Nazlı olmak

novemberr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2008
86
1
86
İstanbul
Arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ediyorum, burada verilen fikirler paylaşımlar çok güzel. Görüyorum ki hemen hepimiz ortak şeyler yaşıyoruz ve birbirimize bu ortamda yardımcı olmamızi fikirler vermemiz çok güzel. Gene fikirlerinizi almak istiyorum.

Aslında başlığa ne yazmam gerektiğini bilemedim. Ben çok nazlı, nazenin biriyim. Bi de içim kıpır kıpırdır çok sevgi doluyum. Her fırsatta sevdiğimi ifade ederim, hep gösteririm, nazlanırım. Ama şunu fark ettim, bazen elimde olmadan çok fazla üstüne düşüyorum sanırım. Onun daha bişi sölemesine fırsat vermeden ben sölüyorum, hayatımda ne olup bitiosa daha sormadan pat diye anlatıyorum. Dur bekleyim diyorum, ama yapamıyorum hemen yumuşuyorum amaan diyorum sabırlı olup bekleyemiorum sevgi mesajlarına boğuyorum. Çok şükür çok güzel bi ilişkim var, ama ben böyle olunca doğal olarak ona az şey yapmak kalıyo :utangac: Ama erkeklerin biraz da merak etmesi lazım dimi, içlerini gıdıklatmak lazım, merak ettirmek lazım ki üstünüze düşsün daha fazla. Ne biliiim işte bunun gibi şeyler. Siz neler yapıyorsunuz bana akıl verin şekerim? :jeyyar:

aynı ben türümün tek örneği sanıyordum kendimi:))ama yinede abartmamak lazım canım herşey dozunda güzeldir.ben bazen abarttığımı farketmiyorum farkedince geri çekiliyorum ama eşimde ilgilidir.o yüzden bizde sorun olmuyor ama senin karşındaki bundan hoşlanmayan biriyse sıkarsın o yüzden sen yinede kendine hakim olmaya çalış canım

Son düzenleme:
Canım benimki de çok ilgilidir, çok da hoşuna gidiyor benim ilgim. Ama ben kendimi geri çekemiyorum işte, hep diyorum kendime sonra unutuyorum

senin konumunda benim nişanlım var cnm çok üstüme düşüyor bu tabiki hoşuna gidiyor insanın ama belirli zaman içinde sıkıyor çünkü paylaşmak gerekiyor çünkü aşk sevgi dediğimiz şey iki kişilik bu karşı tarafda sertifika gibi bişi oluyor ne kadar yeni veya eski bilmiyorum ama ilk zamanlar bu durum beni sıkıyordu ve ben üstelemiyordum çünkü biliyordumki o bununla başa çıkıyordu rahatlık oluyor daha sonra konuştum ben ve hal ettik mümkünse bunu yapmamaya çalış o rahatlığı ona verme derim ben ikinizin emeğiyle daha güzel olucakdır ve bence erkek bunu daha yoğun yapmalı cnm bnm umarım hep mutlu daim olur ilişkin a.s. :nazar:

Bence hayatta oldugu gibi herseyi dozunda yapmak güzel...gamyoncuiremsu

Tabiki sevgini göstereceksin fakat öyle asiriya kacarak degil, helede erkek milletine...:mymeka:

Bir Kadin her zaman biraz erisilmez gibi durmali, böylelikle tilsimini kaybetmez...birde sen böyle cok fazla üstüne düser cok fazla ilgi gösterirsen, her zaman cantanda keklik gibi görülürsün..azda olsa erkeklere beni kaybedebilirsin korkusunu hissettirmek lazim bana göre...:delphin:

Bence hayatta oldugu gibi herseyi dozunda yapmak güzel...gamyoncuiremsu

Tabiki sevgini göstereceksin fakat öyle asiriya kacarak degil, helede erkek milletine...:mymeka:

Bir Kadin her zaman biraz erisilmez gibi durmali, böylelikle tilsimini kaybetmez...birde sen böyle cok fazla üstüne düser cok fazla ilgi gösterirsen, her zaman cantanda keklik gibi görülürsün..azda olsa erkeklere beni kaybedebilirsin korkusunu hissettirmek lazim bana göre...:delphin:

:lepi:aynı fıkırdeyım aşkım canım herşeyim ömrüm senin derken tek ayak kapıya dogru olmalı bence (Allah gostermesin de)en ufak yanlışında giderim hayatım bunu yapmak zorunda bırakma beni okyerimseniben

çok muhabbet tez ayrılık getirir demiş büyüklerimiz..
bence herşeyin bir dozu olmalı..
canımlı cicimli kelimeler tabiki güzel ama ben her dakika mesaj atanları,tuvalete gitse sevgilisine haber verenleri anlamıyorum..

bi erkegin üstüne bu kadar düşmek hata yaptırır
kaldırmayın popolarını
bırakın onlar sizin peşinizde deli divane olsunlar :delphin:

çantada keklik oldugunuzu düşünen erkek ilk fırsatta aldatır haberiniz olsun sengözlerimebaksanab

aman üstüne düştükçe kaçar senden...
çok fazla üstüne düşme...
kimse yansıyan ayna değilki senin yaptığının aynısını sana yapsın...
sen içinden geldiği gibi davran oda içinden geldiği gibi davransın...
ha bundan rahatsızsan az mesaj çek...
az ara....
her aradığında hemen çıkma...
merak etsın seni...erkekler uçurtma gibi düşün..kötükedihüsokötükedihüso
bazen ipi sal bazende ipi geri çek...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

hmmmm, teşekkür ederim arkadaşlar. Ben zaten kendimi anlayamıyorum. Önceki ilişkilerimde çok soğuktum, hiç ilgi göstermediğim iki güzel laf etmediğim için hep sorun olurdu. Şimdilerde sevgi pıtırcığı oldum:icecream: ama hormanal bişi de olabilir, ilişkimizin başından beri son bir iki haftadır böyle çok üstüne düşmeye başladım. Ama kendime geldim yaff. Telefonunu duymamış olsam, çok acil bi işim olsa bile sanki suçluymuşum gibi hissediodum öyle tuhaf bi duygu -tatlicadiarzu-

Back
X