- 8 Aralık 2015
- 719
- 634
- 53
- 36
- Konu Sahibi Yamuk prensesss
-
Suphelenemiyorim hemde hiç anlamadım neden icinin geçtiğini gördüğüm için olabilir mi bilmiyorum zerre aklıma gelmiyor oda her defasındasenden degil allahtan korktuğum için asla ve asla yanlış yapmam diyorFilmlerde görüyoruz adam yurt dışına gidiyor orada başka kadınla evlenmiş.. Gerçek hayatta da bir yerde okudum hikayesini.. İçinize kurt düşürmek istemem ama başka kadınlarla ilgilenebilir.. Başka şehirdeyken.. Şüpheniz var mı bilmiyorum.. Ameliyat bu msj yerine arayabilirdi..
Suphelenemiyorim hemde hiç anlamadım neden icinin geçtiğini gördüğüm için olabilir mi bilmiyorum zerre aklıma gelmiyor oda her defasındasenden degil allahtan korktuğum için asla ve asla yanlış yapmam diyor
Olay tam olarak bu şekilde ise ,naz poz değil bu , düpe düz istememiş. Yada sizin naz yapmaya bakış acınız farklı.Mrba hanimlar öncelikle hepinize hayırlı akşamlar gene ve herzamnki konu esim ....esim uzakta rahatsizdi bende alti aylik begim var oyuzden ucgunlune yanina geleyim rahatsizsin hemde ozledim seni dedim yok gelme once doktora gideyim dedi ameliyat oldu apandisi agriyodu ameliyattan önce doktorlarla falan görüştü beni durumdan haberdar etmedi neyse dedim akşam anca muhattap oldu ve sabah ameliyata gircem dedi bende sabah çıktıktan sonra bana iki kelam edersin merak ederim dedim çok ağır bir ameliyat değil çünkü ama gene de merak ediyorum gece beni hic aramadı neyse sabah ameliyata girdi ameliyattan iki saat sonra ben aradım teli meşguldü sonra defalarca aradım gene meşguldü sonra msj atmış iyiyim diye neyse ben sorun çıkarmadım aksama aradım iki kelime etti sabah aradım tam uyuyodum dedi bende dedim tamm uyuda iyiyiyim de kapat yeterli dedim sonra whatsapta cocuk resimlerimizi koymuştu aksam nasılsın diye sordum sonra aaa çocuklarımızın resmini kaldirmisin dedim oda nazar değer dedi bende tamm dedim adam bana diyoki niye sknti yaptın bende yoo sadece sordum dedim ok dedi muhabbeti kesti ....ya simdi ameliyattan cikiyosun insan esiyle gorusmezmi iki kelam ya arti ben oraya geleyim diyorum insan bi gayri ihtiyari sevinir ameliyatta yanına geleyim dedim abim gelcek dedi yani yanında olayim diyorum bu ne naz anlamadım ben böyle bir adam için duzenimi bozup tayinimi doğunun ücra bir köşesine aldirayimmi karar veremiyorum
+1Eşinize güveniyo musunuz peki
Yani bunun altında baska sebepler olabilir mi
Aklıma ilk bu geldi.Ameliyat olduguna eminmisiniz
Yalnız değilmişim demek ki. Ben de eşimle çok kopuk bir hayat yaşıyorum. Beni aldattı ve aramızda dev bir uçurum oluştu.evlenmeden önce bana çok iyi davranan ilgilenen biri vardı. Ama ben reddetmiştim. Artık hep o geliyor aklıma benim de. Bazen kendimi keşke kabul etseydim diye onu düşünürken buluyorumYaklaşık altı aydır orda gidişat gittikçe kötüye gidiyor bazen diyorum ayrı olduğumuz icinmi böyle dahada dozunu artırıyor yabaniligin sonra diyorum ki ya öyle değilse ya oraya gidersem beni de uzerse daha fazla donememde daha ...sevmiyorum bazen onu bukadar beni uzdugu için şimdi bana kizcaksiniz ama evlenmeden önce bir kişi geliyor bu aralar aklıma bana verdiği değer gerçekten sevilmenin değer görmenin ne demek olduğunu bildiğim için bu davranışlar bana çok uzak çok yabancı allah şeytanın vesvesesinden uzak eylesin asla ihanet değil düşüncem sadece geçmişi hatırlamak bile beni çok uzuyor bana hatirllattigi için ona çok daha fazla kiziyorum
Keşke aldatsa ya valla o zaman sogurum oda yoluna gider artık ne deyim ikinci kez aradım diye sabah konustukya diyen bi adam otuz kez ameliyat olsada gitmem bu saatten sonra ..Gunahina girmek istemem ama sizin yerinizde olsam habersiz gider bir iki gun takip ederdim. Hayattan sogumus diyorsunuz belki size karsi boyledir.
Yok valla cnm napabilirimki bu adamaBu ne biçim karı-koca ilişkisi?
Benim annemle babam günde 3 kere konuşurlardı ki babam akşam 6’da eve gelirdi.
Bende eşimle devamlı konuşur ve yazışırım.
Hele ki ameliyata girse isterse beş dk sürsün aramazsa korkarım şahsen.
Bir de meşgul ama size ayıracak vakti yok öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?