• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne analar var !

December kardesim biz seninle elele verip bir kadini
fikrinden caydiralim valla sabahleyin esine sorun cikaracak...

yapmaz öyle bişey arkadaş sanmıyorum, umarım yani. aslında şu var, eşiniz o kadını görseydi muhtemelen konuşmazdı bile. siz de böyle yıpranmazdınız. o kadına da bunları söyleyip içindeki nefreti kusma fırsatını vermemiş olacaktınız konu sahibi arkadaşım.. bir daha müdahale etmeyin bence bu tür durumlara. eşinizin yerinde olsaydım çünkü birazcık size de kızabilirdim bu insanla muhatap olduğunuz için.

Dul kelimesinden nefret ediyorum varya december. Hakaret gibi soylendigi icin. Diinde bile evlenmek bosanmak hak taninirken bosanana ocu gibi bakiyorlar bu dar goruslere aman vermedim ama esimi asagilarcasina "sanada bu yakisir" denmesi..

nefret etmeyin. yeniden evlenmek sizin de dediğiniz gibi hem hukuken hem dinen cevaz verilmiş bir haktır. yaptığınız ayıp değil namussuzluk değil. bütün olay karşınızdaki insanın terbiye ve ahlak yoksunluğu. ama dul olmak hakaret değildir, siz bunu böyle algılamayın çünkü siz yanlış bişey yapmadınız. siz dul olmasaydınız dahi o kadın sizin için diyecek bişey bulurdu zaten. anlıyorum inciniyosunuz ama görmezden gelmekten başka çarenişz yok. siz incindiğinizi belli ettiğiniz vakit insanlar bunu size karşı daha çok kullanırlar. bazıları karşısındakinin yumuşak karnını bulduğu anda oraya vurmayı çok seviyor, göstermemeli o yumuşak tarafı. dul olmak utanılacak bir durum değildir hepimiz biliyoruz.

bence can sikintisindan herseyi kafana takiyorsun
herseyi bu kadar dert etme ve esine de herseyi bu kadar yansitma canim :hulya:
bu konulari acip esinin canini sikma bence salla gitsin

Fıstık, neler oldu böyle.... Ama kuşum nasıl anlamadın... Kadının kocası yokmuş, kızı ile birlikte o da varacak damadına herhalde... Kanı kaynamış ya.... Neden 1,5 sene sınr biliyor musun? Muhtemelen bu kadar süre içinde başka görücü bulamadı ve kızı ile de sorunları var bir an önce başından savmaya çalışıyor kızın, ya da başka görücü buldu ama eşinin tepkisi gibi tepki verdiler, görücüler arasında en kalitelisi de senin eşindi. Dul bir kadın lafına gelince, kuş beyni kadın, farkında değil ama şu anda dul olan o. Onun gözünde sen dul bir kadınsın, onun kızı ise genç kız, dul bir kadının genç bir kıza tercih edilmesi içine oturmuş. Eşin kurtulmuş, kampanya varmış o evde, kızını al anası bonus kampanyası....

zorla verecek kızını hee...
ama ıyı bı kısmet bulur kızına emınım annede bu azım var ıken..
sıze gelınce olmus bıtmıs neden takıyosunuz kı ..ınsanların agzı torba degılkı buzesınız konusur konusur susarlar..

Merhaba arkadaslar, sabah esim geldi yedide iyice anlattim yazilari gosterttim hatta print yapmistim :) neyse esim tekrar olayi anlatti benim bildigimin disinda farkli bir sey yok.. cok sinirlendi ama rengi bembeyaz oldu ben ise kipkirmizi :) neyse babasini aradi babasi inanmadi esim dedi numarasi varsa ver babasi vermedi numarayi kadinin iyi o zaman ara yoksa ben bulurum kotu yaparim dedi
bi saat sonrada amcasi damladi bize (bu arada amcasi hic bir sekilde bize gelmedi: dulum ya!) neyse diyor ne sacmaliyorsun kadin manyakmi oyle yapsin esim gostertti yazilari numarasini ver dedi vermedi ben konusurm dedi.. neyse amcasinin karisindan aldi numarayi esim ve aradi .. derdin ne anlat dedi direk kadin yuzune kapatti hadi ordan diyerek esim tekrar tekrar aradi sonunda acti dedi yazmasini biliyorsun konusmasinida bil dedi. Kadin diyor amcan arayip duruyordu yakinda soz yapariz soyle yapariz boyle yapariz diye ben kizimin gonlunu yaptim madem baskasiyla evlenecektin niye kizimi istedin diyor. esimde Biz size gorucu geldik haberlesiriz diyerek ayrildik bana uymadigini amcama soyledim kizinida aramadim arayan sendin dedi kadinda e amcan bu is olur diyince bende kizimin gonlunu yaptim diye devam ediyor hala esim ben esimi sizden sonra tanidim sevdim evlendim sen ne hakla bu kadar zamandan sonra karsima cikiyorsun utanma yokmu sende kizin bile senden daha agirbasli dedi kendini rezil ediyorsun karimada bir laf daha soyle alayini bitirim falan derken kadin kapatti telefonu.. amcasinida kovdu evden senin yuzunden diye. ben agzi acik kalakaldim tabii
harbi harbi ne analar varmis

Sevgili bir_kadın;
Öncelikle canını sıkma sakın ha sakın hele ki tanımadığın bilmediğin insanlar için... :olmaz:
Görüyorum ki artık kız evi naz evi olmaktan çıkmış pazarlama evi olmuş...
aklinialirimsmile
Artık kızımı alırsan yanında da bulaşık makinesi hediye diyecek hale gelmişler...
Nasıl bir kadındır ki böylesine sana hasetlenip taaa F.'lerden ekliyor ve 'ay iyi ki sana vermemişim diyor kızımı.'
Zaten farkındaysan önce 'iyi ki sana vermemişim kızımı', sonra da ağız değiştirip 'kalıbının adamı değilmişsin oysa ben seni sevmiştim.' demiş...
Kadın hasedinden çatlayacak tabii seni kötüler.
Dul kadın olmak demek namussuzluk yapmak değildir...
Dul kadın demek sadece eşinden bir sebeple ayrılmış olmak demektir.
boshayallersmile
Önce sayın kızını kakalama bakanı kendi yaptığının ahlak boyutunu tartsın sonra gelsin ahkam kessin yok öyle yağma...
bayanssulusmile

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıktaki gibi gerçektende ..
ne anlar var yarabbimm ...
Bu kadarda kızını kocaya verme meraklısı arsız anneler var haaa...Pesss...
Annesi bunu yapıyosa kızın haline acıdım valla evde kalmıştır belkide onun yüzünden...
Kızını ne kadar küçük duruma düşürdüğünün farkında değil bide boşanmış ama onurlu kadına ona buna çamur atmaya kalkar...
Bırak canım yaa Kendi pisliğinde boğulsun
Kınadığının bir gün başına gelmeyeceği ne malum...muhattap olmaya canını bile sıktığına değmez...

Son düzenleme:
hiç anlamıyorum ya ikinci evliliğin olabilir neden böyle kötü bişey yapmış gibi davranışlar sergiliyorlar ki sonuçta kısmet işi bu ne kadar saçma.... takma kafana boşver ya

canım ikinci evlikse ikinci evlilik ne var bunda...BENCE BUNLARI KAFANA TAKIPTA FARKINDA OLMADAN BU DULLUK MESELESıNı KOMPLEKS HALıNE GETıRME SAKIN..bu yüzden kendini eksikte hissetme....yaşanılanlar söylenilenler senin içinde mutlaka yer ediyordur buna izin verme..
nekadar şanslısın bak kocan her daim yanında ..mesele yapacak olsa o yapardı zaten.evlenmezdi..
sen kocanla mutlu olmaya bak..hiç bir sebepten dolayı aranızı bozma..hatta bu dul lafınıda çıkar aranızdan..kullanma hiç...çok kullanıpta onunda kafasına işleme..
kim ne derse desin ver cevabını...ve bence milllete inat sana laf söyleyip seni yakıştıramayanlara inat
mutlu ol....

yazan arkadaslar cok tsk ederim.. Ya ben bu kompleksi yendim.. Ikinci evliligimide yaparim gerekiyorsa yedincisinide yaparim.. Ben mutlu olmadiktan sonra evli kalamam bosandim diyede hic yuzum kizarmadi kendimide hic kasmadim. Sadece basta esimin hic evlenmemis ve bir kac yas kucuk olmasini takmistim kafaya ama beni hic hayal kirikligina ugratmadi cok sukur.. bilmiyorum sevmek o kadar guzel bir sey'ki bu sevginin daim olmasi icin birbriimize saygisizlik yapmiyoruz ikimizde dik basli oldugumuz icin kimse elestiremedi acik acik. Ama sirf bosanmis oldugum icin onun akrabalarinin hic biri hayirli olsuna gelmedi yada fazla ozen gosterilmedi bir tek esim gostertti tum ilgiyi ve ozeni dolayisiyla bu bana yeter.. O kizcagizda evde kalmadi aslinda yasi daha genc, belckali bir erkek arkadasi varmis onunla gezmis tozmus annesi dedikodu oldu diye acil birine vermek istiyor ama bu kadarda yuzsuzce olmazki.. bu da boyle bir sey iste :) tskler tekrardan

Merhaba arkadaslar, sabah esim geldi yedide iyice anlattim yazilari gosterttim hatta print yapmistim :) neyse esim tekrar olayi anlatti benim bildigimin disinda farkli bir sey yok.. cok sinirlendi ama rengi bembeyaz oldu ben ise kipkirmizi :) neyse babasini aradi babasi inanmadi esim dedi numarasi varsa ver babasi vermedi numarayi kadinin iyi o zaman ara yoksa ben bulurum kotu yaparim dedi
bi saat sonrada amcasi damladi bize (bu arada amcasi hic bir sekilde bize gelmedi: dulum ya!) neyse diyor ne sacmaliyorsun kadin manyakmi oyle yapsin esim gostertti yazilari numarasini ver dedi vermedi ben konusurm dedi.. neyse amcasinin karisindan aldi numarayi esim ve aradi .. derdin ne anlat dedi direk kadin yuzune kapatti hadi ordan diyerek esim tekrar tekrar aradi sonunda acti dedi yazmasini biliyorsun konusmasinida bil dedi. Kadin diyor amcan arayip duruyordu yakinda soz yapariz soyle yapariz boyle yapariz diye ben kizimin gonlunu yaptim madem baskasiyla evlenecektin niye kizimi istedin diyor. esimde Biz size gorucu geldik haberlesiriz diyerek ayrildik bana uymadigini amcama soyledim kizinida aramadim arayan sendin dedi kadinda e amcan bu is olur diyince bende kizimin gonlunu yaptim diye devam ediyor hala esim ben esimi sizden sonra tanidim sevdim evlendim sen ne hakla bu kadar zamandan sonra karsima cikiyorsun utanma yokmu sende kizin bile senden daha agirbasli dedi kendini rezil ediyorsun karimada bir laf daha soyle alayini bitirim falan derken kadin kapatti telefonu.. amcasinida kovdu evden senin yuzunden diye. ben agzi acik kalakaldim tabii
harbi harbi ne analar varmis

Afferim eşine vereliniortak

En iyisini yapmış.Sana destek vermesi çok güzel bir davranış.

Kimi eşler var ki dağ devrilse de kılını kıpırdatmadan karılarını harcarlar.

Birbirinizin kıymetini bilin gülüm.

Sen ve eşin hariç herkes dış kapının mandalı bunu unutma.

Kapını kapatırsın içerde olan seni ilgilendirir,dışarda kalanların sorunu bir kulağınızdan girsin ötekinden çıksın

aman gul gec takilma bile en guzel cevap cok mutlu olmak birbirinize daha SIKI sarilmaktir mutluluklar dilerim

Merhaba arkadaslar, cok acaip canimi sikan bir sey oldu.. Esimi aradim sordum o'da sasirdi
cok sinirlendim cok.. sorun su:

esim biz tanismadan uc ay once babasi demis'ki oglum sen kendini cok dagitiyorsun bizim tanidik var senin yaslarda bir kizlari var ayni sehirden gorucuye gidin begenirsen evlenirsiniz diye bunun basini sisirmis esimin amcasida israr etti bas goz edek diye neyse gitmisler kizi gordu dis gorunumu hosuma gitmedi ama birde konusayim diye bekledim demisti esim kizla konustular esimde anlasamayacaklarini anladi istemiyorum demis babasina kizda biraz dusunmem lazim demis. Kizin annesi esimi ariyor diyor kizim cok utangac numarasini al konusun tanisin demis kizin kendi annesi yani..kendi kizinin numarasini veriyor ve esim bir kere ariyor ama kizin annesi her iki gunde arayip esime taktik veriyor kizinin gonlunu yapsin diye esimde diyor biz dusunmeye karar verdik benim zaten acelem yok arayamam demis... bunlari nerdenmi biliyorum esimle evlenmeye karar verdigimiz donem telefonda ailesiyle gorusecegini soyledi sende gel dedi iyi ama benim yaninda oldugumu soyleme dedim.. Neyse annesini ariyor annesi diyor o kizla evlenmeye kararlimisin (o kiz dedigi benim) o'da evet diyor (bende dinliyorum tabii) iyi dusundunmu oglum bir kere evlenmis bosanmis yasi senden buyuk ne vardi o gorucuye gittigin kizi begensen senle yasit hem haber gonderdiler kizim dusundu konussunlar diye rezil etme bizi diyor!!! ben o kizla yapamayacagimi anladim ben bir_kadinla evlenmek istiyorum adamin canini sikmayin diye kizmis.. Anneside bri sey demedi. olayi anlatti bana olabilir sonucta biz tanismadan uc ay oncesinde gitmisler bunda bir sey yok dedim.. Konu kapandi aile ici baglarimiz yag bal sonucta ee yedi ayda oldu evleneli!
o malum site varya tanidiklar birbirini ekliyor davetiye gonderiyor iste esimin hesabina girdim bir arkadaslik istegi gelmis bir kadin 44 yaslarinda ayni sehirdeyiz falan kim diye huylandim ama biz birbirimizden haberdar kullaniyoruz o siteyi dolayisiyla kabul ettim kadin yazmaya basladi.. selam sabahtan sonra konusma su kelime kelime ayni degil ama
- evlenmissin hayirli olsun
- tskler sagolun (esimin agziyla)
-musaitmisin?
-musaitim
-esin yanindami?
-yoo hayir ailesverise cikti
-hmm iyi biliyormusun kizimi sana vermedigime cok mutluyum simdi
-anlamadim
-seni ilk gordugumde adam sanmistim ama degilmissin
-neden ne yaptimki ben?
-umit verip sonra baskasiyla evleniyorsun benim kizimin babasi yok diye sahipsizmi sandin
-ne yaptimki ben kiziniza ne umit vermisim
- gelip istediniz kizim kararini verince haber gonderdik birde duyduk evlenmissin
-ee mecburmuyum kizini almaya. zorla evlenecek halim yok herhalde istemedigim biriyle
-dogru kiz istersiniz basa cikamayacaginizi anladiginizda baska kapiya gidersiniz benim sana cok kanim isinmisti ama kalibinin adami degilmissin
-bu soylediklerini not et hesabini vereceksin gerizekali..
-dul birini almissin sanada bu yakisir
bu soylediklerinin hesabini vereceksin bekle yazdim en son ve esimi aradim

peki siz ne diyorsunuz arkadaslar benim ikinci evliligim esiminde birinci birbirimizi seviyoruz mutluyuz ben bulamadigim mutlulugu bu kadar maddi soruna ragmen esimde buluyorum. Herkes sustu saygi gostertti mutluluklar diledi esimin ailesi beni kabullendi benim ailem esimi oglu gibi sevdi gereksiz insanlarla mesafeyi koyduk evliligimize zararli dokunmasin diye simdi kala kala o kadinmi kaldi bunlari yazacak bu nasil mantik yaaaa

Bizi bişey dememize gerek yok arkadaşım zaten sen cevabını vermissin siz gayet mutlusunuz bu yeter. Bence sende bu geçmiş olaylara takılarak kafanı bunlarla gereksiz yere meşkul etme kendi canını sıkarsın başka bişey olmaz.

canim son yazdigini yeni okudum.
esin cok iyi yapmis, helal olsun boshayallersmile
esini tebrik ediyorum sana ne guzel sahip cikiyor.
gercekten cok sanslisin bunu sakin unutma canim, esinle birbirinizi hic uzmeyin bak sana ne kadar cok deger veriyor.
umarim cok mutlu olursunuz canim, zaten simdi de oylesiniz ya :nazar:a.s.

tsk ederim uyuyan guzel.. ya mecbur sahip cikacak. Eski davalari benim kafama patlayacak degil ya.. tsk ederim seninde hep mutlu olman dilegiyle

Konusan istedigi kadar konussun,hic umursama arkadasim,benim evliligim esimin annesi yuzunden bitmisti.Allah bunlara akil fikir versin,sen mutluluguna bak ne guzel ki esinle birbirinize desteksiniz.Biz bunu basaramadik.Dedigim gibi mutlu olmaya bak,gerisini bosver...

Back
X