Ne atsanız kabulümdür :) Bakabilir misiniz?

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.883
57.698
798
Çoktandır bakanım olmadı istemedim de.
Kahve içesim geldi boşa gitmesin

Acaba bakar mısınız? Atsanız da olur maksat muhabbet
Teşekkür ederim şimdiden..

Eklentiler

• 2014-12-27 19.51.50.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 108
  • 2014-12-27 19.52.02.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 97
  • 2014-12-27 19.52.17.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 83
  • 2014-12-27 19.53.12.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 103
hadi atayım...
bir uçak yolculuğu gmzüküyor veyahut düşüncesinde var bir beyin...
kendi 35_40 yaşlarında ,bayan olan daha genç...
yine biri var erkek mi bayan çözemedim
baş koyduğu bir yol hakkında inat ediyor
yolun ağzında bekleyip...küskün inatçı ve burnu havada kapadı kendini
haneye dikkat..vaktinde hal edilmeyen bir konu tekrar gündeme gelebilir hatta şu an gündemde olabilir...ve bu baya sürecek..
halden hale güreceğin bir dönem bekliyor seni...ağladığın ,güldüğün,şaşırdığın anlar hep ard arda olacak...aslında biraz yorucu ve ruhsal olarak Bir an önce bitsede kabuğuma çekilsem diyceksin...

Ağzına sağlık. Teşekkür ederim..
Benim o dönemlerim çok olur çoook

valla bende tabaktakini yorumlamaya calısıyım kendimce bebek fikri var sanırım hanede erkek olanda daha fazla bu dusunce var ele karsılıklı hep bu konusuluyor bana sorarsan ben bebek olcak gibi hissediyorum ne kadar dogru ne kadar seninle uyumlu bilemiycem:)

Çoook çok uyumlu canım heheheh
İstiyoruz ama olmuyor uzun süredir.
Eşim daha fazla istiyor ve takıyor bunu doğru.
Herkes de inadına sorup duruyor..
Hislerin doğru çıkar inşallah.

Ağzına sağlık kırmadığın için sağol

fal fıncanındaki karısıklıkda bundan dolayı demekki :)) umarım dogru cıkar en kısa zamanda

Ad-Soyadında S, M, A, K olan birinden ya da bir yerden müjdeli bir haber alacaksın..
Çok sevineceğin bir beyaz kağıdın var. Yurtdışı veya uzak bir yerden hızlı ve şaşıracağın bir haber alacaksın.
Ayrıca saat çıkmış. Çok istediğin bir olay ya da görüşme olacak fakat zamanı var, en fazla 5 hafta..
Kutlama gibi bir davete katılacaksın.. Doğumgünü, nişan... gibi.
Ad-Soyadında 2 adet A olan bir kişi seni kızdırmış ya da o kişiyle tartışacaksın.. dikkat et..
Küt, dalgalı saçlı, esmer bir kadından alacağın telefon canını sıkacak ama sonra senin lehine dönecek..
Bir ibadet yerinde dua eden orta boylu zayıf bir adam var.. Yine uzaktan gelecek uzun boylu zayıf bir erkek daha çıkmış..
Orta boylu açık tenli hamile bir kadın sıkıntısı var. Senden yardım isteyecek ya da sen ona yardım edeceksin.
2 büyük adam tartışıyor büyük bir konu ile ilgili.. Ağaçlı bir yer çıkmış.
Ayrıca yine zayıf, bebekli bir kadın çıkmış. Önümüzdeki 1 ay yoğun bir dönem geçireceksin..

Çok teşekkür ederim.Ağzına sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…