Ne acısını ne agrisini normal yaşayan es kişisi

Suphelenemiyorim hemde hiç anlamadım neden icinin geçtiğini gördüğüm için olabilir mi bilmiyorum zerre aklıma gelmiyor oda her defasındasenden degil allahtan korktuğum için asla ve asla yanlış yapmam diyor

Olay tam olarak bu şekilde ise ,naz poz değil bu , düpe düz istememiş. Yada sizin naz yapmaya bakış acınız farklı.

Eşin küçük yada büyük fark etmez ,bir operasyon geçirecekse yanında yanında olmalıydın gibi geliyor bana .bunun için ondan icazet almana gerek yok ,atlar gidersin..sen de çok seviyor gibi görünmüyorsun.

Ameliyattan çıkmış ,kendini iyi hissetmiyor olabilir diyeceğim fakat telefon fazlaca meşgul diyorsun. Bu durumda önceliği başkaları .demek ki o da seni yeterince önemsemiyor .

Oturun, etraflıca konuşun, karşılıklı birşeyler eksik gibi ,belki hayatlarınızı ayrı ayrı devam ettirme kararı alırsınız .

Bu ne biçim karı-koca ilişkisi?
Benim annemle babam günde 3 kere konuşurlardı ki babam akşam 6’da eve gelirdi.
Bende eşimle devamlı konuşur ve yazışırım.
Hele ki ameliyata girse isterse beş dk sürsün aramazsa korkarım şahsen.
Bir de meşgul ama size ayıracak vakti yok öyle mi?

Otizm belirtileri gösteren bir çocuğun annesiyle gorusmustum. Kadın cocugunda ters giden bir şeyler olduğundan hiç suphelenmemis ana sinifina başlayana kadar. Biraz konuşunca anladım ki baba da çocuk gibi. Kadın gözlerine bakmayan, hemen hiç konuşmayan kocasini kabullenip sessiz sedasız bir yaşam surmus ve bunu normallestirmisti. Cocugunun da babasına çektiği için sadece içine kapanık bir cocuk olduğunu dusunmus ve bir problem olabilecegini akıl edememis. Bunu şunun için anlattım, yetişkin bir insanla yasadigimiz her problemin sebebi o insanın duyarsızlığı olmayabilir. Bazi ruhsal bozukluklar insanlarin kişiler arası iliskilerde basarili olamamasina sebep olabilir. Esinizde de örneğin konusurken sizin ne duymak istediginizi anlamasina engel olan, hafif düzeyde seyreden asperger sendromu gibi bir rahatsızlık olabilir. Son kararınızı vermeden diger insanlarla iletisimini biraz daha dikkatle inceleyin. Aldatmiyor diyorsunuz, yalan söylemiyor diyorsunuz, çok sevdigini soyluyor ayrılmak istemiyor diyorsunuz. Bu durumun bana en mantıklı gelen aciklamasi bu.

Esiniz gelme dese bile gitmeliydiniz zaten niye soruyorsunuz ki. Ayni ameliyati ben oldum acil bi sekilde. Annemler ogrendikleri gibi gece yarisi yola cikip geldiler farkli bir sehirden. Hic "gelelim mi?" Demediler. Esim işe gitmedi basimda durdu.
Boyle bir durunda geleyim mi diye sormak biraz laf olsun diye konusmak gibi. Oyle diyene ben de gelme derim ve yanima gelmeyen insana ikide bir rapor vermem.

Ameliyat olduguna eminmisiniz
Aklıma ilk bu geldi.
Konu sahibi de bir tuhaf.
Eşim ameliyat olacak, ben o an ilk bulduğum vasıta ile yola düşerim.
Çıkınca beni ara ne demek yahu!
Eşlik bu, hastalıkta sağlıkta.
İşten dolayıysa, izin diye bir şey var, en kötü rapor alınır vs.
Ben ameliyat olacağım, eşim bir şeyler bahane edip gelmeyecel.
Bu mesele boşanmaya kadar gider...

Çok tuhaf bir durum. Neden bilmiyorum ama bi haltlar yiyo gibi geldi.
Orda biriyle tanışmış olabilir, bu yüzden çocukların resmini kaldırmış olabilir.

Bu kadar gelme etme diyen ve aramayan adama pek güvenim olmazdı hani.

Yalnız değilmişim demek ki. Ben de eşimle çok kopuk bir hayat yaşıyorum. Beni aldattı ve aramızda dev bir uçurum oluştu.evlenmeden önce bana çok iyi davranan ilgilenen biri vardı. Ama ben reddetmiştim. Artık hep o geliyor aklıma benim de. Bazen kendimi keşke kabul etseydim diye onu düşünürken buluyorum

Gunahina girmek istemem ama sizin yerinizde olsam habersiz gider bir iki gun takip ederdim. Hayattan sogumus diyorsunuz belki size karsi boyledir.

Ben sizi haklı bulmadim.
Esiniz ameliyat oluyor geleyim mi diye sormak nedir ya ? Coktan yola cikmistim ben olsaydim. Ayrica biri bana da geleyim mi dese bende gelme derim.
Çünkü gelecek olan insan sormaz.
Bir de bu esimse ve gelmediyse asla çıkınca rapor vermem. Sizin esiniz msj atmis yine. Ben onu bile yapmazdim.

Merak eden yanimda olur diye dusunurdum.

Ameliyat olacağım, eşim geleyim mi? Dese gelme derim.
Geleyim mi ne demek? Bilmesi lazım gelmesi gerektiğini.
Siz niye gitmediniz ki? Nasıl içiniz rahat beklediniz?
Aranızda iletişim kopukluğu mu sevgi eksikliği mi bir şeyler var ama anlamadım ben.
Zaten ayrı gayrı hayatlar yasıyorsunuz... en azından ameliyat olacakken yanında olmalıydınız. E o zaman da yoksanız daha niye kağıt üstünde varsınız?

Aramasın o kadar önemli değil de iki defa aramışsınız meşgul e kimle konuşuyor. Başkalarıyla konuşacak hali, zamanı var eşine gelince mi yok.

Belki ben tam anlayamadım ben esim ameliyat mevzusu yokken geleyimmi dedim ozledim dedim o da istiyosan gel dedi bende insan biraz istekli olur söyler dedim zaten ameliyat olcandada akşamı dedi gün boyu telimi açmadı geliyorum dedimdede abim gelcek dedi kendi kendine planı yapmış sabah konuştum öğlen bidaha aradım dedim nasılsın iyiyim noldu dedi dedim ki ameliyatlisinya hani belki ondan ariyorum dedim dedi ki sabah konustukya eee ben daha ne gideyimki sorun zor zamanında bana ihtiyaç duymaması bunu hissetsem zaten bi saniye durmam arkadaşlar gene moralimi bozdu

Gunahina girmek istemem ama sizin yerinizde olsam habersiz gider bir iki gun takip ederdim. Hayattan sogumus diyorsunuz belki size karsi boyledir.
Keşke aldatsa ya valla o zaman sogurum oda yoluna gider artık ne deyim ikinci kez aradım diye sabah konustukya diyen bi adam otuz kez ameliyat olsada gitmem bu saatten sonra ..

Yok valla cnm napabilirimki bu adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…