- Emoji Skoru
- 4.419
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi duvarsaatii
-
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Ara bozmuyora benziyor ama gelininin ailesine ziyarete gidilmesini istemiyor. Oğluyla gelininin başlasa tatile çıkmasını hazmedemiyor. Bunları konu sahibi söylüyor. 5 yaşında çocuk gibi kocası yanındayken gece yarısı ıngaaa diye ağlayıp oğlunu yerinden kaldırıp yastığını düzelttiriyor. Tabii ki düzeltecek, annesi ne derse yapacak ama yine de garip... Belki oğlu o anda iş başında. Yastık düzeltmeye o esnada gidemezse bu kadın yine zırlayacak mı? Annelik aynı zamanda düşünceli olmaktır. İnce düşünmektir. Bencillik değil. Çocuk zaten elinden geleni yapıyormuş işte. Daha bu ne nazı... Sorunlu sorunlu belli. Yine de siz de haklısınız.
Delirme delirt sendeşakası bi yana hele bide kocan tek evlatsa biraz zor kurtulursn bu durumdan anca eşin bir şey olacak annesinden soğuyacak
Zırlamak falan hoş değil.Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Ara bozmuyora benziyor ama gelininin ailesine ziyarete gidilmesini istemiyor. Oğluyla gelininin başlasa tatile çıkmasını hazmedemiyor. Bunları konu sahibi söylüyor. 5 yaşında çocuk gibi kocası yanındayken gece yarısı ıngaaa diye ağlayıp oğlunu yerinden kaldırıp yastığını düzelttiriyor. Tabii ki düzeltecek, annesi ne derse yapacak ama yine de garip... Belki oğlu o anda iş başında. Yastık düzeltmeye o esnada gidemezse bu kadın yine zırlayacak mı? Annelik aynı zamanda düşünceli olmaktır. İnce düşünmektir. Bencillik değil. Çocuk zaten elinden geleni yapıyormuş işte. Daha bu ne nazı... Sorunlu sorunlu belli. Yine de siz de haklısınız.
Konu sahibi hanım, açık ve net ol, kırıcı olma. Eşin de sana düşkün belli . Sakın bu çatlak yüzünden kocanla aranı bozma. O sinsice işini hallediyorsa sen de aynı yolu seç. Uyanık ol. Asla bu aptalca tavırlar yüzünden eşinle kötü olma tamam mı canım? Benim bu delilere tahammülüm yok on yıldır iflahım kesildi. Eşimin başının etini yiyeceğime başka yollardan işimi hallederdim şimdiki aklım olsa...
Çok doğruKonu sahibi hanım, açık ve net ol, kırıcı olma. Eşin de sana düşkün belli . Sakın bu çatlak yüzünden kocanla aranı bozma. O sinsice işini hallediyorsa sen de aynı yolu seç. Uyanık ol. Asla bu aptalca tavırlar yüzünden eşinle kötü olma tamam mı canım? Benim bu delilere tahammülüm yok on yıldır iflahım kesildi. Eşimin başının etini yiyeceğime başka yollardan işimi hallederdim şimdiki aklım olsa...
Ben gelmeyecektim anneciiiiim ama kocam ısrar etti... Bensiz bir yere gidemiyoooor napiiiiim de çatlasınTek git diyorum bizimki tek de gitmiyor. Halbuki kadın tek gitse çok sevinir. Çunkü son kontrole benle eşim beraber gittik suratı nasıl asıktı, şey dedi. Sen de kocandan ayrılmıyon. Hayali tek gitmekti. Beni de eşim gel sen de gel dedi israrla çağırmıstı.
Zırlamak falan hoş değil.
Benim de kayınvalidemin üç oğlu var. Aralarında en çok eşimi bir tuhaf sever. Diğerleri öptürmez, benimli de ondan yanına gittik mi yanına oturur, kucağına yatar, öper. Eşim de öf pöf der ama oturur. İlk zamanlar tuhaf gelmişti. Sonra dedim bana ne. Beni mi öpüyor hayır. Bana bir zararı var mı? Yok. O zaman bana ne. Her çocukla anne farklı bir iletişim yolu buluyor. Mesela eşimin ailesi de annesi her gün arar, uzun uzun konuşur. Daha düşkündür. Benim eşim de on gün aramasa aklına gelmez. Annesi sitem etse de aramıyor. Konuşmayı sevmez çünkü. Ben ne ara diye karışıyoruö ne öpmesin seni diyorum. İyi yada kötü ilişkilerinden bana ne.
Ben de aynı şekilde babama nazlanırım. Eşim karışsa sinirlenirim.
Anne ve çocuk ilişkilerine üçüncü kişiler dahil olmamalı.
Tatile gitmelerinden rahatsızsa keyfi bilir mesela yine de gidiyorlarsa. Benim de eş ailem alkol almamızdan rahatsız içiyoruzbiliyor. İstediği kasar rahatsız olsun.
Özetle bana müdahale ettirmem, hayatıma karıştırmam ama aralarına da girmem.
Başınız sağolsun.Benim nazlanabileceğim.bir babam olsa belki yine takmam. Ama babasız büyüdüm..
Ay ne kadar az bizimkinin 11 evladı var yine kocama yüklenirGorumcem var bi de. Kadın oğluna daha düşkun ama. Kizıyla aynı sehirde.ya insanı günaha sokuyolar ama yok eşim annesinden sogumaz . Anne neticede. Ne bileyim...
Ben gelmeyecektim anneciiiiim ama kocam ısrar etti... Bensiz bir yere gidemiyoooor napiiiiim de çatlasın
Başınız sağolsun.
Annenize Allah uzun ömür versin.
Kocasından görmediği ilgiyi oğlundan bekliyor
Ama gözümün önüne kendi çocuklarım geldi. Binbir nazla büyütüyoruz. Yaşlanınca da biz çocuk gibi olacağız. Çok abartılacak bir şeyyok bence. Çünkü olayın seninle alakası yok. Oğlu bir şey demiyorsa sen neden dert ettin onu anlamadım
Yani haksızsın
Utanırsan daha çok şey alttan alcan demekBundan da ben utanıyorum işte beceremiyorum.
Boşver ne konuşursa konuşsun. Hem kendinin önce ölmeyeceği ne malumHaksızım da full mü ben haksızıminsan kendi kocasının ölmesini planlayıp oglunun yasadigi sehire gitmeyi konuşur mu? Allah etmesin ya. Bana sacma geliyor.
Utanırsan daha çok şey alttan alcan demeksaygısızlık et demedi ki sana uygun gelecek kelimelerle böyle bir cümle kur
Boşver ne konuşursa konuşsun. Hem kendinin önce ölmeyeceği ne malum
O yüzden hiç takma boşver. Eşin sıkılırsa yeter der zaten. Demek ki o da halinden memnun