Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlaşmalı da şartlar adamın istediği gibi olmuş demekki. Onu kabul etmeseydi mallar için boşanmazdim demek istemisBiri eşim anlaşmalı boşanmaya yanaşmasa ayrılmazdım demek ne demek ne anlama gelıyo heran barışabilirim demek mi
İşte eşim istedi ben istemedim diye seni kötü gösteriyor millete çok umutlanma.Biri eşim anlaşmalı boşanmaya yanaşmasa ayrılmazdım demek ne demek ne anlama gelıyo heran barışabilirim demek mi
Adam karısıyla barışır ,bana da tekme atar diye korkmuş demek ki.Evliyken konuşmaya başladığınız, 5 senelik mevzu olan adam mı dedi bunu?
Yaranızmı varEvliyken konuşmaya başladığınız, 5 senelik mevzu olan adam mı dedi bunu?
Merak ettimYaranızmı var
Etmeyin soruma cevap verin vermiceksiniz güle güleMerak ettim
Boşandık evliyiz şuan2019 dan beri aynı evli herifi mi bekliyorsunuz, ikiniz de boşandınız mı eşlerinizden?
Eşim anlaşmalıya yanaşmasa ayrılmazdım= Seni düşürdüğüm berbat konum gidecek paramdan daha önemli değildi, hem sen nasılsa bekliyordun bi köşede halinden memnun her türlü.
Aynı abi yani 5 senedir hiçbir ilerleme kaydedememişsiniz diye anlıyorum. Anlaşmalı boşanmasa boşanmazmış çünkü uğraşamazmış her şeyi eşit bölmekle falan, bilmem kaç senelik karımı bi boşanma uğruna harcayabilirim demek dikkat edinEtmeyin soruma cevap verin vermiceksiniz güle güle
Hayor bosandık rvlendik suanAynı abi yani 5 senedir hiçbir ilerleme kaydedememişsiniz diye anlıyorum. Anlaşmalı boşanmasa boşanmazmış çünkü uğraşamazmış her şeyi eşit bölmekle falan, bilmem kaç senelik karımı bi boşanma uğruna harcayabilirim demek dikkat edin
Sizin probleminiz nedir ? Siz boşandınız mı ?Probleminiz nedir
Tamam anladım evlendiğinizi, eski eşi için dememiş mi bunu?Hayor bosandık rvlendik suan