• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nazlı kv

Ya varya sinir oluyorum böyle davrananlara. Tabi ki yaslidir bakariz sorun yok ama niye laflarinla huzursuz ediyosunki birak ben söylüyüm dimi anne tabi ki gel bizde kal diye...
Sanki yapmak zorundaymisiz gibi davraniyolarya ifrit oluyorum. Hayir yapmak zorunda degilim efendim. Icimden geldigi icin yaparim.
Nazlanma konusunda da haklisiniz bence. Benim kvde de aynisini yapar. Sonra olay biz gelinlere patliyo maalesef uzaktan da olsa. Bisey olunca gel anneme gidelim gel annemi cagiralim o üzülüre dönüyo.. sanki bizim annemiz yok biz dunyaya kv mutlu etmek icin gelmisiz.
Sonuna kadar haklisiniz siteminizde.. mesafe candir diyorum mesafe koyun esinizle konusun. Sadece uzaktan nazlanmayla kaliyosa fazla bisey demeyin esinize sonra sizin araniz bozulur. Ama yok ben gelcem kalcam falan derse esinizle konusun yani bu evde ben de seninle yasiyorum bana soran yok diyin..
Birakin telefonda kendi kendine nazlansin dursun.

Bakalım eşim sonki tribe aramicam dedi dün. Hala ne o aradı ne eşim. Haklısinız bir şey demicem eşime aramı bozmama hiç gerek yok... mesafe koymak gidip gelmek dışında nasıl yapılır ben onu bilmiyorum işte.

Bakalim ben bu işin sonunu merak ediyorum. Ben burda kpss denemelerle ugraşayım o gelsin et kessin diyor...

Bu iş kime dönecek. Hepten kötüleşip çığrından çıkacak mi bilmiyorum...

ben sızı cok ıyı anlıyorum kayınvalıdemın 3oglu var ben en kucukle evlıyım
kayınvalıdem en buyuk ogluna aynen boyle yapıyor gercekten eltimin cok sabır gosterdıgını dusunuyorum cok zor bır durum bazı kaynanalar gercekten boyle ne yasadıgınızı az cok tahmın edebılıyorum

Teşekkur ederim desteğiniz için.. anlaşılmak da güzel. Evet zor valla ruhum yoruldu.

Merhaba sevgili dostlarım. Öncelikle okuyan, cevap yazacak olan, olumlu ,olumsuz düşüncesini belirtecek olanlara şimdiden teşekkür ediyorum😊

Çok büyük bir dert demeyelim ama neticede bir dert. Benim kayınvalidem eşime nazlanıyor. Yani belki hep böyleydi ama ameliyat olduktan sonra arttırdı ve benim gözüme yeni yeni batmaya başladı. Bu arada ameliyatı kalça protez. Allah yardımcısı olsun , her türlü yardımcı oldum. Ameliyat günü ertesinde de 3 gün yanında kaldım eşimle beraber. Yani öyle kötü uzak bir gelin degilim. Vicdanım da elvermez zaten... kendi kızı olduğu hâlde ben de o kadar yakın dururum. Her istediğini yaparım bakımı konusunda. Ama aşırı aşırı nazlı. Gece birden ağlar eşimden bir şeyler ister yok yastığı bacagıma koy şunu yap bunu yap diye. Kayınpeder de arkadan güler dalga geçer çocuktan ne saçma şeyler istiyosun gibisine ve bizi ankaradan habire gelin gelin diye çağirmasına da kızar ona kalsa haftada 1 oraya gidelim benim aileme gitmeyelim başbaşa tatile gitmeyelim hep onun dibinde duralım. Kp de eşinin farkında. Ve kendisi de oğlu yokken de nazlandığıni soyledi bir kac kere. Bakanı bulmuşum tabi nazlanıcam falan dedi.

Neyse konuya gireyim. Onlar kocaelide biz ankarada yaşıyoruz. Geçen telefon geldi bir tripler bir nazlanmalar. Eşim onu aramıyormuş. Ameliyat olmuş hergün araması gerekiyormuş. Eşim de 2 günde bir arar yani iş yerindeyken falan. Kefenimi sarmaya gelirsin anca şeklinde konuşmuş.

Bugün yine eşim bir şey dedi dedigini yanlış anladı ağladi telefonda yine nazlandı trip attı. Eşim de özür dilerim anam dedi gülerek yanlış anladın beni dedi defalarca. Naz çekiyor yani. Ben de rahatsız olunca suratım asılıyor. Telefonu kapattıktan sonra acayip sinirlendim dedim ki sen naz çekmene devam et. Babana yapması gereken tüm nazları sen çekiyorsun.Neyse ben hep haklıylen haksız duruma düşürüyodum kendimi. Kızgın durarak. Bugün dedim ben karışmıyorum zaten çeken sensin buyur çek dedim.

Sonra geldi bana çözüm önerisi sun ozaman dedi. Ne yaparsam nazını çekmem annemin. Ben bilmiyorum sen söyle bana dedi.

Ah dostlarım sizce ne yapayım. Kadın bir de despot biri erkekvari. Ben de çitlenbik gibi kalıyorum yanında. Tamam beni de seviyor ama. Eşe nazlanma olayını kaldıramamakta sizce haksız mıyım haklıysam da ne yapmalıyım? Bir yol gösterin be bacılar.
Sende ayağını burk,damar damar üstüne binsin,amannn dengeni kaybet yat kvnin yanına amannn bir su getir aman kremle bir ov off kendimi çok çaresiz hissediyorum diye gözyaşlarına engel olama😁😁😁Sende kvyi usandir sonra o bir dert yansa sen bin dert yan anlat da anlat.Sonra 2 gün aramazsa hiç mi merak etmiosun beni de telde mesela bas yaygarayi ağla ağla usandir👍😁😁😁

Sende ayağını burk,damar damar üstüne binsin,amannn dengeni kaybet yat kvnin yanına amannn bir su getir aman kremle bir ov off kendimi çok çaresiz hissediyorum diye gözyaşlarına engel olama😁😁😁Sende kvyi usandir sonra o bir dert yansa sen bin dert yan anlat da anlat.Sonra 2 gün aramazsa hiç mi merak etmiosun beni de telde mesela baş yaygarayi ağla ağla usandir👍😁😁😁
ah ahh valla bu tarz kaynanalar idmanlılar asla baş edılmez bu turlerle :D

Sende ayağını burk,damar damar üstüne binsin,amannn dengeni kaybet yat kvnin yanına amannn bir su getir aman kremle bir ov off kendimi çok çaresiz hissediyorum diye gözyaşlarına engel olama😁😁😁Sende kvyi usandir sonra o bir dert yansa sen bin dert yan anlat da anlat.Sonra 2 gün aramazsa hiç mi merak etmiosun beni de telde mesela bas yaygarayi ağla ağla usandir👍😁😁😁

Onun ettiğinin yüzde 5ini etsem naz olarak. Der ki ay bu da ne nazlı çıtkırıldım 😀😀 Kocasina öyle diyor mesela çok nazlı diyor. Adam 2 ameliyat oldu bize haber bile vermedi . Neymiş o nazlıymiş 😀😀 ben etsem kimbilir bana ne der.

Çok teşekkür ederim beni bu kadar anlayabildiğiniz için 😍

Eşim çok vicdanlı her şeyine koşuyor ama bi gelmedik mi Sen beni hafife alıyosun oğlum niye beni hafife alıyosun niye diye bağırıp ağlıyor. Ameliyat oldum ben diye ağlıyor.. trip atıp yanına gitmemizi istiyor. Bu naz anca eşe yapılan naz türü bence sizin de dediğiniz gibi. Ve kocası ilgilenince de gıcık oluyor yani memnun olmuyor illa eşim ilgilenicek . adam diyor ki bi rahat ver çocuklara ben sana bakamıyor muyum her şeyi yapıyorum diyor. Ama yok illa naz eşime. Gerçekten kocası umrunda bile değil . Koca yerine eşimi koymuş. Evde bir sey yapılcak onun fikrini alır adama 1 şey sordugu yok.

Bu aslinda çok derin bir sorun. Esinin cocukluguna inen bir sorun. Muhtemel aralari yillari önce bozuldu ve kadinin tek kimligi annelik olmus. Cefakar, vefakar anne olarak baze seyleri kendince örtüyor. Ancak hem kendine, hem ogluna zarar verdigine farkinda degil aslinda.

Bu olayi eger çözülcekse, sadece psikolog tarafindan çözülebilir. Kimse yaptiklarin farkinda degil. Esinde farkinda degil, aslinda ne kadar ana kuzusu oldugunu. Ancak buda taraflarin bir problem oldugunu kabul edip, psikologa açik olmasini gerektiriyor. Ki oda ütopya.

Yani ne söyleyecegimi bilemiyorum. Rahatsizlik bir durum fakat rest çekmelik yada bosnamalik bir durum degil. Yapabildigin en iyi sey duymamaktir bence. Esin annesi ile konusuyorsa, odayi terk et.

Kv'de duygu sömürüsü ile esini çagirdiginda (yani eger gerçek bir neden yoksa), esini evde kalmaya ikna et. Onu telkin et, çok iyi bir evlat oldugunu anlat. Geçmiste iyi evlat olarak neler yaptigini anlat. Ancak iyi evlat olmaninda sinirlari oldugu, bu sekilde annesini fazla alistiracagini ve cidden gidemedigi durumlarda annesi birden istekleri kesildigi için, daha çok kizar diye.

Yani ona kizarak degil, ancak onu anladigini dile getir. Umarim bir orta yolu bulunur.

Bu aslinda çok derin bir sorun. Esinin cocukluguna inen bir sorun. Muhtemel aralari yillari önce bozuldu ve kadinin tek kimligi annelik olmus. Cefakar, vefakar anne olarak baze seyleri kendince örtüyor. Ancak hem kendine, hem ogluna zarar verdigine farkinda degil aslinda.

Bu olayi eger çözülcekse, sadece psikolog tarafindan çözülebilir. Kimse yaptiklarin farkinda degil. Esinde farkinda degil, aslinda ne kadar ana kuzusu oldugunu. Ancak buda taraflarin bir problem oldugunu kabul edip, psikologa açik olmasini gerektiriyor. Ki oda ütopya.

Yani ne söyleyecegimi bilemiyorum. Rahatsizlik bir durum fakat rest çekmelik yada bosnamalik bir durum degil. Yapabildigin en iyi sey duymamaktir bence. Esin annesi ile konusuyorsa, odayi terk et.

Kv'de duygu sömürüsü ile esini çagirdiginda (yani eger gerçek bir neden yoksa), esini evde kalmaya ikna et. Onu telkin et, çok iyi bir evlat oldugunu anlat. Geçmiste iyi evlat olarak neler yaptigini anlat. Ancak iyi evlat olmaninda sinirlari oldugu, bu sekilde annesini fazla alistiracagini ve cidden gidemedigi durumlarda annesi birden istekleri kesildigi için, daha çok kizar diye.

Yani ona kizarak degil, ancak onu anladigini dile getir. Umarim bir orta yolu bulunur.

Dün sen böyle bir şey yaşasaydın (ameliyat olsaydın) ben yanından ayrılmazdım oğlum diye ağladı. Eşim farkında olanın bitenin aslında ... ama ne yapacağim diyor ne yapabilirim diyor . Önünü alamıyor. Kendince gitmemek . Istedigimi yere gitmek bir çözüm... başka çözum getiremiyor simdilik. Kayınpederle aralarında sorun oldu mu hep adamı göndermiş psikologa. Kendi gitmemiş. Adam ilac kullaniyor antidepresan. Kadın psikologa gitmez kendinde bir şey bulmaz.

Benim anlamadigim doga ile icice bir evde yaşıyolar bahceleri var. Sobada cay demle. Ben olsam onun yerinde emekliyim Kitabıni al keyfine bak... kadın yalnızlıktan keyif almıyor. İlla biri olacak yanında. Olmazsa saracak yer arıyor.

Bakalım eşim sonki tribe aramicam dedi dün. Hala ne o aradı ne eşim. Haklısinız bir şey demicem eşime aramı bozmama hiç gerek yok... mesafe koymak gidip gelmek dışında nasıl yapılır ben onu bilmiyorum işte.
Bakalim ben bu işin sonunu merak ediyorum. Ben burda kpss denemelerle ugraşayım o gelsin et kessin diyor...

Bu iş kime dönecek. Hepten kötüleşip çığrından çıkacak mi bilmiyorum...
Mesela tam da bu konudan başlayabilirsin mesafe koymaya. Et kesemem annecim sinavima kalmis 1 ay etle falan ugrasamam nokta. Sen söyleyemiyosan esin araya girsin o söylesin turuncu su an zaten stresli yogun gelemez desin.
Ben hep esime söyletiyorum her gün görüsmek istiyodu aman bi gun de ders calismayiversin diyodu. Esim her defasinda bahane buldu sinava 3 ay kaldi 2 ay kaldi her defasinda bikmadan reddettik.
Simdi de sinav bitsin her gun görüşürüz diyo ama bilmiyoki ben kimsenin kölesi degilim canim isterse görüşürüm istemezse gorusmem. Zaten stresliyim bide onlarin bizim gelin hala öğrenci hehehee laflarini cekemem.

ben sızı cok ıyı anlıyorum kayınvalıdemın 3oglu var ben en kucukle evlıyım
kayınvalıdem en buyuk ogluna aynen boyle yapıyor gercekten eltimin cok sabır gosterdıgını dusunuyorum cok zor bır durum bazı kaynanalar gercekten boyle ne yasadıgınızı az cok tahmın edebılıyorum
Haha iste 3 cocuktan buyuk ogluyla evli olan benim :D illallah ettirdi bana. Demekki ayni model bunlar.

Eşim de özür dilerim anam dedi gülerek yanlış anladın beni dedi defalarca. Naz çekiyor yani. Ben de rahatsız olunca suratım asılıyor. Telefonu kapattıktan sonra acayip sinirlendim dedim ki sen naz çekmene devam et. Babana yapması gereken tüm nazları sen çekiyorsun.
Bence pek iyi niyetli yardımsever bir gelin değilsiniz. Eşlerini annelerinden kıskanan insanlar çok acayip geliyor bana. Siz çok acayipsiniz

Bence pek iyi niyetli yardımsever bir gelin değilsiniz. Eşlerini annelerinden kıskanan insanlar çok acayip geliyor bana. Siz çok acayipsiniz

Tesekkur ederim saygı duyuyorum düşüncenize 😊 ama telefonda 3 triptir 1 ayda her hafta biizi yanına getirdi. Benim hayatımı etkilemese isterse her dakika naz etsin. Ama beni etkiliyor .

Eşiniz annesini hemen bir psikolog a götürsün en Güzel çözüm yolu..

Back
X