- Emoji Skoru
- 4.419
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi duvarsaatii
-
senin yapacak bişeyin yok iş eşinde bitiyor.
nazı geçiyor ki naz yapıyor kaale alınmasa duracağı yeri bilirdi belki
İyi de bundan size ne?Olmayan şeylerden naza gıcıklanıyorum. Yani eşine niye yapmıyor da bizim huzurumuz kaçıyor diye. Kızına nazlanmıyor mesela onların evliliği onun yüzünden boşanma aşamasına gelmişti görümcemin eşi kaldıramamıştı artık. Bir de o erkek.
Size nazlanmıyor etmiyor. E seviyormuşta sizi.
Bırakın günde bir kere arayıp nazlansın madem uzaktasınız zaten boşverin. Eşinizde idare ediyor durumu belliki.
Dertsiz başınıza dert aramayın.
Kuzum.kv sevmem ama haksizsin kadin ameliyat olmus agrisi sizisi dinmez onun simdi koca da ilgilenmiyor ustelik dalga geciyormus bi oglu var sana da iyi davraniyor sorun nedir?
İyi de bundan size ne?
Ben ister eşime nazlanırım ister oğluma istersem ikisine de.
Belki eşine de nazlanıyor.
Oğlum da bana nazlansın. Anne oğuluz biz.
yani hiç kaale alınmasın demiyorum ama fazlaca nazlandığı sıralar tepkisiz kalınsa bu alışkanlığından vazgeçerdi belki.Kaale almamalı mı yani?
Eşiniz de bıktırdın sürekli arayıp niye böyle niye şöyle neden kalktın neden sürekli söylüyorsun iyiyim de ki iyi ol ama böyle suyunu çıkartsın belki yapan bir dahaOlmayan şeylerden naza gıcıklanıyorum. Yani eşine niye yapmıyor da bizim huzurumuz kaçıyor diye. Kızına nazlanmıyor mesela onların evliliği onun yüzünden boşanma aşamasına gelmişti görümcemin eşi kaldıramamıştı artık. Bir de o erkek.
Benim kayınvalidemin bi benzeriymiş deseneMerhaba sevgili dostlarım. Öncelikle okuyan, cevap yazacak olan, olumlu ,olumsuz düşüncesini belirtecek olanlara şimdiden teşekkür ediyorum
Çok büyük bir dert demeyelim ama neticede bir dert. Benim kayınvalidem eşime nazlanıyor. Yani belki hep böyleydi ama ameliyat olduktan sonra arttırdı ve benim gözüme yeni yeni batmaya başladı. Bu arada ameliyatı kalça protez. Allah yardımcısı olsun , her türlü yardımcı oldum. Ameliyat günü ertesinde de 3 gün yanında kaldım eşimle beraber. Yani öyle kötü uzak bir gelin degilim. Vicdanım da elvermez zaten... kendi kızı olduğu hâlde ben de o kadar yakın dururum. Her istediğini yaparım bakımı konusunda. Ama aşırı aşırı nazlı. Gece birden ağlar eşimden bir şeyler ister yok yastığı bacagıma koy şunu yap bunu yap diye. Kayınpeder de arkadan güler dalga geçer çocuktan ne saçma şeyler istiyosun gibisine ve bizi ankaradan habire gelin gelin diye çağirmasına da kızar ona kalsa haftada 1 oraya gidelim benim aileme gitmeyelim başbaşa tatile gitmeyelim hep onun dibinde duralım. Kp de eşinin farkında. Ve kendisi de oğlu yokken de nazlandığıni soyledi bir kac kere. Bakanı bulmuşum tabi nazlanıcam falan dedi.
Neyse konuya gireyim. Onlar kocaelide biz ankarada yaşıyoruz. Geçen telefon geldi bir tripler bir nazlanmalar. Eşim onu aramıyormuş. Ameliyat olmuş hergün araması gerekiyormuş. Eşim de 2 günde bir arar yani iş yerindeyken falan. Kefenimi sarmaya gelirsin anca şeklinde konuşmuş.
Bugün yine eşim bir şey dedi dedigini yanlış anladı ağladi telefonda yine nazlandı trip attı. Eşim de özür dilerim anam dedi gülerek yanlış anladın beni dedi defalarca. Naz çekiyor yani. Ben de rahatsız olunca suratım asılıyor. Telefonu kapattıktan sonra acayip sinirlendim dedim ki sen naz çekmene devam et. Babana yapması gereken tüm nazları sen çekiyorsun.Neyse ben hep haklıylen haksız duruma düşürüyodum kendimi. Kızgın durarak. Bugün dedim ben karışmıyorum zaten çeken sensin buyur çek dedim.
Sonra geldi bana çözüm önerisi sun ozaman dedi. Ne yaparsam nazını çekmem annemin. Ben bilmiyorum sen söyle bana dedi.
Ah dostlarım sizce ne yapayım. Kadın bir de despot biri erkekvari. Ben de çitlenbik gibi kalıyorum yanında. Tamam beni de seviyor ama. Eşe nazlanma olayını kaldıramamakta sizce haksız mıyım haklıysam da ne yapmalıyım? Bir yol gösterin be bacılar.
Eşiniz de bıktırdın sürekli arayıp niye böyle niye şöyle neden kalktın neden sürekli söylüyorsun iyiyim de ki iyi ol ama böyle suyunu çıkartsın belki yapan bir daha
2. Çözüm önerim eşiniz de sürekli dert yansın anne arıyorum ama çok işim var işler böyle şeöyle desin annnesinş güya arıyormuş gibi kendi derstlensin kadının başını şişirsin belki uslanır
Benim kayınvalidemin bi benzeriymiş desenebizimkinin bunun yanında sokacağı lafları başkası üstünden sokma özelliğide var bi üst sürümü. 6 yıldır her tatilde 900 km lik yolu tepe tepe yanına gittim her seferinde de ağzımın payını verdi yolladı ama insan sevgiyi de saygıyıda kendi hak eder bence bu sene koronayı bahane edip sadece eşimi gönderdim oğluyla takılsın, ona bol bol doya doya nazlansın diye, herkeste bi ne yaptığını bilecek. Şimdiki aklım olsa ilk zamanlar bu kadar lafını yutmazdım. Yani bırak ana onun, naz çeken o, sen dalgana bak, bıkarsa da oğlu desin bıktım diye. Sen de kendini dinle ve naz çekmek istemiyorsan senden değerli mi çekme.
Muhakkak.Henüz anne değilim belki ondan bilmiyorum.olunca anlarım inşallah.