Ne annem var ne kız kardeşim ne

Aynen
Benim ablam eltiden de beterdir kendileri
Canımı yakmak için laf sokmak için üstün çaba sarf eder

benım annem kendımı bıldım bılelı calısır esetısyendır kendısı
hıc bı anımda yanımda olamadı 1 sokak arkamda oturuyor 1 senede 4 kere gorebıldım
kız kardesım yok
2 tane kuzenım var kız olarak onlarda sehır dısında
annem ankaralı ben antepdeyım teyzem annanem sehır dısında
kayınvalıdem sehır dısında
1 eltım var gormesemde olur
sadece 1 komsum var arada konusabıldıgım onunda 4 cocugu var vakıt bulursa
benım en yakın arkadasım esım oldu
bıde kızım mamuk var 8 yasında bı ankara kedim :)
allahtan karnımdakı minnak kız da... dogmasını beklıyorum

Haklısın herkesin başka başka dertleri var şu hayatta , bazen barlıklarıyla bazen yokluklarıyla sınanıyor insanlar sevdiklerinin. Teşekkür ederim iyi dileklerine

Benim annem kardeşlerim var ama aaah ah
Benim ihtiyacım olduğunda bana arabayi vermedi kardeşim ailem sesini cikarmadi

Şimdi başka kardeşime verdiler arabalarını bizi arayıp arabanın kontağı ni bırakın diyorlar utanmadan böyle istiyorlar emrivaki

İçimi cız ettirdin.
yalnızlık Allaha mahsus.
seni çok iyi anlıyorum. bende de varlar ama yoklar. onların var olup da acı ve yokluk (duygusal anlamda bunlar) yaşatanları da var burada denk gelmişsindir. her şeyin hayırlısı olsun
canım

Aynı duyguları ben senelerdir yaşıyorum varlar ama yoklar yani işleri düşünce varlar ama senin ihtiyacın varken yoklar bende bura da bir konu açmıştım ve artık daha dik durabiliyorum bu konularda eskiden sürekli her şeyi kafama takar kendimi yıpratırdım ama artık hiç bir şey umurumda değil anladım ki bazı kişiler hayatın da varken de seni üzebiliyor o yüzden artık hayatımda sadece olmayı hakkedenlere yer verdim çünkü böyle daha mutluyum

Ağlattınız beni
Sizi çok iyi anlıyorum
Benimde annem 5 ay önce vefat etti kolum kanadım gibiydi herşeyimi onunla paylaşırdım
Gün içinde yaşadıklarımı, ev işleri,yemek çocuklarla ilgili şeyleri anlatır dururdum akşam olunca..
Ama artık yok..
O gittiğinden beri kimseyle paylaşmıyorum
Teyzemler var ama anne gibi olamaz bir kez daha anladım
Bende tek kızım ablam falan yok
Keşke ablam yada kızkardeşim olsaydı belki bu kadar zor olmazdı...
Tek Başıma yapayalnız hissediyorum bazen..

Ay çok duygulandım.annem ve kardeşim yanımda.hemen onlara sarildim öptüm.hiçbirşey ailenin yerini tutamaz.annesi ve kardeşleri ile araları kötü olanları hiç anlamam anlamakta istemem.Allah yardmciniz olsun zor..

Ablam geçen gün iyiki kardeşim var diyerek ağladı. Ki hiç anlasamazdik. Ben 32 o 33 yaşında inanin hiç bu kadar yakın olmamıştık. Arkadaşların bir yere kadar olduğunu gördük anne olduk zor zamanlar gördük.. keşke baştan kıymet bilsek..
Yazınızı okuyunca çok duygulandim. İnş. Kızınızlà kol kola gezer dost olursunuz birgün. . Ya da oğlunuzla..

Çok iyi anlıyorum sizi. İnsan hep kendinde olmayanı merak eder ,ozenir, olsun ister... Ama işin aslı hiç öyle olmaz. En azından kendi adıma bunu söyleyebilirim. Kardeşin varken düşman arama derler mesela, duydunuz mu hiç. Tabiki bu uç bir örnek. Abla tabiki iyidir, ama iyi abla daha da iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…