Ne anlarsınız....?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ofof23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ablacim ben senin actigin bir cok konuyu okumustum.. irili ufakli cok sorununuz ve en basta da kayinvalide sebebi ile esinizle iletisim sorununuz var.. ikinizde birbirinizi seviyorsunuz ama birbirinizin kiymetini blmiyorsunuz bence..
esiniz de cok annesinin lafina uydum akilli.. daha yeterince olgunlasmamis belli ki..

bu olanlardan anlasilan cok acik.. ama sen ne anliyorsun onemli olan o bence.

ben bi şey anlayamadım ama şu an huzurluyum babamın evinde bilmiyorum hayırlısı olsun diyorum sadece ama onun beni sevdiğine inanmıyorum. seven bu kadar ezdirmez bence....

Cevap basit; bir ömür boyu annesiyle uyusun diye ben aradan çekilirdim .. Ana- oğul arasına girmeye

lüzum yok ! Yatak iki kişilik değil mi çünkü yerimseniben

devamlı annesiyle yatıyor desem yalan olur ama bir kaç defa annesinin yatağının dibine yatak serip yattı. benimle kavgası falan da yoktu öylesine yani. bir iki defada akşam beraber yatıp sabah annesinin odasında buldum eşimi....

yuh yani daha neler, niye çektiniz bu kadar zaman bu işkenceyi anlamadım, babanızın evinde de huzurluysanız daha ne düşünüyosunuz, kapatın bence bu defteri biran önce

okuduktan sonra su anki psikolojini merak ettim nasıl yıprandığını
aynı zamanda tebrik ederim bir yıl katlanılmayacak seylere nasıl sabretmişsin ayrıl güzelim ömrünü çürütmene değermi

pskolojim bomboş hiç bişi hissetmiyorum ama pişmanlığım da yok. sadece çok güzel bir huzurla doluyum. fakat bazen evlenmeden önceki zamanlarımızı hatırlayıp üzülüyorum o kadar. kendimi toparlamaya çalışıyorum. sonrasında da dava açacağım. hemen açmıyorum çünkü bir daha onunla yüzyüze gelip konuşup atışıp inanın hiç halim yok ne davaya ne mahkemeye. biraz kendime geleyim hazmedeyim ondan sonra açacağım davamı. yoksa ben geri dönmek falan istemiyorum...

bir adam sizinle evlense, annesinin evine gelin götürse, annesi teyzesi dahil bütün akrabaları size laf söylese, annesi ve kendisi sizi evden kovsa ve devamlı vücut diliyle de aşşağılayıp terslese, boşanmak istediğini söylese, sabah boşanalım deyip akşam boşanmayalım dese, geceleri sizin saçlarınızı sevse öpse, bir seviyorum özledim zxir sevmiyorum nefret ediyorum dese, size sahip çıkmasa, umursamasa, ilgilenmese, siz evden gece 11 de dışarı çıktınız diye (öncesinde sinirinizi taşırıp delirtince) senden karı olmaz dese, siz de babanızı çağısanız babanız gelip evden sizi alsa, daha sonra hiç arayıp sormasa, özel eşyalarınızı almaya gittiğinizde bütün iğne iplik çeyiz ne varsa kayınvalideniz paketleyip kapının önüne koysa, buna rağmen eşiniz hiç ses çıkarmasa ve eşyanızı alırken bayılsa üzülse , ondan sonra üzerinde 1 ay geçmesine rağmen yine aramasa sormasa, eşiniz panik atak olsa ve daha bir sürü sağlık problemi dahil olsa, bebeğiniz olmasa, annesiyle birlikte yatsa ve böyle bir yılınız geçse hiç bir düzelme olmasa ne yapardınız??????:uhm:

Der-hallll boşardımm.. (Büyük konuşmuş olmayım :1no2:) Düşman başına böyle kocaaakötükedihüso

pskolojim bomboş hiç bişi hissetmiyorum ama pişmanlığım da yok. sadece çok güzel bir huzurla doluyum. fakat bazen evlenmeden önceki zamanlarımızı hatırlayıp üzülüyorum o kadar. kendimi toparlamaya çalışıyorum. sonrasında da dava açacağım. hemen açmıyorum çünkü bir daha onunla yüzyüze gelip konuşup atışıp inanın hiç halim yok ne davaya ne mahkemeye. biraz kendime geleyim hazmedeyim ondan sonra açacağım davamı. yoksa ben geri dönmek falan istemiyorum...

Eğer evliliğinizi bitirmeye kafanıza koyduysanız,bence biran önce davanızı açın..
Bugün başvurunca hemen yarına ya da önümüzdeki haftaya duruşma günü verilmiyor..
En azından 1,5 ay sonra görülüyor ilk celse..Ki siz İstanbulda'sınız belki de daha da uzun bir tarih verecekler..
İnanın duruşma günlerini beklemek daha sıkıcı..
Yola madem girdiniz,devam ettirin,uzatmak sizi daha çok yorar,hakkınızda hayırlı olsun inşallah

nemi yapardım?
anında son nokta konulurdu,yapcak başka birşey yok ki

Eğer evliliğinizi bitirmeye kafanıza koyduysanız,bence biran önce davanızı açın..
Bugün başvurunca hemen yarına ya da önümüzdeki haftaya duruşma günü verilmiyor..
En azından 1,5 ay sonra görülüyor ilk celse..Ki siz İstanbulda'sınız belki de daha da uzun bir tarih verecekler..
İnanın duruşma günlerini beklemek daha sıkıcı..
Yola madem girdiniz,devam ettirin,uzatmak sizi daha çok yorar,hakkınızda hayırlı olsun inşallah

evet duruşma günü laale'nin de dediği gibi çok zor alınıyor ist'de..
en az 3 ay beklersin...eğer gerçekten boşanacaksan biran önce harekete geç.

Tanık koruma programına girip tamamen yeni bir hayat kurardım kendime kiiii bir daha ömrü billah onlarla karşılaşmamayı garanti altına alabileyimmm:1shok:

Pardon da bu boşanma işi beklemeye gelmez,bir an önce bitirin,bu adamın nikahı bile hastalıklıdır:kızgın:
Sana yeni hayatında bol şans ve huzur dilerim:teselli:

Şükrer ki böyle bir evlilikten çocuğun olmamış, şükret ki zararın neresinden dönsen kardır ve şükret ki ailen arkanda, bence bir an önce kendini başka şeylere kanalize et ve toparla, boşanıp kendine yeni bir hayat kur, boşan dediğim için ne olur bana kızma haddim değil belki ama anlattıkların dayanılır gibi değil.

Back
X