- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
Evlendiginizde yaniniza alabilir misiniz annenizi? Sitem etmekte haklisiniz para olmayinca ona da yardim etmeniz zor ama belli ki o da zor durumda kalmis. Kendi annesjnin evinde de olsa bu yaştan sonra zor geliyordur ona böyle yaşamak. Bence evlendikten sonra kendisini yaniniza alin. Ona da anlatin planinizi.Merhaba kk hanımları.Benim dedim aile.Annemle babam boşandı.Baba zaten beni iki yıldır arayıp sormuyodu.Anne de babamın geri dönmesini bekliyordu.Bende ikisinden de ayrı şehirde çalışıyorum bu sırada.Babam annemi sokağa attı.Annesinin yanına yerleşti.Neyse sonra boşanma oldu.Annem sürekli beni suçlar oldu.Sen konuşsaydn az nafaka almazdm.Sen bana ev açsaydn ortada kalmazdım.Ortada değil annesinin yanında.Bu arada özel sektörde hayvan gibi çalıştırılan bi yerdeyim.Kendimi zor geçndiriyorum büyük bi şehirde.Evlenmeyide düşünüyorum nasip olursa ama annem üstüme çok geliyo.İmkanım yok ev açmaya ama hala beni suçluyo sqhip çıkamadım diye.Eve çıksam işim garanti değil.Para ucu ucuna yetecek.Ben kendi hazırlığım için iyi kötü bişey yapamayacağım.Sürekli beddualar hayırsız evlat demeler.Gerçekten yoruldum.Annem beni anlamıyo.Büyük bi şehirde ev geçindirmek çok zor ki ben iki arkadaşla çalıştığı halde zor geçinen biriyim.Annemle tek olacağım bide.Ne desem kar etmiyor.Zaten tek başıma geçinmeye çalışıyorum yardım ederim yok destek yok arkamda duracak yok ve işim de de giriş çıkış çok oluyo.Yoruldum artık.Annem anlamıyo da napacağımı şaşırdım kaldım.Hiçbişey yapmak istemiyorum.Tek başımayım hayatta
Evet zor kolay değil anlıyorum onu da ama annem evlenmeden önce çıkmak istiyor.Onu maddi anlamda yaparsam borçlanmam lazım.Yapmazsan da diyo tek başıma çıkarım o zaman da kapıma gelme diyoEvlendiginizde yaniniza alabilir misiniz annenizi? Sitem etmekte haklisiniz para olmayinca ona da yardim etmeniz zor ama belli ki o da zor durumda kalmis. Kendi annesjnin evinde de olsa bu yaştan sonra zor geliyordur ona böyle yaşamak. Bence evlendikten sonra kendisini yaniniza alin. Ona da anlatin planinizi.
Evet zor kolay değil anlıyorum onu da ama annem evlenmeden önce çıkmak istiyor.Onu maddi anlamda yaparsam borçlanmam lazım.Yapmazsan da diyo tek başıma çıkarım o zaman da kapıma gelme diyo
Zor durum. Ama en makul yol evlendikten sonra yaniniza almaniz. Annenize açiklayin. Yani o sorduğunda değil misal kendiniz arayin durumdan rahatsiz olduğunuzu falan söyleyin. Annecim o kadar uzuluyorum ki keşke yanima alabilsem seni ama yapamiyorum. Evlendiğimde yanima gelebilir misin falab gibi şeyler soyleyin. Ya da şunu dusundum şu an kaldiginiz eve gelsin ev arkadaşlariniza da açin durumu. Kabul ederlerse o da sizinle yaşasin bir süre. Yemeği falan yapar, ona da iyi gelir. Benim aklima başka bir çözüm gelmedi. Bu kadar rahatsiz olduğuna göre demek kaldiği evde pek iyi davranilmiyor kendini fazlalik hissediyor olabilir.Evet zor kolay değil anlıyorum onu da ama annem evlenmeden önce çıkmak istiyor.Onu maddi anlamda yaparsam borçlanmam lazım.Yapmazsan da diyo tek başıma çıkarım o zaman da kapıma gelme diyo
Hiç çalışmadı hayatı boyunca bilmiyorum çalışabilir mi.Ama gerçekten bunu yapabilmesi lazım kafasının rahatlaması için yoksa sürekli bana saracakanneniz bu yaşına kadar hiç çalıştı mı? çok zordaysa bi işe girsin.
size destek olmuyorlar bari zararları dokunmasın. bence takmayın kafanıza hayatınıza bakın
iyi de annesiyle yapamayan annesi kiziyla nasil yapacak o da onun annesi.Evlendiginizde yaniniza alabilir misiniz annenizi? Sitem etmekte haklisiniz para olmayinca ona da yardim etmeniz zor ama belli ki o da zor durumda kalmis. Kendi annesjnin evinde de olsa bu yaştan sonra zor geliyordur ona böyle yaşamak. Bence evlendikten sonra kendisini yaniniza alin. Ona da anlatin planinizi.
Belki kötü davraniyorlardir. Başka bi sebep vardir kalmak istememesi için.iyi de annesiyle yapamayan annesi kiziyla nasil yapacak o da onun annesi.
Yani çok kötü durumda değiller çok şükür orta halli insanlar ben anlıyorum annemi de o beni anlamıyorAnnenizi de anlayın oldukça zor zamanlar geçiriyor.ama kendinizden de çok ödün vermeyin.sonuçta annesinin yanında yabancıyla kalmıyorya.anneannenizin durumu iyi mi
kac yasında calısmaya alısması lazım hiç degilse bebek bakmak gelan yapabilir. sen kendini sıclu hissetme bence ne yapabilrsinki xır gecineceksn yası gecse evlenmeyi düsünmezmiHiç çalışmadı hayatı boyunca bilmiyorum çalışabilir mi.Ama gerçekten bunu yapabilmesi lazım kafasının rahatlaması için yoksa sürekli bana saracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?