta da aman bu zaten iyi bir sıkıntısı yok her şey yolunda gözüyle görüp nazlayayim demiyor . Iyiysek gelir sarılır öper vs ama tartistigimizda vs ben hormonal dengesizlikten fazla yukseldigimde alttan almaz . Ya bu kiz hamile az geri durayim demez ben 1 soyluyorsam o da 1 soyler .
Kızlar bana söyleyin ben güçlü kadın rolü oynayayım diye Seyit Onbaşı mi oldum ? Su saatten sonra ne yapsam ne etsem de sürekli nazlı narin kadın olsam
Valla canim artik zor...Bende sen gibi hic minnet etmeyeyim dedim adam beni mahmut abisi gibi görüyor.Gercekten hastalansam ya da ona ihtiyacim olsa yaa cozersin sen dio.Bir ara patladim ne bileyim sen cok guclusun yani seni dusunmedigimden degil halledersin die dusunuom dedi😳Mahmut abi yapmisim kendimi 🙄

38 +5 ti doguma giderken çorabimi yarim saat cebelleşerek eşimin karşisinda giydim 😂 benim muhtesem düsunceli kocam giydireyimmi demedi. 😂
Ya ahah çok kötüü benimde ilk artık ayakkabımı giyemediğimi anladığım an geldi aklıma uğraştım durdum baktım terlemişim öyle cebellişiyorum eşim dikilmiş bana bakıyor 😂
Göz göze geldik dedim sanırım vakti gelmiş. 😂 kuzu kuzu uzattım ayağımı🙈
Çorabı oturarak giyebiliyorum ama ayakkabı ııh

Ya iyi olduğum halde kötüyüm diyorum etrafında donduruyorum diyenleri gördükçe kendime diyorum mal misin sen niye tüm yuku ustleniyorsun diye

Ne tüm yükü üstlenmek nede iyi olduğu halde etrafında döndürmek doğru.

Hamileliklerim haricinde de herşeyi üstlenmedim. Kendi canınızın kıymetini bilince, üzerinize ekstra birşey yüklenmiyor, bunun için rol yapmaya gerekte kalmıyor.

Ya ahah çok kötüü benimde ilk artık ayakkabımı giyemediğimi anladığım an geldi aklıma uğraştım durdum baktım terlemişim öyle cebellişiyorum eşim dikilmiş bana bakıyor 😂
Göz göze geldik dedim sanırım vakti gelmiş. 😂 kuzu kuzu uzattım ayağımı🙈
Çorabı oturarak giyebiliyorum ama ayakkabı ııh

Ayakkabim boldu benim hemen giriyordu bi defasinda dar olani giymiştim kvlerden cikarken ziplaya zipllaya giymeeye calisirken kv giydirsene oglum demisti bende gidiklaniyorum ben anne demiştim.😂😂😂 esim giydirmisti ama butun apartman kahkahamla yankilanmisti. Ne guzel gunlerdi beee. Rabbim her isteyene yasatsin 🤲

Ayakkabim boldu benim hemen giriyordu bi defasinda dar olani giymiştim kvlerden cikarken ziplaya zipllaya giymeeye calisirken kv giydirsene oglum demisti bende gidiklaniyorum ben anne demiştim.😂😂😂 esim giydirmisti ama butun apartman kahkahamla yankilanmisti. Ne guzel gunlerdi beee. Rabbim her isteyene yasatsin 🤲
Ayy iyi güldüm gece gece 😂
Amin inşallah 🙏

Hem guclu kadin rolu yaptigim icin adam rahata alisti nazlamiyor diyorsunuz, hem de nazliydim adam boyle yapti diyorsunuz. 🙄
Nazli halinizi başta nazlamadiysa simdi de yapmaz heralde. Bilemedim

Yok söyle oldu . Sevgililik nişanlılık dönemlerimizde nazlandım . Evlendikten 1 ay kadar sonra eşim sehirdisina göreve gitti 3 ay falan sürdü yaklaşık sadece haftasonlari 1 gün geldi . O 3 ay içinde ben kendi gobegimi kesmeyi öğrenmiştim zaten . Sonrasında nazlanıp tuzlanmaya ihtiyacım da olmadı . Şimdi hamilelik süreci beni daha hassas bir hale getirdi . O zaman istemedigim nazlanmayi şimdi istiyorum

Yok söyle oldu . Sevgililik nişanlılık dönemlerimizde nazlandım . Evlendikten 1 ay kadar sonra eşim sehirdisina göreve gitti 3 ay falan sürdü yaklaşık sadece haftasonlari 1 gün geldi . O 3 ay içinde ben kendi gobegimi kesmeyi öğrenmiştim zaten . Sonrasında nazlanıp tuzlanmaya ihtiyacım da olmadı . Şimdi hamilelik süreci beni daha hassas bir hale getirdi . O zaman istemedigim nazlanmayi şimdi istiyorum

Koca kadin olarak kendi işiniz gormeyi ogrenmeniz, tek basiniza kalabiliyor olmaniz normal olan zaten, nazlanmak, ilgilenilmek biseyi bilmeyip, beceremeyip eşinden istemek degil bana göre o başka birşey oluyor ama anlatamicam simdi 🙄 Sizinle farkli bakiyoruz galiba...

Koca kadin olarak kendi işiniz gormeyi ogrenmeniz, tek basiniza kalabiliyor olmaniz normal olan zaten, nazlanmak, ilgilenilmek biseyi bilmeyip, beceremeyip eşinden istemek degil bana göre o başka birşey oluyor ama anlatamicam simdi 🙄 Sizinle farkli bakiyoruz galiba...

Tamam işte bir şeyleri tek başına hallediyorsun . Ama hamilelik insanı gerek psikolojil gerek fizyolojik zorluyor . Normalde kolaylikla yapabildigim isleri yaparken zorlaniyorum. Normalde üzülmeyeceğim şeylere daha çok üzülüyorum.

Tamam işte bir şeyleri tek başına hallediyorsun . Ama hamilelik insanı gerek psikolojil gerek fizyolojik zorluyor . Normalde kolaylikla yapabildigim isleri yaparken zorlaniyorum. Normalde üzülmeyeceğim şeylere daha çok üzülüyorum.

Ee nazlanmak yerine acik acik soyleyin. Artik hamileyim, eskiden kolaylikla yaptigim bazi seyler beni zorluyor, sana ihtiyacim var yardimci olur musun? Diyebilirsiniz.
Boyle bir yardim ricasini geri cevirecek kadar odun bir adamsa siz nazliliktan kirilsaniz işe yaramaz zaten.

Sizin nazlanmanızdan ziyade hamileliğiniz süresince eşiniz her zamankinden hassas davranmalı. Yani tavırları değişmesi gereken kişi siz değilsiniz eşiniz. Hamile birinin yardıma ve ilgiye ihtiyacı olduğunu anlamak için illa nazlanması gerekmiyor herhalde.

Ee nazlanmak yerine acik acik soyleyin. Artik hamileyim, eskiden kolaylikla yaptigim bazi seyler beni zorluyor, sana ihtiyacim var yardimci olur musun? Diyebilirsiniz.
Boyle bir yardim ricasini geri cevirecek kadar odun bir adamsa siz nazliliktan kirilsaniz işe yaramaz zaten.
Fiziksel destekten ziyade ruhsal destek alamadigimdan yakınıyorum . Konuştum tamam haklısın dedi ertesi gün yine aynı halt

Sizin nazlanmanızdan ziyade hamileliğiniz süresince eşiniz her zamankinden hassas davranmalı. Yani tavırları değişmesi gereken kişi siz değilsiniz eşiniz. Hamile birinin yardıma ve ilgiye ihtiyacı olduğunu anlamak için illa nazlanması gerekmiyor herhalde.
Işte eskisi gibi davrandigim için o da farkında değil heralde hassas davranması gerektiginin

Konuştum . Ben zaten ilgileniyorum diyor . Adamın potansiyeli bu . Ama hamileyken bi tık daha artmasini beklerdim

Şahsen iki hamilelikte de öyle bir beklentiye girmedim. Normal gündelik hayatıma devam ettim. Şükür iki hamileliğim az cok rahat geçti. Ilk aylar erkekler pek anlamıyor zaten neyin olup bittiğini. Ama bir isteğiniz olsa veya ihtiyacınız olsa da çekinmeden esinizle paylaşın. Nasıl "hamileyim şimdi dokuz ay çeksin nazımı" tutumu yalnis ise, "hamileyim ama herseyin üstesinden kendim gelirim" düşüncesi de yalnis. Sizin için nasıl ilk bir süreç ise esiniz için de öyle. Ama dediğim gibi çoğu erkek kadının nasıl etkilendiğinden bi haber oluyor zaten

Böyle devam edin, semer vuran çok olacaktır eminim:)
2. Çocuğum büyüyene kadar premses triplerine ‘gerizekalı’ olarak baktım çünkü bir şeyi yapamamak ya da kendi işimi başkasına yaptırmak benim için utanç kaynağı idi.
Sonra anladım ki, ben kendime onlardan öte kıymet vermediğim için; kendi çevremdeki çoğu kişinin sorumluluğunu üstlenir, onları ben düşünür olmuşum.
Hala ceremesini çekerim, semerlerimden gökdelen yaptım, Dubai’deki otele kafa tutuyorum.
Es kaza üçüncüye hamile kalırsam ahdım olsun tüm herkesin ağzına ... İnsanlık yaramıyor kimseye:)

Back
X