Nazlı kv

Evet bencil . Mesela eşimle benim ailem cok iyi anlaşır bi tatile gittigimizde beni aramisti rüya gordum ruyamda kötuydunuz bi sorun yok dimi sesin de kötü geliyor..

Yani mutluyuz işte geziyoruz bunu niye kaldıramaz ki. seninle de geziyoruz. Hani desem ki ben adalatsizim sadece kendi ailemle gidiyorum. Oyle de değil..bir benim ailemeyse bir eşimin ailesine. Ama yok kadına bu konuda gerçekten şaşırıyorum.

Bu yıl tatile gitmek yok buraya geliyorsunuz diyor..bu üsluba gıcik oluyorum. Eşim de e gitmicez zaten onun dedigi olmucak ki biz istedigimizi yine yapicaz niye takıyosun diyor.

Delirme delirt sende şakası bi yana hele bide kocan tek evlatsa biraz zor kurtulursn bu durumdan anca eşin bir şey olacak annesinden soğuyacak

Gorumcem var bi de. Kadın oğluna daha düşkun ama. Kizıyla aynı sehirde. ya insanı günaha sokuyolar ama yok eşim annesinden sogumaz . Anne neticede. Ne bileyim...

Zırlamak falan hoş değil.
Benim de kayınvalidemin üç oğlu var. Aralarında en çok eşimi bir tuhaf sever. Diğerleri öptürmez, benimli de ondan yanına gittik mi yanına oturur, kucağına yatar, öper. Eşim de öf pöf der ama oturur. İlk zamanlar tuhaf gelmişti. Sonra dedim bana ne. Beni mi öpüyor hayır. Bana bir zararı var mı? Yok. O zaman bana ne. Her çocukla anne farklı bir iletişim yolu buluyor. Mesela eşimin abisi de annesiNi her gün arar, uzun uzun konuşur. Daha düşkündür. Benim eşim de on gün aramasa aklına gelmez. Annesi sitem etse de aramıyor. Konuşmayı sevmez çünkü. Ben ne ara diye karışıyoruö ne öpmesin seni diyorum. İyi yada kötü ilişkilerinden bana ne.
Ben de aynı şekilde babama nazlanırım. Eşim karışsa sinirlenirim.
Anne ve çocuk ilişkilerine üçüncü kişiler dahil olmamalı.
Tatile gitmelerinden rahatsızsa keyfi bilir mesela yine de gidiyorlarsa. Benim de eş ailem alkol almamızdan rahatsız içiyoruz biliyor. İstediği kasar rahatsız olsun.
Özetle bana müdahale ettirmem, hayatıma karıştırmam ama aralarına da girmem.

Allah yardımcınız olsun sizin de..ben de 4 yıldır. Peki başka yollar neler ne yapabilirim ?

Çok doğru

Ben gelmeyecektim anneciiiiim ama kocam ısrar etti... Bensiz bir yere gidemiyoooor napiiiiim de çatlasın

Benim nazlanabileceğim.bir babam olsa belki yine takmam. Ama babasız büyüdüm..

Gorumcem var bi de. Kadın oğluna daha düşkun ama. Kizıyla aynı sehirde. ya insanı günaha sokuyolar ama yok eşim annesinden sogumaz . Anne neticede. Ne bileyim...
Ay ne kadar az bizimkinin 11 evladı var yine kocama yüklenir vala canm çok doğru diyip alkışladığm arkadaşın dediği gibi yap yüzüne yüzüne yapma eşini kendinden soğutırısn mesela biliyorsan ki yarın kaynanan kocanı çağıracak sende seninle ilgilenmesi için bir şey bul gitme oda gidemesn

Kocasından görmediği ilgiyi oğlundan bekliyor
Ama gözümün önüne kendi çocuklarım geldi. Binbir nazla büyütüyoruz. Yaşlanınca da biz çocuk gibi olacağız. Çok abartılacak bir şeyyok bence. Çünkü olayın seninle alakası yok. Oğlu bir şey demiyorsa sen neden dert ettin onu anlamadım
Yani haksızsın

Haksızım da full mü ben haksızım insan kendi kocasının ölmesini planlayıp oglunun yasadigi sehire gitmeyi konuşur mu? Allah etmesin ya. Bana sacma geliyor.

En son al oğlun senin olsun benden baybay dicem

Haksızım da full mü ben haksızım insan kendi kocasının ölmesini planlayıp oglunun yasadigi sehire gitmeyi konuşur mu? Allah etmesin ya. Bana sacma geliyor.
Boşver ne konuşursa konuşsun. Hem kendinin önce ölmeyeceği ne malum
O yüzden hiç takma boşver. Eşin sıkılırsa yeter der zaten. Demek ki o da halinden memnun

Boşver ne konuşursa konuşsun. Hem kendinin önce ölmeyeceği ne malum
O yüzden hiç takma boşver. Eşin sıkılırsa yeter der zaten. Demek ki o da halinden memnun

O da doğru. Kendileri rahatsız olmuyorsa bana ne.

`