• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nazlıcan'ım Ameliyat Oldu

Barçmanım.. Gizmo ile ilgili bir başlığın var mıydı bilemiyorum ama sonuç olarak buraya yazıyorum. Nasıl durumu Gizmo kızın, merak ettim..

canım gizmonun yaraları oldukça iyi gerçi halini görsen acırsın beli dikiş içinde 2 gündür keyfi yerine geldi kulübesinden çıkıp dolaşıyor ama sanırım çok korkmuş ve bu korkuyu üzerinden atması için zamana ihtiyacı var başını sürekli koltuğumun altına sokup öyle yatmak istiyor bol bol şevkat gösterip konuşuyorum bakalım ne zaman tam olarak düzelecek merak ediyorum ipek iplikle dikildiği için birkaç gün içinde dikişleri düşer diye bekliyoruz antibiyotik şurubuda bitmek üzere çok şükür yaraları enfekte olmadı
ilgilendiğin için çok sağol seni çok seviyorumŞeniz

Gizmo şekere büyük geçmiş olsun..
Yaraların enfekte olmamasına çok sevindim canım. En önemli sorunumuz buydu çünkü zamanlama olarak.. Belki de (tabii senin de kolunda ağrı yoksa-özür diliyorum senin kolunu az önce sormamışım) Gizmo şekeri kollarına alıp yani yere koymadan -şimdilik- gezmeye çıkmanız ve diğer köpekleri görebileceği yerlere gitmeniz iyi olacaktır. Bir kaç gün kucakta sonra yavaş yavaş yere bırakarak..

Köpekler de pekiştirme işi çok tehlikeli çünkü.. İyi yönde olursa tamam da.. Böyle kötü tecrübe sabitlenirse bir daha kurtulmasu zor oluyo..

Ne dersin? Denesen mi acaba?

Gizmo şekere büyük geçmiş olsun..
Yaraların enfekte olmamasına çok sevindim canım. En önemli sorunumuz buydu çünkü zamanlama olarak.. Belki de (tabii senin de kolunda ağrı yoksa-özür diliyorum senin kolunu az önce sormamışım) Gizmo şekeri kollarına alıp yani yere koymadan -şimdilik- gezmeye çıkmanız ve diğer köpekleri görebileceği yerlere gitmeniz iyi olacaktır. Bir kaç gün kucakta sonra yavaş yavaş yere bırakarak..

Köpekler de pekiştirme işi çok tehlikeli çünkü.. İyi yönde olursa tamam da.. Böyle kötü tecrübe sabitlenirse bir daha kurtulmasu zor oluyo..

Ne dersin? Denesen mi acaba?

benim kolum şu anda alçıda ve askıda dediğini yapmama imkan yok ama haftasonu eşim bunu yapabilir önümüzdeki haftada oğlum nisan tatili için burada olacak onların yapmalarını sağlayacağım bilgiler için çok teşekkürler canımŞeniz

Kolunun askıda ve alçıda olduğunu biliyorum da nedense sağlam kolunla yapabilirsin diye düşündüm.. Hani maceracı bi' kişiliğin var ya.. Tepelere çıkıp perde asmak gibisinden yerimseniben

Şaka bir yana canım.. Askıda olmanın hareket kabiliyetini olumsuz yönde etkileyeceğini neden akıl edemedim acaba... Kusura bakma.. Şeniz

Kolunun askıda ve alçıda olduğunu biliyorum da nedense sağlam kolunla yapabilirsin diye düşündüm.. Hani maceracı bi' kişiliğin var ya.. Tepelere çıkıp perde asmak gibisinden yerimseniben

Şaka bir yana canım.. Askıda olmanın hareket kabiliyetini olumsuz yönde etkileyeceğini neden akıl edemedim acaba... Kusura bakma.. Şeniz

yok canım estafurlah hakikaten maceracı bir kişiliğim var ama benim gizmom küçük teriyer aa 8 kilo 100 gr yani tek kolla kaldırmam mümkün değil zaten canı yanar baksana zavallının haline püsküüt ablası
s5000237qm9.jpg

s5000239hb6.jpg

Ooooffffffffffffff Barçmanım yaaa
Kıyamam ona... sahiden de ucuz kurtarmış. Şükürler olsun ki beline saldırmış sadece hayvan.. Gizmonun neredeyse yarısı yara olmuş yahu.....
ne diyeceğimi bilemedim vallahi.. Bir an önce geçsin bütün yaraları kızımızın..
:nazar: a.s. a.s.

Of !of! çok kötü olmuş geçmiş olsun üzülme onlar çabuk toparlanırlar..Sen nasıl oldun iyimisin tatlım

Canım çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda gizmo korkuyu atar ve neşesine kavuşur nasıl olsa emin ellerde sevginin gücü iyileşme sürecini kısaltacaktır barçmanım sana da geçmiş olsun tekrar Şeniz

Son düzenleme:
merhaba biraz geç kaldım:çok üzgünüm: üzgünüm ama yeni haberim oldu gizmo ya size ve nazlı ya çok çok geçmiş olsun gizmo yu Allah korumuş birde ukalalık olarak almazsanız bir uyarıda bulunmak isterim kısırlaştırılmış ve kısırlaştırılmamış erkek kedilerdede görünen bir problem olabiliyor çiş yapamama idrar yolları tıkanabiliyor ve kedinizin sağlığını tehtit ediyor böyle bir durumda hemen vet. temasa geçmelisiniz hassaslığımı hoş görün bu hastalıkla çok uğraştım kimsenin başına gelmesini istemem tabii hiç olmayabiliyor bünyeye bağlı belki biliyorsunuzdur da ama bir hayvan sever olarak sizi ve bu konuyu okuyan diğer arkadaşlarıda uyarmak istedim size ve sevdiklerinize sağlıklı güzel günler dilerim a.s.

Barçman ablam gizmoyu yeni gördüm:çok üzgünüm:

Ya içim çok fena oldu aslında keşke görmesemiydim:çok üzgünüm:

Yavrum nasılda canı yanmıştır ya:çok üzgünüm:

Tez zamanda eski sağlığına kavuşması dileklerimle:a015:

Barçman ablam gizmoyu yeni gördüm:çok üzgünüm:

Ya içim çok fena oldu aslında keşke görmesemiydim:çok üzgünüm:

Yavrum nasılda canı yanmıştır ya:çok üzgünüm:

Tez zamanda eski sağlığına kavuşması dileklerimle:a015:

teşekkürler birtanem yaraları kurumaya başladı keyfide yerine gelmeye başladı cicoşla çimlerin üstünde koşup duruyor dikişleri iyileşince traşını ve aşılarını olacak inşallahŞeniz

merhaba biraz geç kaldım:çok üzgünüm: üzgünüm ama yeni haberim oldu gizmo ya size ve nazlı ya çok çok geçmiş olsun gizmo yu Allah korumuş birde ukalalık olarak almazsanız bir uyarıda bulunmak isterim kısırlaştırılmış ve kısırlaştırılmamış erkek kedilerdede görünen bir problem olabiliyor çiş yapamama idrar yolları tıkanabiliyor ve kedinizin sağlığını tehtit ediyor böyle bir durumda hemen vet. temasa geçmelisiniz hassaslığımı hoş görün bu hastalıkla çok uğraştım kimsenin başına gelmesini istemem tabii hiç olmayabiliyor bünyeye bağlı belki biliyorsunuzdur da ama bir hayvan sever olarak sizi ve bu konuyu okuyan diğer arkadaşlarıda uyarmak istedim size ve sevdiklerinize sağlıklı güzel günler dilerim a.s.

geçmiş olsun dileklerin ve uyarın için çok teşekkür ederim bunu bilmiyorum nazlıcan ameliyet olalı 3 hafta olacak henüz böyle birşey olmadı ama gözüm hep üstünde olacak çünkü o oğlumun emaneti bakarken çok titizleniyorum sağol canımŞeniz

Barçmanım sana bir sürpriz hazırlıyorum.. Buraya hırsızlık yapmak için geldim. yerimseniben

Gizmonun sırtındaki her yarada bir çiçek açsın.. Her acısı onun ömrüne, sağlıklı bir yıl katsın.

s5000237qm9es6.jpg

Son düzenleme:
A-aaaaaa şimdi bende göremiyorum.. İlk eklediğimde olmuştu oysa.. Bir kez daha deniyorum şimdi Barçmanım..

Bu mesajı yazdım yolladım... her iki mesajdaki foto da görünür oldu ?

A-aaaaaa şimdi bende göremiyorum.. İlk eklediğimde olmuştu oysa.. Bir kez daha deniyorum şimdi Barçmanım..

Bu mesajı yazdım yolladım... her iki mesajdaki foto da görünür oldu ?

yok yollama bende mesaj yazınca gözüktü gördüm tatlımŞeniz

Back
X