Ne anlarsınız....?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ofof23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir adam sizinle evlense, annesinin evine gelin götürse, annesi teyzesi dahil bütün akrabaları size laf söylese, annesi ve kendisi sizi evden kovsa ve devamlı vücut diliyle de aşşağılayıp terslese, boşanmak istediğini söylese, sabah boşanalım deyip akşam boşanmayalım dese, geceleri sizin saçlarınızı sevse öpse, bir seviyorum özledim zxir sevmiyorum nefret ediyorum dese, size sahip çıkmasa, umursamasa, ilgilenmese, siz evden gece 11 de dışarı çıktınız diye (öncesinde sinirinizi taşırıp delirtince) senden karı olmaz dese, siz de babanızı çağısanız babanız gelip evden sizi alsa, daha sonra hiç arayıp sormasa, özel eşyalarınızı almaya gittiğinizde bütün iğne iplik çeyiz ne varsa kayınvalideniz paketleyip kapının önüne koysa, buna rağmen eşiniz hiç ses çıkarmasa ve eşyanızı alırken bayılsa üzülse , ondan sonra üzerinde 1 ay geçmesine rağmen yine aramasa sormasa, eşiniz panik atak olsa ve daha bir sürü sağlık problemi dahil olsa, bebeğiniz olmasa, annesiyle birlikte yatsa ve böyle bir yılınız geçse hiç bir düzelme olmasa ne yapardınız??????:uhm:

hiç gözyaşına bakmadan
alyansımı yüzüne fırlatıp çıkar giderim ve
boşanma davası acarım vakit kaybetmeden ben buu yapardım benneyaptımki

Cevap basit; bir ömür boyu annesiyle uyusun diye ben aradan çekilirdim .. Ana- oğul arasına girmeye

lüzum yok ! Yatak iki kişilik değil mi çünkü yerimseniben

eklemeler yapabilir miyim ,
bu da bişey mi???

pardon da sizin bu evlilikten beklentiniz nedir?
sizi çok seviyor ve sevdiğinden yapıyor dememizi beklemiyorsunuz herhalde.

ben olsaydım 2.satırdakilerden sonrası gelemezdi zaten.
şu an bekarlığın tadını çıkarıyor olurdum..

ayrılırdım.

Valla öyle bir yazmışsın ki ortada evlilik diye birşey zaten kalmamış..

Bu durumda söylenecek tek cümle, ''tak sepeti koluna, hadi herkes yoluna..''

Canım Allah yardım etsin.Eşin de destek olmazsa sana sen kimden güç alacaksın.Ailenden uzakta artık kendine ait bir yaşam sürüyorsun.Böyle annesine karşı tepki veremeyen erkekten kork.Daha çok çekersin.Bir de sen haklıymışsın ne demek evden kovulmak.Ya bir de bir hatan olsaydı o zaman öldüreceklermiydi seni.Hiç düşünme bile huylu huyundan vazgeçmez.

hala evliliginiz devam ediyorsa sizde biraz haketmissiniz derdim bu evlilik degil zaten dupeduz cocuk oyunu ben ayrilirdim hic cekemem bende insanim cok degerliyim kimse icin kendimi uzemem hayata 1kez geliniyor

pes diyorum tek kelimeyle
bir de ne yapardınız diye soruyorsunuz, bunun tek bir cevabı yok mu zaten?
değil 1 yıl 1 ay bile çekemem ben bunları
siz yine iyi dayanmışsınız, niye çektiniz ki bu kadar?

okuduktan sonra su anki psikolojini merak ettim nasıl yıprandığını
aynı zamanda tebrik ederim bir yıl katlanılmayacak seylere nasıl sabretmişsin ayrıl güzelim ömrünü çürütmene değermi

Bu kadar yazıp parmaklarımı bile yormazdım böyle bir adam için... 1 yıl iyi dayanmışsın, Allah yolnu açık etsin, hayırlı ve iyi insanlarla karşılaştırsın canım benim...
Hiiç arkana bakp acaba deme, kendini kurtarmaya bak....

Allaha bir değil bin kere şükredin ki arayıp sprmuyor kurtulmuşsunuz..
Çok acil tedaviye ihtiyacı olan bir ana-oğul.

Allah sizi kurtarmış..

Yol veririm, o hayata donmem ve onume bakarim
aileme mutlu yasarim onu artik hayatimdan çikaririm

bir adam sizinle evlense, annesinin evine gelin götürse, annesi teyzesi dahil bütün akrabaları size laf söylese, annesi ve kendisi sizi evden kovsa ve devamlı vücut diliyle de aşşağılayıp terslese, boşanmak istediğini söylese, sabah boşanalım deyip akşam boşanmayalım dese, geceleri sizin saçlarınızı sevse öpse, bir seviyorum özledim zxir sevmiyorum nefret ediyorum dese, size sahip çıkmasa, umursamasa, ilgilenmese, siz evden gece 11 de dışarı çıktınız diye (öncesinde sinirinizi taşırıp delirtince) senden karı olmaz dese, siz de babanızı çağısanız babanız gelip evden sizi alsa, daha sonra hiç arayıp sormasa, özel eşyalarınızı almaya gittiğinizde bütün iğne iplik çeyiz ne varsa kayınvalideniz paketleyip kapının önüne koysa, buna rağmen eşiniz hiç ses çıkarmasa ve eşyanızı alırken bayılsa üzülse , ondan sonra üzerinde 1 ay geçmesine rağmen yine aramasa sormasa, eşiniz panik atak olsa ve daha bir sürü sağlık problemi dahil olsa, bebeğiniz olmasa, annesiyle birlikte yatsa ve böyle bir yılınız geçse hiç bir düzelme olmasa ne yapardınız??????:uhm:

ana oğul ikisinde yüzüne tükürürüm sonrada gider boşanma davası açar kurtulur hayatıma bakarım
one be okurken bilem içim şişti valla artık siz bunları nasıl yaşamışınız düşünemiyorum..........

arkama bile bakmazdım. bu dünyaya kocamın ve anasının babasının kahrını çekmeye gelmedim doğrusu.

önce kendime bakarım benim hatalarım neler? ben hatalarımı düzeltince birşeyler düzelecek mi?
eğer cevap hayırsa...
gidiyorum gidiyorum ama etmiyorum eyvallah

bende diğer arkadaşlara katılıyorum
bu insan için daha çok çabalama daha olgunlaşamamış bile
eminim değerini bilecek birisi karşına çıkacaktır

böyle bir adamı tek celsede boşarım :delphin:

Back
X