- 25 Haziran 2016
- 7.500
- 13.338
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Olabilir belki hata yaptim ama ben kesinlikle kotu niyetle soylemedim.gercekten merak ettigim icin sormustum.Ben de “sininli ilgili kiti riyi girdim” diyen insanlardan pek hoşlanmıyorum,kötülüğümü istiyormuş gibi. Bi de arkadaşınız yeni evlenmiş söylenecek şey mi,bence haklı.
Coktandir konusmuyoduk merak etmistimNasılsın sorusunun cevabı “iyiyim”se detaya girmeye gerek yoktu.
Halini hatrını sorsaydınız samimiyetinize güveniyorsa ve yeteri kadar yakın hissediyorsa zaten anlatır.Olabilir belki hata yaptim ama ben kesinlikle kotu niyetle soylemedim.gercekten merak ettigim icin sormustum.
Hayır gayet normal bir soru sorduğunuz...Olabilir belki hata yaptim ama ben kesinlikle kotu niyetle soylemedim.gercekten merak ettigim icin sormustum.
Ne bilim bisey olmaz diye dusundum sanirim.Belki siniri bozuksa ters tepki vermiştir takılmayın ama sizde de hata var sadece nasılsın diyebilirdiniz kötü rüyayı katmadan
Ben cok hassas biriyim boyle seyler yasayinca cok uzuluyorumHayır gayet normal bir soru sorduğunuz...
Sonuçta dostunu merak etmişsin bunda bir kötülük yokki....
Arkadaşın çok fena kusura bakma ama...
Sağol arkdaşım iyiyim şükür birseyim yok dese ölürdü sanki....
Boşver takma canim kafana kimseye haddinden fazla değer verme bundan sonra da bırak kendi seni arasın sorsun...
Iyi pazarlar.biraz once yasadigim bir olayi sizinle paylasmak istiyorum.acaba ben mi cok abartiyorum biz ne ara boyle olduk.insanin dost dedigi kisiler de boyle yaparsa digerleri ne yapsada sasirmamak lazim.benim 12 yillik bi dostum var cok seviyorum oda beni.o karakter yapisi olarak daha baskin yani benim kalbimi kirsa da ben asla kirdin demem ama o en ufak seyde bile hemen tepki verirdi.neyse yeni evlendi bende kac gundur hep ruyamda onunla ilgili kotu seyler goruyordum.bugun msj attim canim nasilsin seninle ilgili kotu ruya gordum iyisindir insallah dedim.oda bana boyle ruyalar anlatilmaz gorduysen bile aramizdaki samimiyetten dolayi soylememeliydin dedi.ben şok ne alaka yani kotu ne yaptim ki.bende tamam haklisin bi daha yapmam dedim.sizce ben yanlis mi yaptim gercekten
Aramak istemedim cunku belki esiyledir diye rahatsiz etmek istemedim.msj gorurse cvp vermesini bekledimDoğru söylemiş. Kötüyse bile belki size anlatmak istemeyecekti. Bir de mesajla sormuşsunuz. Kötüyse bile size derdini mesajla mı anlatacaktı?
Ayrica biz dostuz herseyini benle paylasirDoğru söylemiş. Kötüyse bile belki size anlatmak istemeyecekti. Bir de mesajla sormuşsunuz. Yüz yüzeyken laf arasında önemsiz bir şey gibi bahsetseniz neyse. Kötüyse bile size derdini mesajla mı anlatacaktı?
Aramak istemedim cunku belki esiyledir diye rahatsiz etmek istemedim.msj gorurse cvp vermesini bekledim
Kotuyum dese dertlesirdim musait oldugu bir zamanda.Madem eşi yanında, evet kötüyüm dese ne yapacaktınız ki? Konuşamayacaktınız, yardım edemeyecektiniz. Bir de şimdi kötü değilse bile muhtemelen “acaba kötü bir şey mi olacak” diye endişe etmesine sebep olmuşsunuzdur.
Ayrica biz dostuz herseyini benle paylasir
ben iyi niyetimden sormustum uzulup acaba bisey mi oldu diye merak ettigim icin sordum.burdaki yorumlari gorunce bi daha kimseye sormamHer şeyini sizinle paylaşıyorsa, sormanıza gerek yok zaten. Kötü bir şey olsa anlatır. Nasılsın olduğunu merak ediyorsanız, nasılsın yazmanız yeterliydi.
Kiyamam anlıyorum seni canım hiç kafana takma yalnız gerçekten dostun mu iyi ölç ve tart...Ben cok hassas biriyim boyle seyler yasayinca cok uzuluyorum
Ben guzel bi dille aciklayip hata yaptim bi daha soylemem dedim.cvp vermedi genelde herseyde ben alttan alirimKiyamam anlıyorum seni canım hiç kafana takma yalnız gerçekten dostun mu iyi ölç ve tart...
Gerçekten samimi dostun olsaydı senin ne niyetle dedigini anlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?