ne almali

thegkscr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
258
64
53
İstanbul
Arkadaslar merhaba. Kafam cok karisti artik bir yerden alip baslamam gerekiyor ama neyi nerden almaliyim bir turlu karar veremiyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim

1-Yemek takimi : kutahya ? Bernardo? Iki marka arasinda kaldim hone china almak istiyorum ama kullananlar yardimci olabilir mi hangi marka daha kaliteli?
2-Catal bicak takimi?
3-Celik tencere seti? Korkmaz diye dusundum ama onerilere acigim
4-Seramik tencere seti?
Simdiden cok tesekkur ederim. Herkesinde gonlunce rahat bur sekilde hallolsun bu isler... :)

Arkadaslar merhaba. Kafam cok karisti artik bir yerden alip baslamam gerekiyor ama neyi nerden almaliyim bir turlu karar veremiyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim

1-Yemek takimi : kutahya ? Bernardo? Iki marka arasinda kaldim hone china almak istiyorum ama kullananlar yardimci olabilir mi hangi marka daha kaliteli?
2-Catal bicak takimi?
4-Seramik tencere seti?
Simdiden cok tesekkur ederim. Herkesinde gonlunce rahat bur sekilde hallolsun bu isler... :)
Merhaba ben çelik tencere seti misafir çatal kaşık takımı ve misafir yemek takımımı (bone china) korkmazdan aldım çeyizim için. Henüz kullanmadım ama çok beğendim ve içime sindi diğer marka ve modellere göre çok güzeller kesinlikle öneririm.

Merhaba ben çelik tencere seti misafir çatal kaşık takımı ve misafir yemek takımımı (bone china) korkmazdan aldım çeyizim için. Henüz kullanmadım ama çok beğendim ve içime sindi diğer marka ve modellere göre çok güzeller kesinlikle öneririm.
Tesekkur ederim korkmazin yemek takimi oldugunu bilmiyordum. Celik tencere setini.ordan almayi dusunuyorum

2-Catal bicak takimi?
4-Seramik tencere seti?

Merhab; şimdiden hayırlısı olsun cnmm.

Bu biraz tercih meselesi ama ben mısafir yemek takımı çatal bıçak takımı ve çelik tencere setimi karaca dan almıştım..
Günlük yemek takımı ve kahvaltı takımımı bernardodan
seramik tencere setinide esseden aldım kampanyaları takip edip alabilirsin topiğimden bak benim mesela ben misafir yemek takımı catal bıcak takımı celık tencere setını 2200e aldım bernardoda sadece yemek takımı o fiyata :)

Merhab; şimdiden hayırlısı olsun cnmm.

Bu biraz tercih meselesi ama ben mısafir yemek takımı çatal bıçak takımı ve çelik tencere setimi karaca dan almıştım..
Günlük yemek takımı ve kahvaltı takımımı bernardodan
seramik tencere setinide esseden aldım kampanyaları takip edip alabilirsin topiğimden bak benim mesela ben misafir yemek takımı catal bıcak takımı celık tencere setını 2200e aldım bernardoda sadece yemek takımı o fiyata :)
Tesekkurler canim. Pek.karaca dusunmuyorum aslinda cok olumsuz yorum duydum. Bernardonun bone china y. Takimlari cok guzel ama evet pahali kutahya ise bone china mi degilmi bilemiyorum. Ama gunluk yemek takimlari ve kahvalti takimlarini kutahyadan alcam. :) 12 kisilige karar veremiyorum

Benim misafir yemek takımım, çatal bıçak setim ve tencere setim korkmaz set almıştım.
Günlük yemek takımım güral bimden aldım
Seramik tencere setimi korkmaz hediye vermişti çok çok memnunum

2-Catal bicak takimi?
4-Seramik tencere seti?

1- Yemek takımımı jumbo tercih ettim farklı bir seçenek Bernardo düşünülebilir.
2-ÇKB takımım jumbonun kesinlikle jumbo derim henüz kullanmadım ama kalitesi belli ikinci tercihlerden Hisar olabilir.
3-Çelik tencere setim yine jumbonun. Diğer tercihlerden Hisar ya da Korkmaz düşünebilirsiniz.
4-Seramik tencere seti için korkmaz öneririm benim 1 parça ürünüm var seramik sadece ama teflon tercih ettim ben Tefal :)

Amin inşallah size de şimdiden hayırlı olsun aşkla kullanın:nazar::KK68:

bende yemek takımım çkb takımı teflon tencere seti su takımı hepsi karaca
tencere takımım korkmaz kahvaltı setim ise güral porselen

Benim misafir yemek takımım, çatal bıçak setim ve tencere setim korkmaz set almıştım.
Günlük yemek takımım güral bimden aldım
Seramik tencere setimi korkmaz hediye vermişti çok çok memnunum
Tesekkur ederim canim yorumun icin bende belli markayi.dusunnuyorum mesela korkmaz tencere setlerinde ve bicak.setinde yemek takimi ise kutahya mi bernardo mu cozemexim :)

Set olarak alacaksan setleri markalarda araştır ama ayrı ayrı alıcaksan bernardo kullanıcısı çok fakat kütahyanın bi geçmişi var model seçeneği çok olmasada. Bernorda gereksiz pahalı

2-Catal bicak takimi?
4-Seramik tencere seti?

Canım öncelıkle Rabbım hayırlısını eylesın :)

ben yemek takımı+catalbıcaktakımı+kahvaltı takımını maalesef set olarak Güral dan aldım cok aman aman değil tencere kupları cok fazla ısınıyor ve daha bı kaç kullanımda cok fazla leke tuttu.. bunun yanı sıra emsan ın mor seramık tencerelerı var 3lü ondan kullanıyorum suanda gayet kullanıslı rahat ve steril Emsan ı önerebılırım :)

Canım öncelıkle Rabbım hayırlısını eylesın :)

ben yemek takımı+catalbıcaktakımı+kahvaltı takımını maalesef set olarak Güral dan aldım cok aman aman değil tencere kupları cok fazla ısınıyor ve daha bı kaç kullanımda cok fazla leke tuttu.. bunun yanı sıra emsan ın mor seramık tencerelerı var 3lü ondan kullanıyorum suanda gayet kullanıslı rahat ve steril Emsan ı önerebılırım :)
Tesekkurler canim cevap icin. Set olarak almayacagim oyuzden tek bir marka dusunmuyorum. Bir de emsan icin kotu yorumlar duydum forumda :( otuzden kafam da belli basli markalar olustu simdi onlari almakta :)

2-Catal bicak takimi?
4-Seramik tencere seti?

1- Kütahya
2- Ben almadım ama Hisar :)
3- Korkmaz
4- Moneta
5- Bu da benden olsun: döküm tencere için de Hecha almalısın :)
6- Bu da benden olsun: sahan setini teflon alacaksan mutlaka Tefal'i tercih et :)

Şimdiden hayırlı olsun cnm :)

1- Kütahya
2- Ben almadım ama Hisar :)
3- Korkmaz
4- Moneta
5- Bu da benden olsun: döküm tencere için de Hecha almalısın :)
6- Bu da benden olsun: sahan setini teflon alacaksan mutlaka Tefal'i tercih et :)

Şimdiden hayırlı olsun cnm :)
Tesekkurler.canim :)

Bende sole dusundum tabi geri donuslere ve kullanici yorumlarina oldukca acigim

Celik tencere :korkmaz
Seramik :moneta
Misafir.yemek takimi :bernardo
Gunluk yemek :kutahya
Catal bicak:korkmaz.

Bide soyle bir sknti var neyden kac tane almam gerek bilemiyorum :)

2-Catal bicak takimi?
4-Seramik tencere seti?

1) Yemek takımım: Kütahya Porselen ben alalı uzun süre oldu. Hangisindeki modeli daha çok beğenirsen onu almalısın :)
2) Misafir: Jumbo 8100 parlak Günlük: Hisar Milano
3) Hisar Milano ve Esse. Düdüklü sormamışsın ama yazayım :) Fissler
4) Korkmaz, Esse

Ben tercih yaparken ilk baktığım sorunla karşılırım diye garantisi ve servis ağıydı.
Şimdiden güle güle kullan, mutlaka beğendiğin şeyleri al.

1) Yemek takımım: Kütahya Porselen ben alalı uzun süre oldu. Hangisindeki modeli daha çok beğenirsen onu almalısın :)
2) Misafir: Jumbo 8100 parlak Günlük: Hisar Milano
3) Hisar Milano ve Esse. Düdüklü sormamışsın ama yazayım :) Fissler
4) Korkmaz, Esse

Ben tercih yaparken ilk baktığım sorunla karşılırım diye garantisi ve servis ağıydı.
Şimdiden güle güle kullan, mutlaka beğendiğin şeyleri al.
Valla duduklu almayi dusunmuyorum canim :) set te dusunmuyorum cunku her markanin farkli urunleri iyi oluyor. Misafir icin bernardo dusunuyorum ozellille de paris antique serisi :)

canım misafir ve günlük yemek takımım ckb takımım bernardodan aldım
tencere setini hisardan düşünüyorum
günlük küçük tencerelerimi ve sahan setini de korkmazdan almayı planlıyorum

ben bernardodan set halinde aldım tencere takımı falanda içinde oraya gittiğinizde size set olarak öneride bulunuyorlar günlük yemek takımınıda misafir için yemek takımınıda tencere setinide çatal bıcagıda bardak setinide oradan hallettim

ben bernardodan set halinde aldım tencere takımı falanda içinde oraya gittiğinizde size set olarak öneride bulunuyorlar günlük yemek takımınıda misafir için yemek takımınıda tencere setinide çatal bıcagıda bardak setinide oradan hallettim
Bernardonun bardak seti nasil peki ? Bridal gold u almayi dusunuyiruma ama dayaniklimi bazilari cok ince hemen kirildi dediler de

Back
X