- 15 Ekim 2018
- 2.189
- 4.418
- 133
- Konu Sahibi duvarsaatii
Ya varya sinir oluyorum böyle davrananlara. Tabi ki yaslidir bakariz sorun yok ama niye laflarinla huzursuz ediyosunki birak ben söylüyüm dimi anne tabi ki gel bizde kal diye...
Sanki yapmak zorundaymisiz gibi davraniyolarya ifrit oluyorum. Hayir yapmak zorunda degilim efendim. Icimden geldigi icin yaparim.
Nazlanma konusunda da haklisiniz bence. Benim kvde de aynisini yapar. Sonra olay biz gelinlere patliyo maalesef uzaktan da olsa. Bisey olunca gel anneme gidelim gel annemi cagiralim o üzülüre dönüyo.. sanki bizim annemiz yok biz dunyaya kv mutlu etmek icin gelmisiz.
Sonuna kadar haklisiniz siteminizde.. mesafe candir diyorum mesafe koyun esinizle konusun. Sadece uzaktan nazlanmayla kaliyosa fazla bisey demeyin esinize sonra sizin araniz bozulur. Ama yok ben gelcem kalcam falan derse esinizle konusun yani bu evde ben de seninle yasiyorum bana soran yok diyin..
Birakin telefonda kendi kendine nazlansin dursun.
Bakalım eşim sonki tribe aramicam dedi dün. Hala ne o aradı ne eşim. Haklısinız bir şey demicem eşime aramı bozmama hiç gerek yok... mesafe koymak gidip gelmek dışında nasıl yapılır ben onu bilmiyorum işte.