ne alaka yaa !!!

yavedud

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
70
19
8
35
Balıkesir
Merhabalar, kısa ve net hemen konuyu anlatıyım. Kızlar benim çok ama çok yeni bi ilişkim var henüz 20 günlük. Biz erkek arkadaşımla her şeyi eski sevgilileri vs. konuştuk çözdük kendi aramızda o yandan bi sıkıntım yok. Ama ben sevgilimin eski kız arkadaşını bazı vasıtalarla aradım buldum arada facebook duvarına bakıyorum sadece meraktan..

bugün sevgilimin dogum günüydü. neyse az önce kızın duvarına baktım aynen şunu yazmış kendi duvarına '' iyi ki dogmuşsun çok uzagından, eski dostundan sevgiler, özlemler ''

ne alaka ya saçmalıga bak bunu benim sevgilime ithafen yazdıgı gün gibi ortada. Sevgilime sordum seni kutladı mı diye hayır dedi.
Sadece kendi duvarına bunu yazmış amaç neyse..
hala seviyo besbelli sinirim bozuldu valla.
bunlar ayrılalı 1,5 yıl olmuş ayrıca neyin derdinde hala. bi de yok şarkılar yok sözler hiç özlemedin miler falan fıstık kızın facebooku bunlarla dolu tuhaf ya bilmiyorum.. gerildim durduk yere. Sevgilimden yana hiç kuşkum yok ama kız neden böyle davranıyo sizce

Sevgilinize o ilişkiyi bitirmeyi hangisinin istediğini sorun kız mı istemiş bitmesini yoksa sevgiliniz istemiş bunu öğrenin

Kız hala seviyor ve unutmamış olabilir ama şuan birlikte olmadıklarına göre demekki sevgiliniz unutmuş o yönden rahat olun bence. Ve ona birdaha eski sevgilileriyle ilgili bir şey sormayın, facebooktan onlara baktığınızı belli etmeyin, cool olun

kizin neden boyle davrandigiyla neden bu kadar ilgilendiniz? sevgiliniz yazsa anlarim bide sevgilinize sorup aklina getiriyosunuz acip oda duvarina bakicagi yoksa bile bakicak belki. hem suphem yok diyosaniz birakin kiz yandigi yerde sonsun ilgilenmeyin bakmayin sevgiliniz sizin sevgiliniz artik niye kendi kendinize huzursuzluk cikariyosunuz.

sıze nekı?duvar onun facebook onun sevgılınızı aramamış sormamış erkek arkadaşınız kızı terketmekle kızın canının yeterınce yakmış bı de sız ugraşmayın kızla allah askına

eğer bu konuyu sürekli açarsan ilişkini yıpratmaktan başka bişey yapmazsın boşver bakma o kızın profiline sonuç olarak sevgilin artık sana ait ve ilişki onun için bitmiş gitmiş güveninde varsa boşuna kafana takıyosun ama eğer bakmaya devam edersen ve bunuda sevgiline söylersen senin ona güvenmediğini düşünür bende çok yapıyodum ama artık bıraktım sonuç olarak o artık benim sevgilim ister unutsun ister unutmasın bitanesi yüzsüz gibi mesaj bile atmıştı ama umrumda değil sonuçta artık o benim yanımda kız kendini yesin dursun :)

Evet senin sevgiline yazmış, belliki görsün diyede görünürlüğü açık yapmış. Sen onun profiline girip huzursuz olacağına, bırakta o senin profiline girip huzursuz olsun. Sevgilinize güveniniz tam ise gülüp geçin, önemli olan sevgilinizin şu an sizinle olması.

siz o kızın duvarını ne diye takip ediyorsunuz ki???

biraz güvensizlik mi var?? hayatınıza başkalarını sokmadan yaşayın ilişkinizi mutlu olamazsınız...

Al bendende o kadar.
Hem sadece siizin sevgilinizmi o gunde dogdu.
Belki baska arkadasina falan yazdi.

Bu arada 20 gunluk iliski icinde nasil bu kadar sevgilinizden emin oluyorsunuz onuda anlamis degilim...

İnsanlarin ne dertleri var allahim yarabbim.

Allah askina birakin bu fesbukmudur mesbukmudur ne zikkimsa

daha ne insanlarin cani yanacak kim bilir.

Şuan cok yakin bir tanidigim esinden bosandi
sonsuz mutluluk duyuyor.

Ama ne hikmetse feysbuktan eski esine bakiyo ne yapiyo ne ediyo diye.

Adam yeni sevgilisini tatile goturmus dogum gunu kutluyor.

Bizim kizda herseyi sil bastan yasiyor..

Halbu ki zaten eski esini gormuyor feysten falan bakmasa bu kadar uzulmeyecek.

Ne gerek var.anlamiyorum.

Son düzenleme:
niye takıyosun ki boşver belki o görsün diye ya da aranız bozulsun diye yapıyo salla gitsin basit biri olduğu ortada karşımdaki hem beni istemicek hem ilişkisi olcak ben de öyle şeyler mi yazcam yazsam yazsam moralsiz şeyler yazarım moralini bozmanı gerektirecek bi durum yok

Hata şu ki birbirinize eski sevgililerinizi anlatmanız.Ne gerek var buna sonra bu işten en çok bayanlar zarar görüyor çünkü bir öncekini merak etmek ruhumuzda var.Boşveriiiin ne isterse yapsın sevgiliniz takıyor mu siz ona bakın.Siz buna takılıyorsunuz ,ben erkek arkadaşımla yeni çıkmaya başladığımda eski kız arkadaşından çektiklerimi yazsam destan olur.Tam bir ruh hastasıydı.Psikolajik sorunları vardı.İntihar edeceğim deyip erkek arkadaşımı telde 45 dk tutmuşluğu var.Hatta mail atıp şöyle yazmıştı;"o kişiyle bir ay gez toz sana süre veriyorum sonra biliyorsun ki benimle evleneceksin"
5 yıl oldu hala gezip tozuyoruz,beklesin bakalım

sevgilinize, nişanlınıza, eşinize özlem dolu mesajlar yollayan, onları begenen birileri hayatınızın her doneminde olacaktır elbet.
kıskanmanız kotu hissetmeniz de gayet dogal. bu kisileri tanıyıp tanımadıgını ve tepkilerini ölcün...
ve bu konuda her zaman asıl belirleyici olan, partnerinizin kendisine ilgi duyan kadınlara karsı takındıgı tavır olsun.
yoksa ilerde bir gün komşu göz kırptı diye evliliginizi sonlandırmaya gider durum, başkalarının ekmegine yag sürmüs olursunuz.

Sem daha simdiden boyle baslarsan oOo :))

Kizi neden takip ediyosunki Sanane ?

Sevgiline sorun neden hatirlatiyosun , Ne alaka ??

Ayrica 20 gunluk iliskide bukadar Guvenmek nasil oluyo
oda ayri bi sorun...

20 gunde ne ara olayi bu raddeye getirip, eskileri konustunuz da kenara koydunuz...
Neyse, birincisi taa 1.5 yil once bitmisse iliski, sizin o duvarda ne isiniz var, sevgilinizle alakali olsa da olmasa da siz ona yorarsiniz...
Kendinize dert aramayin...
Ikincisi de bunlari sevgilinizle konusup, tabir-i caizse, esek akli-karpuz ikilisine sebep olursunuz, haber vereyim...

Valla bizimkininde aptal bir eski sevgilisi var benimkinden buyuk gecmisimiz pek iyi degil bu yuzden. bir gun kizin kendi twitter hesabina benim adima "eski sevgilimin yeni sevgilisi guzellesmeyi basarabilmis" yazmasi beni deli etmisti gel gor ki kizi tagleyerek "yeni sevgilimin eski kartlasmis sevgilisi ne yazik ki gun gectikce cirkinlesmekte" yazmistim. Neyse ki daha bulasmadi ancak 2013 yilbasisinda benimkini aramis acmamis benimkide. ama bunu gec soylemisti bana deli kavga etmistik sonucta ellerinde cicekler kapimda sirilsiklam moduna getirmistim. bizde birilerinin eski sevgilisiyiz ama boyle harkeetlerde bulunmuyoruz. canim hersey manitanda bitiyor onu kontrol altina al

sizde de ozguven eksikligi var niye sevgilinizin eski kiz arkadasinin twitter hesabina bakiyosunuz ilgincsiniz.

oglan kizi nasil anlattiysa artik bu arkadas da merak etmis. yanlis yapmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…