Ne anlarsınız....?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ofof23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

ofof23

Ziyaretçi
bir adam sizinle evlense, annesinin evine gelin götürse, annesi teyzesi dahil bütün akrabaları size laf söylese, annesi ve kendisi sizi evden kovsa ve devamlı vücut diliyle de aşşağılayıp terslese, boşanmak istediğini söylese, sabah boşanalım deyip akşam boşanmayalım dese, geceleri sizin saçlarınızı sevse öpse, bir seviyorum özledim zxir sevmiyorum nefret ediyorum dese, size sahip çıkmasa, umursamasa, ilgilenmese, siz evden gece 11 de dışarı çıktınız diye (öncesinde sinirinizi taşırıp delirtince) senden karı olmaz dese, siz de babanızı çağısanız babanız gelip evden sizi alsa, daha sonra hiç arayıp sormasa, özel eşyalarınızı almaya gittiğinizde bütün iğne iplik çeyiz ne varsa kayınvalideniz paketleyip kapının önüne koysa, buna rağmen eşiniz hiç ses çıkarmasa ve eşyanızı alırken bayılsa üzülse , ondan sonra üzerinde 1 ay geçmesine rağmen yine aramasa sormasa, eşiniz panik atak olsa ve daha bir sürü sağlık problemi dahil olsa, bebeğiniz olmasa, annesiyle birlikte yatsa ve böyle bir yılınız geçse hiç bir düzelme olmasa ne yapardınız??????:uhm:

Annesiyle yatsa mı?? Çocuk mu bu ne kadar ayıp, kazık kadar adam...
Ayrıca dengesiz...Ne istediğini bilmiyor, durumu panik ataktan vahim...
Kaynanan zaten seni istemiyor bariz belli...
Ailen de arkandaysa bir ömür bu adam çekilmez.

ablacim ben senin actigin bir cok konuyu okumustum.. irili ufakli cok sorununuz ve en basta da kayinvalide sebebi ile esinizle iletisim sorununuz var.. ikinizde birbirinizi seviyorsunuz ama birbirinizin kiymetini blmiyorsunuz bence..
esiniz de cok annesinin lafina uydum akilli.. daha yeterince olgunlasmamis belli ki..

bu olanlardan anlasilan cok acik.. ama sen ne anliyorsun onemli olan o bence.

çok ilginç yaa;bence bu adamdan sana fayda yok düzelmez
bence böyle bir hayat çekilmez....

ben hem şunu anlarım hemde şöyle düşünürüm
bir kere yat kalk ALLAHA dua etki seni yolun başındayken kurtarmış
aile senin anlattığın gibiyse dengesiz insanlar bu işin sonu yok gibi zaten
boşanırsın yoluna devam edersin eğer seninde bu evlilikte hataların varsa ders alırsın

Hiç arkama bakmadan,yardana şükredip iyiki o gel gitler arasında çocuğum olmamış diye binlerce kez şükredip,hemen noktayı koyardım.Ne mutlu -olması gerektiği gibi-ailende yanında.Gelecekte karşına çıkan insanlar bugünleri unutururlar sana inşallah.Rabbim hakkında hayırlısını versin..

şükret yaa üzülme baban gelip almış seni arkanda.adam diil bu yaa annesiyle yatıyomuş pehh

birr yıl haaaa
çüşş derim bir yıl dayandıgım için kendimeee

ve hemen çözüm bullmassa bu işin bittigini söylerim seviyosa çözümünü bulur ayrı ewe taşırr

o kaynananındaa benn saçını başını yolmamm( saygıyı kaybedememm ) ama büyük ihtimall kendi kafamı duvarlara vurmaya başşlarım sinirdenn vee altına ederr

Bu kadar sorun varsa ve eşiniz hiçbir çaba göstermemişse demekki kendisi köprüleri atmış. Bence en iyisi yolunuzu ayırmaktır.

amma kadınmışım bee way bee helal walla bana cekmdıgım ezıyet kalmamıs saglam hatunmuşum derım
mirmirmirmir
ve bır de kurtuldugunuza sükretmelısınız yatıp kalkıp
adam dayanamayıp ıckı komalarına gırse gelıp sızı alıp alıp aynı ezıyetlerı yıllarca yapsa cok daha kötu olurdu, bırakın kurtulmusunuz işte kapatın konuyu kurtuldugunuza sukredın bence.

ben o kişiliksiz kişi çin 1sene değil 1 dakika mı bile boşa harcamazdım, tak sepeti koluna herkes kendi yoluna boşu onu sen anam öyle bi kişiden gelecek bekleme ne baba olur ondan ne koca olmamışta zaten

1 sene bunlara nasıl katlandınız? yol verin gitsin, hele de bu annesiyle yatma olayı akıllara zarar, koca adam yani sonuçta.

Annesiyle uyumak mı?:1shok::1shok::1shok:
Şimdi bol bol uyusunlar
...

Hangi huyu hangi tavrı düzelecekki.. bir yerden tutsan diğer taraftan dökülüyor..
Allah sabır versin.. arkana bakmadan yoluna devam et bence..

ıYıKı ÇOCUĞUNUZ YOK:1no2:

inan ben olsam bukadar bir sene yani sabredemezdim..allahtan çocuğun yok ve ailen arkanda bence hiç yaşanmamış farzet ve bir önce unut o adamı daha annesiyle yatıo kişiliği oturmamış elle tutulur hiçbir yanı yok kurtulduğuna şükret canım..herşey gönlünce olsun inş...

baya karışık durum
böyle sorunlu bir evliliği kötü şartlar altında ite kaka devam etmek ne anlamı var ki
aranızdaki bi çok şey bitip tükenmiş
ne düşünürdüm diyorsan bana hayatımın dersi oldu bir daha evlenmeden önce iki kere düşünürdüm derdim
ve boşanırdım....

ne bu bahsettiğin "koca" mı??

inanamıyorumm...böyle bir adam koca olamaz bence....
yasakkelime:1no2:

Back
X