ne alsam sizce

Revanchee

#serçe#
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
269
271
103
mrba arkadaslar sevgilime hediye almak istiyorum ama ne alicagima karar veremedim maddi durumda sıkıntılı suan sizce orta düzeyde nasil bi hediye alsam

Atkı ör,kışta geldi

Tam bunu diyecektim. :D İki sene öncesinde ben atkı örmüştüm. Hem atkısı yoktu hem de benim elimden çıkmış bişeyi kullansın istemiştim. Örmek zor değil çevrenizde bilen varsa onun 10 dklık anlatmasıyla veya internetten öğrenebilirsiniz.

Veya genel olarak nelere ihtiyacı var vs diye de düşünebilirsiniz.

Tam bunu diyecektim. :KK70: İki sene öncesinde ben atkı örmüştüm. Hem atkısı yoktu hem de benim elimden çıkmış bişeyi kullansın istemiştim. Örmek zor değil çevrenizde bilen varsa onun 10 dklık anlatmasıyla veya internetten öğrenebilirsiniz.

Veya genel olarak nelere ihtiyacı var vs diye de düşünebilirsiniz.
yarin dogum gunu hic zamanimda yok peki sence baska ne olabilir kazak falan alsam olurmu bide pasta almaya gerek varmi upthestorm

Manevi değeri olan bir hediye hazırlayabilirsin. İkinizin fotoğraflarından bir slayt hazırlayabilirsin. Ya da yeteneğin varsa ikinizin resmini çizebilirsin.

Manevi değeri olan bir hediye hazırlayabilirsin. İkinizin fotoğraflarından bir slayt hazırlayabilirsin. Ya da yeteneğin varsa ikinizin resmini çizebilirsin.
yeni oldugu icin pek bi fotoğraf yok resim yetenegim eskiden vardi cizmeyerek unuttum bide zamanim olsa oda yok

Maddi imkan yoksa bi pasta alman yeterli olacaktır son güne kadar gelmişsn artk ya da kazak cüzdan saat parfm alabilirsin farklı resimlerinizi birleştire bilirsin

yarin dogum gunu hic zamanimda yok peki sence baska ne olabilir kazak falan alsam olurmu bide pasta almaya gerek varmi upthestorm

Son güne bıraktıysan onun seveceği bir gün planla. Veya akşam. Sevdiği veya seveceğini düşündüğün bir yerde yemek sonrasında belki sahilde/parkta yürüyüş ve seveceği bir yerde tatlı vs. Tatlı yiyeceğiniz yeri önceden arayıp konuşursan doğum gününe özel birşeyler yaptırabilirsin belki. Hediye olarak da ona sizi hatırlatan küçük bir şey alabilirsiniz. Biz sevgilinizi tanımadığımız için en doğru kararı siz verebilirsiniz.
Veya biraz daha açıklayın hobileri neler nelerden hoşlanır?

Maddi imkan yoksa bi pasta alman yeterli olacaktır son güne kadar gelmişsn artk ya da kazak cüzdan saat parfm alabilirsin farklı resimlerinizi birleştire bilirsin
saat yada kazak almayi dusunuyorum bide kucuk bi pasta yalniz yasiyo yeter heralde degilmi buyuk bi seye gerek yok

Son güne bıraktıysan onun seveceği bir gün planla. Veya akşam. Sevdiği veya seveceğini düşündüğün bir yerde yemek sonrasında belki sahilde/parkta yürüyüş ve seveceği bir yerde tatlı vs. Tatlı yiyeceğiniz yeri önceden arayıp konuşursan doğum gününe özel birşeyler yaptırabilirsin belki. Hediye olarak da ona sizi hatırlatan küçük bir şey alabilirsiniz. Biz sevgilinizi tanımadığımız için en doğru kararı siz verebilirsiniz.
Veya biraz daha açıklayın hobileri neler nelerden hoşlanır?
upthestorm onerilerin icin tesekkur ederim ama naptın sen o kadar param yokki :olamaz:

Eğer özel bir kutlama yapacaksanız, bir tane ufak pasta alabilirsiniz.
Belki arkadaş çevreniz ile birlikte kutlarsınız.
Maddiyatınıza göre hareket edin bence, en mantıklı olan bu olacaktır.

Kış geldi ve en güzel hediye atkı + bere + eldiven takımı olabilir.
Veya kazak alabilirsiniz, hırka kullanan biri ise çok güzel erkek hırkaları var bu da bir alternatif.

Kısaca alternatif çok aslında, bütçenize ve zevkinize göre birşey muhakkak bulursunuz.

Daha yeniymisiniz hele dur.
Pastayida alma paran yok.
Kendi ellerinle kucuk bi pasta yap bitanede mum koy ortasina yeterli bence.
Pastanin yanina ufak bir not birak ona karsi hissetiklerinle alakali.. yeniymisiniz zaten bukadari kâfi.

Saat isine bulusmayin, saatin kalitelisi cok pahali, kalitesizinden de hediye olmaz.
Sigara kullaniyorsa cakmak, tabaka gibi bisey alabilirsiniz, romantik biriyse kavanoz cikolata, duz adamsa gomlek kravat, spor yapiyorsa spor cantasi, otantik seylere meraki varsa ahsap bir mask, ev dekorasyonuna merakliysa evine guzel bir dekoratif obje vs vs yani sevgilinizi siz taniyorsunuz, onun yasam tarzina ve begenilerine uygun bir hediye secmelisiniz.

mrba arkadaslar sevgilime hediye almak istiyorum ama ne alicagima karar veremedim maddi durumda sıkıntılı suan sizce orta düzeyde nasil bi hediye alsam
Küçük bir yaş pasta al yanında uygun yollu kazak alabilirsin yada kazak yerine atkı-bere takımı.

Ben o zamanlar yeni sevgilim olan eşimin ilk doğumgününde sürekli gittiğimiz çok sevdiği bi mekan vardı.. önden pasta alıp oraya bıraktım.. sonra buluştuk yemek yedik ve sonra nereye gitsek derken yine aynı yere gidip oturduk :)) ve çok da güzel hazırlanmışlar çok mutlu olmuştu ve ilk defa bana sürpriz yapılıyo sen nasıl ayarladın bu kadar şeyi diye gözleri dolmuştu.. bi de aramızda geçen komik bi muhabbete istinaden örümcek adamlı kurabiye şeker almıştım onu yememiş 2 yıla yakın saklamıştı :D

upthestorm onerilerin icin tesekkur ederim ama naptın sen o kadar param yokki :olamaz:
Kazak diyince onun parasiyla yapilabilir diye dusundum. Luks yerler olmasina gerek yok. Ama minimum para gerekiyorsa baska oneriler vereyim. Guzel bir yere gidin mesela sahil seviyorsaniz sahile yesillik seviyorsaniz buyuk bir parka/ ormana gidin. Orda yuruyus yapin yaniniza minik bir kek alin bir sure yurudukten sonra isterseniz bir konusma yapin onceden hazirladiginiz, topkeki cikarin ustune mum dikip yakin kutlayin dogum gununu. Konusma yerine mektup yazabilirsiniz veya kart yazip verebilirsiniz. Kenarlarina minik resimler cizersiniz hatta. Burda masrafiniz sadece topkek mum cakmak ve yol masrafiniz olur. Ve gayet de guzel olur bence. Orada da guzel fotograf cekinip ilerdeki hediyeler icin saklarsiniz ;)

sevgilin kaç yaşında nasıl giyinir nelerden hoşlanır biz ne bilelim. hiç bilgi de vermemişsin. git bi atkı ber eldiven takımı al en klasiği.

Kazak diyince onun parasiyla yapilabilir diye dusundum. Luks yerler olmasina gerek yok. Ama minimum para gerekiyorsa baska oneriler vereyim. Guzel bir yere gidin mesela sahil seviyorsaniz sahile yesillik seviyorsaniz buyuk bir parka/ ormana gidin. Orda yuruyus yapin yaniniza minik bir kek alin bir sure yurudukten sonra isterseniz bir konusma yapin onceden hazirladiginiz, topkeki cikarin ustune mum dikip yakin kutlayin dogum gununu. Konusma yerine mektup yazabilirsiniz veya kart yazip verebilirsiniz. Kenarlarina minik resimler cizersiniz hatta. Burda masrafiniz sadece topkek mum cakmak ve yol masrafiniz olur. Ve gayet de guzel olur bence. Orada da guzel fotograf cekinip ilerdeki hediyeler icin saklarsiniz :KK66:
Ayriyetten illa hediye olsun dersen de sevdigi minik atistirmaliklar kutusu veya sevecegi bir kurabiyeyi keki yapip paketleyip hediye edebilirsin. Kendi ellerinle yaptigin seyler hazir alacaklarindan bin kat degerli olur unutma. Kotu de olsa beraber eglenerek denemis olursunuz. Cok şekerli bir kurabiye hediye etmisti bir arkadasim. Yerken sekerden ölsek de cok eglenmistik ve cok degerliydi benim icin

Back
X