ne alaka yaa !!!

Kız kendi çapında üzülüyor demek ki? Kendi kendine yazmış öyle sizi ilgilendirmez ki bu.

O kızın yerinde sizde olabilirdiniz sevgilinizi rahatsız etmiyorsa,bırak istediğini yazsın canı yanıyor demek ki Allah beterinden korusun bence okadar takmayın

Insan eski sevgilisini anlatir anlatmasina da soyadini bile neden verir ki? Fbook profiline nasil ulastiniz kizin? Eger sevgiliniz verdiyse soyadini falan bosa guvenmeyin.

Sevgiliniz hala değerli bir insandır eski kız arkadaşı için. İlişkilerinin bitmiş olması onu tü kaka yapmaz, hala değer veriyordur ve kendince kutlamak istemiştir.

Sevgilinize mesajlar gönderip aramadığına göre kendi halinde yazıyor demektir, e kızın kendi facebooku sonuçta, ne yazacağını size soracak hali yok :)

sizde de ozguven eksikligi var niye sevgilinizin eski kiz arkadasinin twitter hesabina bakiyosunuz ilgincsiniz.

buna ozguven eksikligi denmez once onu bi bilelim. Ozguven eksikligi cok ayri ve uc bir konu. Benim eskiden bakiyor olmam bazi sebeplerden gelmis birsey bunlari bilmeden asla ama asla bana ozguven eksikligin var deme hakki sana dogmuyor. Ben baktim ilgincim diyelim pekala sen beni tanimadan karsima gecip kisiligimle ilgili laf soyleyebilyorsan sensin ilginc

kendine guvenmis olsaydin eskilere bakmazdin bunu bilir bunu soylerim. kisilik analizini daha dogru yapmami istiyorsan ayrintiya giriver bi zahmet, buyur burdayim ben. ama elde olanla ancak bu kadar oluyor be guzellik.

erkek arkadasina ithafen yazdigini nerden biliyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…