Sevgilinize o ilişkiyi bitirmeyi hangisinin istediğini sorun kız mı istemiş bitmesini yoksa sevgiliniz istemiş bunu öğrenin[/QU
sevgilim terk etmiş onu kız da bi iki itiraz etmiş ama sonra kabullenmiş hiç de sesi çıkmamış 1 yıldır şimdi neden böyle davranıyo anlayamadımm
sıze nekı?duvar onun facebook onun sevgılınızı aramamış sormamış erkek arkadaşınız kızı terketmekle kızın canının yeterınce yakmış bı de sız ugraşmayın kızla allah askına
sizde de ozguven eksikligi var niye sevgilinizin eski kiz arkadasinin twitter hesabina bakiyosunuz ilgincsiniz.Valla bizimkininde aptal bir eski sevgilisi var benimkinden buyuk gecmisimiz pek iyi degil bu yuzden. bir gun kizin kendi twitter hesabina benim adima "eski sevgilimin yeni sevgilisi guzellesmeyi basarabilmis" yazmasi beni deli etmisti gel gor ki kizi tagleyerek "yeni sevgilimin eski kartlasmis sevgilisi ne yazik ki gun gectikce cirkinlesmekte" yazmistim. Neyse ki daha bulasmadi ancak 2013 yilbasisinda benimkini aramis acmamis benimkide. ama bunu gec soylemisti bana deli kavga etmistik sonucta ellerinde cicekler kapimda sirilsiklam moduna getirmistim. bizde birilerinin eski sevgilisiyiz ama boyle harkeetlerde bulunmuyoruz. canim hersey manitanda bitiyor onu kontrol altina al
20 gunde ne ara olayi bu raddeye getirip, eskileri konustunuz da kenara koydunuz...
Neyse, birincisi taa 1.5 yil once bitmisse iliski, sizin o duvarda ne isiniz var, sevgilinizle alakali olsa da olmasa da siz ona yorarsiniz...
Kendinize dert aramayin...
Ikincisi de bunlari sevgilinizle konusup, tabir-i caizse, esek akli-karpuz ikilisine sebep olursunuz, haber vereyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?