Kendi kulaklarımla adamın birinin pavyonda çalışan kadının pez.vengi ile konuşmasını duydum. Seviyorum başına bir tas
yıldız tilbenin bi röportajında diyorduki bi adam sadıksa aşıktır aşıksa sadıktır bu iki kere ikinin dört etmesi gibi birşey dedi. siz bunu yazınca o aklıma geldi. sevilmedim evet yoksa hakkımda bişi duymuş oymuş buymuş hikaye. sevilmemek kötü.... gurursuzluk yapmadım beni sevmeyen adama yapışmadım. çünkü kendiliğinden dönmesi gerekiyordu sevse.. sevmedi... hakkımda hayırlısı böyleymiş ne gelir eldenKendi kulaklarımla adamın birinin pavyonda çalışan kadının pez.vengi ile konuşmasını duydum. Seviyorum başına bir tas su döküp helalim yapacağım borcu ne kadarsa söyle ödeyeceğim dedi. Yani seven adam arkasında duruyor sevdiğinin. Boşa üzülüyorsunuz kendinizi suçluyorsunuz. O sevmedi sizi bu kadar net.
Bence isyan eder gibi konusma hayirlisiymis de gec.ve allaha dua et allahim bana hyirlisini ve omurluk olanini nasip et diye.allah dualarini karsiliksiz koymaz.emin olne zaman bi derdim olsa burdayım. zaten sık girmem pek. anca içimi dökmek istediğim zaman. sanırım en zoru böyle bi haber almakmış. sevdiğin belki barışırırz diye bi adım beklediğin adamın başkası ile evleneceğini duymakmış. nasıl anlatılırki bu duygu. hep ama hep ufakta olsa bi umut vardı.en son onu gördüğümde bana ben evlilik düşünmüyorum dedi evlilik bana göre değil dedi o an masadan ağlayarak kalkmak istedim.kısaca senle evlenemem desene şuna dedim.meğerse beni istemiyormuş bu manaydı. ondan sonra hep soru işaretleri kafamda evlenilmeyecek kızmıydım ben neden böyle dedi. gözyaşlarıma engel olamıyorum. neden mi o benim ruh eşimdi sevgili olduğumuz dönemde o kadar eğlenceli vakit geçirmiştikki gülmekten karnımıza ağrılar girerdi. bu zamanda aynı frekansı yakalayacağımız birini bulmak çok zor. ama ben lanet olsun ki saçma sapan bi kıskançlık yüzünden onu terkettim sonra ne kdr çabalasam da bana dönmedi. evet suçlu benim. bedelini ise ödedim işte. sevdiğim adam kayıp gitti elimde. ondan sonra hep mutsuz ilişkilere sürüklendim şimdi elde var sıfır .30 yaşındayım bu arada. karşıma olumsuz insanlar çıktıkça onun kıymetini çok iyi anladım. en büyük servetmiş sevdiğin birine denk gelebilmek bu hayatta. ben bunun kıymetini bilememişim. şimdiki aklım olsa karşısına dikilir ister kov yanında olmak isityorum derdim. yapardım işte birşeyler. ama yapmadım işte. sadece telden msj atmakla yetindim. o bana benden uzak dur dedi. gururma yediremedim. hiçbirşey yazmadım. acaba bi adama benden uzak dur diyecek kadar naptım dedim. evet evet sevilmedim. yoksa yine bi araya gelmezmiydik gelirdik. hep sorguladım neden bu adam artık istemiyor hakkımda birşey duydu. belkide hatalarımın bedeli idi onu kaybetmek. kaybettim . alkış bana. nasıl kadınmışımki ben sevdiği adamı terk etmişim. şimdi 30 yaşında herkes bi yuva kurmuş benimse içim yanardağ bi umudum yok ben artık nasıl evlenirim ki yuva kurar mıyım ki. karşıma hep olamaycak adamlar çıktı hepsi menfaat peşinde. kız olsunda ne olursa olsun diyen tipler. bi insanın kendi hayatını nasıl mahvedermiş bunu gördüm kendimde. çünkü öyle bi devirdeyiz ki sizi gerçekten sevecek zor zamanınzda yanında olacak insan bulmak zor. çünkü çoğu erkek sen olmssan başkası olur deyip başkasına zıplıyor. artık evlenmem herhalde buna inancım kalmadı....parktan gecip kuşlara bakıyorum onların bile yuvası var bnm yok diyorum. olmaz da artık ben benim için yuva olacak adamı kaybettim.siz siz olun bnm düştüğüm hataya düşmeyin yazıklar olsun bana da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?