- 8 Aralık 2015
- 719
- 634
- 53
- 36
- Konu Sahibi Yamuk prensesss
-
Eminim bugün ailesiyle görüştüm görüntülü aradıAmeliyat olduguna eminmisiniz
Yaklaşık altı aydır orda gidişat gittikçe kötüye gidiyor bazen diyorum ayrı olduğumuz icinmi böyle dahada dozunu artırıyor yabaniligin sonra diyorum ki ya öyle değilse ya oraya gidersem beni de uzerse daha fazla donememde daha ...sevmiyorum bazen onu bukadar beni uzdugu için şimdi bana kizcaksiniz ama evlenmeden önce bir kişi geliyor bu aralar aklıma bana verdiği değer gerçekten sevilmenin değer görmenin ne demek olduğunu bildiğim için bu davranışlar bana çok uzak çok yabancı allah şeytanın vesvesesinden uzak eylesin asla ihanet değil düşüncem sadece geçmişi hatırlamak bile beni çok uzuyor bana hatirllattigi için ona çok daha fazla kiziyorumDeli midir nedir ya insan eşim merak eder diye hiç mi düşünmez siz bu düşüncesiz adam için tayin filan istemeyin duruma gidişata bakın biraz
Keyfi bir ayrılık değil hanfendiE ayrıymışsınız kocanızla. Niye grip atıyorsunuz. Her zaman yanında olmanız lazım. Üzgünüm ama aile birliğiniz olmadığı için gönül birliğiniz de gidiyor. Bu doğal bir sonuç
Yaklaşık 6 aydır ilk başlarda ben uzuluyordum ama bana ihtiyaci olmayan bir adam gordukce sogumaya basladim bazen diyorum yok ya sevmiyorum bu adamı sonra diyorum ki bazen sırf bu yüzden yüreğini soğutma eve bakıyorum çocuklara bakıyorum çalışıyorum yav yapacagin tek şey ilgi göstermek manevi destek bunudami çok goruyosun be hey adam diyorum ne bilim arafta kaldım gitmessem bende ondan çok uzaklascsm çocuklarda gidersem adam biraz kafayı kırmış gibi robot gibi bise anlamadımNe kadar zamandır ayrı yerlerdesiniz?
Yaklaşık 6 aydır ilk başlarda ben uzuluyordum ama bana ihtiyaci olmayan bir adam gordukce sogumaya basladim bazen diyorum yok ya sevmiyorum bu adamı sonra diyorum ki bazen sırf bu yüzden yüreğini soğutma eve bakıyorum çocuklara bakıyorum çalışıyorum yav yapacagin tek şey ilgi göstermek manevi destek bunudami çok goruyosun be hey adam diyorum ne bilim arafta kaldım gitmessem bende ondan çok uzaklascsm çocuklarda gidersem adam biraz kafayı kırmış gibi robot gibi bise anlamadım
Ya kırıldım ya nasıl sevinmezki gitcemi yada hayatim çok isterim ama çocukla zor olur vs bise desin yani sadece gel ozaman istiyosan demek nedir ya ben onun için allahın dağına gitcem oda benbenim zorumla olcak kusura bakmayın ben gitmem o zaman ameliyat işi yoktu zaten rahatsızdı birazkusura bakmayın ama telefonda eşim bana gelme dese bile ben endişelenir ne yapar ne eder giderim. belki de ben panikli bir insan olduğum için eşiniz gelme diyince sizin gitmemeniz garip geldi bana. diğer yandan bebeğiniz de var belki imkanınız yoktu bebekten dolayı bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?