• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nazlıcan'ım Ameliyat Oldu

Barcman

PR UZMANI
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
10.363
30
408
oğlumun kedisi nazlı iki aydır bizde misafir büyüdükten sonra nazlı evin heryerine işemeye başladı geceleride sabaha kadar garip garip miyavlıyordu epeydir araştırıyordum kısırlaştırılması gerekiyormuş bu ameliyat onun yaşam kalitesinide arttırıyormuş bu sabah nazlımız ameliyat oldu öyle mahzun duruyorki çok üzülüyorum aranızda kedisini kısırlaştıran varmı nezaman iyileşir acaba

nazlyp2.jpg

arkadaşından küçük bir sürpriz..nasılım miyav miyav..a.s.

ay teşekkürler arkadaşının geçmiş olsun dileklerini nazlıya ileteceğimŞeniz

Canım iki üç günde kendine gelir. Biraz dikişi ile uğraşır ben en son üç sene önce sokaktan bir kedi kısırlaştırdım bir hafta evde baktım üç minik dikişi vardı üç gün sonra düştü dikişler ama şimdi çok sağlıklı biraz kilo alıyorlar.Çok geçmiş olsun sevgiler

Barçman ablacım geçmiş olsun.

Kısırlaştıran kediler çok kilo alırmış ama öyle duymuştum.

Barçman ablacım geçmiş olsun.

Kısırlaştıran kediler çok kilo alırmış ama öyle duymuştum.

evet canım tek sakıncası oymuş şimdi herzaman yediği mamayı değiştirip özel bir mamaya geçmemiz gerekiyormuş Şeniz

Geçmiş olsun Nazlı'ya.. a.s.

Barçmanım Şeniz

Barçmancım nazlınız nasıl iyimi merak ettim.

çok teşekkürler bertacığım ilk gün biraz sıkıntısı oldu ama ertesi günü hemen iyileşti kedimiz erkek olduğu için açık ameliyat yaptılar dikişi bile yok yani sonuç korktuğum gibi olmadı sevgiler

Canım ben nazlı ismini okuyunca dişi kedi diye algılamıştım.Doğru erkeklerin daha kolay oluyor kısırlaştırılması.Size mutlu günler diliyorum nazlınızla.

barçmanım bir kaç gündür rahatsızdım konuyu kaçırmışım umarım oğlumuz iyileşmiştir... çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiylea.s.

aklıma ne geldi.. kullandığınız mamayı bırakıp özel mama kullanmanız gerekiyormuşya, kısa zaman aralıklarıyla kilo kontrolü yapın isterseniz... benim oğlum bir siyam.. 4 yaşında... aldığımızda 6 aylıktı.. sahibi yurtdışına çıkacağı için kimseye emanet edemedi ve bizde kıyamadık biz bakalım dedik.. onu ilk eve getirdiğimizde 8 kg idi.. zor yürüyordu hatta ara ara kendini yere atıyordu top gibiydi zavallım.. kilo alma eğilimli bir cins olduğu için sürekli diyet mama kullanılmış ama hiç bir faydası olmamış..bize geldiği andan itibaren normal mamaya geçtik.. sonra nasıl olduğunu bilmiyorum ama bir kaç ay gibi bir sürede 4.5 kiloya indi .. sık sık bahçede gezdirmemin faydası oldu sanıyorum.. gerçi göbişi çok sarkıyor ama en azından rahat rahat yürüyor oğluşum... diyet mamalarada dikkat etmek gerek demek istedim lafı bu kadar uzatmamın sebebi :roflol:

çok teşekkürler canım oğluşum iyileşti çok şükür oğlum nazlıyı bize bırakalı 2 ay oldu geldiğinde 6 kg dı şimdi 5 kg a düşmüş çünkü bizim ev büyük hergün defalarca merdiven inip çıkıyor yani hareket sahası genişledi uyarın için çok teşekkürler kilosunu sürekli takip edeceğim şimdilik yediği persion mamayı değiştirmeyeceğim sevgiler

Barçmanım la neettiniz kediye...oynarsanız hayvancağızın şeyleriyle öyle mahzunlaşır tabii...Töbe töbe...
Canım şaka tabii,kedine geçmiş olsun,hayvan sevgini yürekten tebrik ediyor güzel yanaklarını öpüyorum.

Barçmanım la neettiniz kediye...oynarsanız hayvancağızın şeyleriyle öyle mahzunlaşır tabii...Töbe töbe...
Canım şaka tabii,kedine geçmiş olsun,hayvan sevgini yürekten tebrik ediyor güzel yanaklarını öpüyorum.

teşekkürler tülişim bende seni öpüyoruma.s.

Gözün aydın Barçmanım.. a.s. :nazar:
İyi haberler, hep böyle çabuk çabuk gelsin..

Nazlıya çok geçmiş olsun Barçaman,benimde 6 aylık bir kızım var,bende 1 yaşına gelince kısırlaştırmayı düşünüyorum

Çok geçmiş olsun Nazlı ya,erkek kedilerin kısırlaştırma ameliyatı hem çok basit hemde kısa sürede iyileşiyor.Bir çok arkadaşım gibi bende diet mamaların kilolaları baskılamadığına inanıyorum Barçman.Normal yediği mamaya devam etmesi gerekiyor bence.Bende yeni kısırlaştırdım kızımı,dişiler için biraz zor operasyonu atlatmak ama şuan iyi ve aksine daha az yiyor.Mamasını hiç değiştirmedim...
Sen eniyisi oğluşu biraz hareket ettirerek zayıflat:)))

Çok geçmiş olsun Nazlı ya,erkek kedilerin kısırlaştırma ameliyatı hem çok basit hemde kısa sürede iyileşiyor.Bir çok arkadaşım gibi bende diet mamaların kilolaları baskılamadığına inanıyorum Barçman.Normal yediği mamaya devam etmesi gerekiyor bence.Bende yeni kısırlaştırdım kızımı,dişiler için biraz zor operasyonu atlatmak ama şuan iyi ve aksine daha az yiyor.Mamasını hiç değiştirmedim...
Sen eniyisi oğluşu biraz hareket ettirerek zayıflat:)))

çok teşekkür ederim ayrıca verdiğin bilgilerde benim için çok değerli yediği mamayı değiştirmeyeceğim ve kilosunu devamlı kontrol edeceğim sevgilera.s.

Epeyce olmuş barçmanım ama yine de geçmiş olsun demeden geçmek istemedim.Erkekler dişilere göre daha şanslı.Kısırlaştırılan kediler daha sinirli oluyormuş diye duymuştum, sen öyle birşey farkettin mi?

Barçmanım.. Gizmo ile ilgili bir başlığın var mıydı bilemiyorum ama sonuç olarak buraya yazıyorum. Nasıl durumu Gizmo kızın, merak ettim..

Back
X