- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
Sıkmıyorlar aslında ama bilmiyorum zaman ne gösterirSizin evden çıkmıyorlarsa fena tabi. Çok sıkmıyorlarsa sorun yapma. belki bir süre sonra iyi ki gelmişler diyebilirsin
Endişeleniyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkmıyorlar aslında ama bilmiyorum zaman ne gösterirSizin evden çıkmıyorlarsa fena tabi. Çok sıkmıyorlarsa sorun yapma. belki bir süre sonra iyi ki gelmişler diyebilirsin
Evet istemiyorumAnnen baban geliyor ve sen onlari istemiyor musun? Ilginc
Seni anlıyorum
Benim ailem de peşimden gelmeye meraklı
Daha doğrusu babam
Seneye arası 1 saat olan mesafelerde olacağız ama ben sık sık gelirim diyor hatta beraber yaşarız ben bebeğe bakarım diyor
Aynı şehirde yaşarken sürekli eve kaçta geldim, markete mi gittim avmye mi gittim sürekli haber vernemi bekliyordu. Bunalıyorum ben de. Çok haklısın
Ben yalnızlıktan memnunum akrabalar uzaktayken güzel
Akrabalar tatil zamanı gelecekler de ne alaka dimiAileniz ne gerekçe ile taşındı?
Çocuğunuza mı bakacaklar?
Ve akrabalar ne mana?
Akrabaların bağlı olduğu yerler,işler yok mu,sizin peşiniz sıra şehir değiştirecekler??
Enteresan bir aile ile daha karşı karşıyayız![]()
Keşke olsa da desemHele bi bebegin doğsun ben seni onzaman gorurum iste ohhh be iyi ki de geldiler Allah onlardan razi olsun diye dua edersin
Evimiz ayrı evetGöç olarak bütün aile mi gelecek ? Amaç? Eviniz ayrı değil mi ? Mesafe yoksa baştan ne yaparsınız yapın boş .
Evet akrabalar aileme gelicekSize mesafeleri ne kadar olacak?
Akrabalar gelince size değil,anne babanıza gelirler bence...
Tatil içinmiş,birkaçgüne dönerler...
Bu arada kendi anne babanız mı geliyor? Eşinizinkiler mi?
Orayı anlamadım...
EvetttNeden peşinizden geldiler ki ?
Baskıcı bir aile demek ki bu kadar bunaldığınıza göre siz de mümkün olduğunca az görüşürsünüz o zaman.
TeşekkürlerBence hic uzulme, artik almislar evi. Calisiyor musun?
Bak ilerde bebegin olacak ve anneanne, dedesiyle buyuyecek oyle dusun :)
Artık yerleştilerBen de neden peşinden geldiklerini anlamadim. Tabi aile dinamiklerin farklıdır. Kimi hiç ayrılmak istemez kimi ailesinden uzak durmak ister. İstemiyorsan gelmemeleri için ikna etmeye çalış.
Doğru diosunuzSizin yapacağınız en iyi şey mesafeli ve sert durmak olacak. Oraya taşındılar ya da taşınıyorlar diye her gün görüşmek zorunda değilsiniz. Sınır çizim ilişkinize yüz vermezseniz kimse içinize girmez.
Artık yerleştiler
Insallah tatlim olur tabiki zamani gelince Allah nasip ettigi vakitKeşke olsa da desem
AminnnInsallah tatlim olur tabiki zamani gelince Allah nasip ettigi vakit
Evimiz ayrı evet
Amacı çözemedim
Beni huzursuz etmek mi acaba
Değil amaAileniz sizi neden huzursuz etmek iatesin ki? Aileniz cok mu kötü?