Ne alakası var??

Cascade_

....
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
25.174
43.523
528
selam kIzlar
İstanbulda doğdum büyüdüm
Memurum , eş durumundan geldim başka bir ile
Kocamla mutlu mesut yaşıyordum
E zaten babamlar herşeye karışan tipler
Ben eşimle geçinip gidiyordum
Babamlar buraya taşındı yaa ne alakası var şimdi
Akrabalarımı da getirmeye çalışıyorlar
Şimdi diyenler olucak
Daha iyi işte
Yemek yapar
Yok onlar senin ailen falan
Olmuyo işte ben böyle bi insanım
Baskı hissediyorum üzerimde
Ellerin memleketine resmen Peşimden geldiler
Bişey de diyemiyorum
Amannn valla fenalık geldi yaaaa
İstemiyorum kimseyi istemiyorummmm
Saygı çerçevesinde yorumlar bekliyorum olumlu ya da olumsuz
Yeterki saygı olsun

Napacaklar hic bilmedikleri bi sehirde yaa ne saçmaa. Uzak durun o zaman sürekli disari cikin esinizle gezin tozun. Arkadaşlarımız çağırıyor falan deyin. Dee haftada bir goruseceksiniz sıkıntı yok bencee. Ama her gun her gun görüşmek isterker mi

Kibar bir şekilde ikna etmeye çalışsanız, biliyorum kuzeniminde ailesi öyle cidden kötü bir şey. Olmadı başka şehre tayin isteyin ya da evi uzak bir yerlerden tutsunlar.

Neden peşinizden geldiler ki ?
Baskıcı bir aile demek ki bu kadar bunaldığınıza göre siz de mümkün olduğunca az görüşürsünüz o zaman.

Ben de neden peşinden geldiklerini anlamadim. Tabi aile dinamiklerin farklıdır. Kimi hiç ayrılmak istemez kimi ailesinden uzak durmak ister. İstemiyorsan gelmemeleri için ikna etmeye çalış.

Aileniz ne gerekçe ile taşındı?
Çocuğunuza mı bakacaklar?
Ve akrabalar ne mana?
Akrabaların bağlı olduğu yerler,işler yok mu,sizin peşiniz sıra şehir değiştirecekler??
Enteresan bir aile ile daha karşı karşıyayız:kahve:

Napacaklar hic bilmedikleri bi sehirde yaa ne saçmaa. Uzak durun o zaman sürekli disari cikin esinizle gezin tozun. Arkadaşlarımız çağırıyor falan deyin. Dee haftada bir goruseceksiniz sıkıntı yok bencee. Ama her gun her gun görüşmek isterker mi
Sanmıyorum hergün istemezler görüşmek

Back
X