Ne acıymış.....

evet 2 yıl oldu biteli hayatıma düzgün biri girmedi şu an bi ilişkim olsa bu kadar hırpalamazdım kendimi. şimdi hatayı kendimde arıyorum neden çabalmadım karşısına çıkıp seviyorum demedim der gibi düşünceler kemiriyor. inş bu günlerde gececek.. yaşayan varsa anlar beni

neden bu kadar yükleniyorsun ki kendine? Bence başkasıyla evleneceği için bu isyankar hallerin.Gerçekten çok sevsen terk etmezdin.Kaldı ki adam size evlenmeyi düşünmediğini falan söyleyen biriymiş, aranızda öyle büyük bir aşk yokmuş gibi geldi bana, en azından adamdan size karşı.

bence tu konularını sondan basa oku
sureklı kendını elestırıp kendını suclu goruyorsun
her konuda yasım zaten geldı benı alan yok
ben evde kaldım dusuncelerındesın
..
zaten unıversıte okuyan ınsanlar ıs karıyer derken birazda genclıgını yasama dusuncesı ıle 30 unu beklıyor
koylerde kaldı 15 - 18 inde evlenmeler

zaten herkesın kısmetı bır kişi dogru zaman dogru yeri bekle
..
ayrıca o adam suan bosluktasın o yuzden geriye bakıyorsun
erkek dedıgın sevdıgıne sahıp cıkar sımdıkı kızlar kosuyor erkeklerın pesınden
sevseydı sevdıgıne sahıp cıkardı
senle evlenmem demiş sense kovsan da gıtmem demıssın sımdıkı aklınla .. sen ılgı sevkat bır yuva arıyorsun ondan sureklı gerıye bakıp uzuyorsun ama kısmetın ılerıki gunlerde saklı

O oglan coktan yol almis.kiskanclikmis felan bahane sevseydi kiskancliginiz bile hosuna giderdi.
Her serde var bir hayir ins. Karsina sizi sevecek biri cikar

Düşüncelerin degistikce duygularinda değişir. Seven adam karsisindakini birakmaz ne yaparsa yapsın yolunu bulur. Kafasında soru işareti varsa konuşur halleder. Düşünce yapini değiştir.

Benzer durumları yaşadım. O da evlenmicekti güya ama ayrıldıktan 2 ay sonra evlendi çocukluk arkadasıyla hemde :) 3 senedir saçma sapan ilişkiler peşinde sürükleniyorum olmuyor ayrılıyorum savruluyorum.. O ise gayet mutlu üstelik beni asla unutmayacağını hep seveceğini söylediği halde... Yalan yalan yalannnn herşey yalannnn

seni sevmemiş
sevseydi gitmene izin vermezdi
sevseydi mesaj attığında seni reddetmezdi
sevseydi yüzüne bakarak evlenmeyi düşünmüyorum demezdi.
30 yaşındasın, güzel bir yaştasın.Düşünme artık bu adamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…